Чувствам се зле…

• 10 452
  • 230
  •   1
Отговори
# 150
Младежите сега не са това, което бяхме ние.
Говорите от собствения си опит за младежки живот, запознанства, излизания и компании. Всичко сега е коренно различно.

# 151
Говорите от собствения си опит за младежки живот, запознанства, излизания и компании. Всичко сега е коренно различно.

Говори за себе си - аз също съм в обкръжение с млади жени и нито една не седи доброволно три години без секс.

# 152
  • София
На мен ми е интересно- какво е различното?

# 153
Според моите впечатления пък точно повече секс и повече гаджета имат тези с джапанките и провлачените тениски. Тези, останали в дълбока провинция, са и отдавна омъжени с деца.

Авторката така и не написа наистина за колко малък град става въпрос. Защото мога да си обясня защо няма мъже в град с 6000 хиляди жители, но ако е град с 60 000, все има един-двама подходящи.

# 154
  • София
Да.
В малкия град ако правиш секс, на следващия ден го обсъжда целия град.
И ставаш автоматично момиче с леко поведение, иди и се омъжи после.

# 155
  • Out of the Mix
Боверик, къткат си ги, бате, нема. Joy
А им знам щерките на повечето.
Може да се запознаят с Мишинка, да станат приятелки.
Момичето може и да е свестно.

Ази, фермана, който описваш за "висшата класа" при много малко момичета работи.
И като почне да се фръцка, ако около нея няма хора, кел файда...
По този начин също ще привлича основно отрепки, които ще искат да я използват само, особено ако е "хубавка", нали щото е относително. Ще влезе в спиралата на "вървежните", което смятам тя не желае, не е такъв "типаж".
Психиката й също. Иска се определена такава за такова поведение, а повечето момичета не са такива.
Не само това, а тя няма среда.
Това, което описваш се учи от малка, от майка ролеви модел, която да я учи, точно, както описваш, което ти си предала на твоите дъщери. Съответно и приятелките са им такива и т.н.
То така се влиза в "среди" от малко градче с раничката на гърба.

Съгласен съм с теб иначе относно женствеността, като цяло, дрехите, роклите, маниерите и т.н.
Но затова също се иска как да кажа...натюрел и ищах, "женска енергия". Wink
Защото мен именно само такива жени ме привличат.

Последна редакция: нд, 20 юли 2025, 20:08 от Revoker

# 156
  • София

Ази, ......
Това, което описваш се учи от малка, от майка ролеви модел, която да я учи, точно, както описваш, което ти си предала на твоите дъщери. Съответно и приятелките са им такива и т.н.
То така се влиза в "среди" от малко градче с раничката на гърба.

Съгласен съм с теб иначе относно женствеността, като цяло, дрехите, роклите, маниерите и т.н.
Но затова също се иска как да кажа...натюрел и ищах, "женска енергия". Wink
Защото мен именно само такива жени ме привличат.

Съгласна съм, че е много трудно.

Подчертавам онази част от изказването, която намирам за важна, защото ми се струва, че генерално аудиторията не е наясно какво се намира за ценно и важно и какво привлича мъжкия пол, без никакво значение от обстоятелствата.

Последна редакция: нд, 20 юли 2025, 23:28 от Azzy

# 157

Имах един приятел, казваше “който подбира - м@стурбира”.
Любовта не е само “срещане”, а “случване”, понякога трябва да си отворим очите за тези, които гледат към нас.

# 158
Тука всички са висша класа и ходим по водата.
Но мен ми се струва, че на авторката ѝ е съвсем обикновен проблема.
Няма усещане за себе си като женствена, някак нелибидна ми е, което и определя ниското припознаване и забелязване на мъже.
Второ – май и близка приятелка или приятелки няма. За да си говорят и споделят нещата от живота.
Трябва малко смелост, дързост и лудост в живота, за да ти се случат интересни неща.
С тази нагласа като в лаборатория и НЛО да ти кацне пак ще ти е все тая.

# 159
  • Out of the Mix
Както обичам да казвам също "животът е преживявания".
Колкото по-рано го осъзнаеш, толкова по-добре.
С тази разлика, че има естествен подбор, а натюрелът ми не е всеяден.

# 160
Авторке някъде по улицата, по заведенията, на работа няма ли мъж, който да те привлича ? Имала съм отношения с 5-ма мъже и всичките съм ги започвала аз, харесвам си го и действам.

# 161
Авторке някъде по улицата, по заведенията, на работа няма ли мъж, който да те привлича ? Имала съм отношения с 5-ма мъже и всичките съм ги започвала аз, харесвам си го и действам.

Интересно и как точно "действате"? Не се заяждам, наистина ми е интересно как ги сваляте, че чак всичките все вие.

И да си издействате 5 колко други сте пробвали? Нормално е не всеи, който ни хареса или харесаме да ни отвърне.

# 162

Интересно и как точно "действате"? Не се заяждам, наистина ми е интересно как ги сваляте, че чак всичките все вие.

И да си издействате 5 колко други сте пробвали? Нормално е не всеи, който ни хареса или харесаме да ни отвърне.

Егати невероятните усилия да поканиш някой на кафе. Докато разни непорочни девственици чакат принца на белият кон да им поиска ръката, нахаканите мацки им отмъкват мъжете под носа. И честно казано си го заслужават.

# 163
И като го поканиш на кафе какво? Все едно вече си се уредил и човекът е увлечен по теб. Нищо не си уредил - просто си пил кафе с някого.

Много мъже не харесват нахакани мацки и не им е приятно жената да е водещата в свалката. Та принцове има достатъчно - те си търсят чакащи принцеси.

# 164
И като го поканиш на кафе какво? Все едно вече си се уредил и човекът е увлечен по теб. Нищо не си уредил - просто си пил кафе с някого.

Много мъже не харесват нахакани мацки и не им е приятно жената да е водещата в свалката.

Е как какво? Поне правиш секс - не седиш три години на сухо.
Как какво?!
Все едно от Марс падате. Не особено привлекателните жени никъде не ги канят (само да вметна) и ако не се задействат те ще си седят ей така като авторката три години без секс.

Общи условия

Активация на акаунт