За кухнята и аз гледам Фуристото, а иначе си крада идеи от менюто им редовно 😂 Като храна и рецепти са ми най-сходно до това, което ядем и ние вкъщи.
Вики, на Киндиру как минават уроците? И тях ги гледах, защото са почти до нас, там където го водя на разходка и все ги заглеждам. Уроците доколкото им разбрах са за спрямо етапа, до който е детето, ние сме с активно пълзене и ходене с подпиране по мебелите, на уолкър си прави крачки, но ме е страх да пусна без да придържам уолкъра, че да не се плъзне напред. Та, като сте на урок едни и същи занятия ли са, че като отидеш за пръв път може да има деца, които вече тези занимания са ги правили? Нищо не обясних 😂
И за плуване ще го водим, но там баща му, голям мерак има, разпитва познатите тук, които си водиха техния, нашият много обича водата, във ваната си потапя редовно сам главата под водата 😂 искаше преди седмица да го води, а той взе че се разболя.
А и за СПАто, то е точно надолу по улицата, но така и не сме се наканили на нищо да го заведен още.
Но и при нас покрай зъбите всеки ден е различен и ми е трудно, и се притеснявам да го заведа някъде с фиксиран час.
предлагам му в шише с биберон и преходна чаша, но той ги използва да чеше венците. Колко вода пие - не знам. Дори и да го “излъжа”, че може да е мляко, щом отпие една глътка и пуска биберона.