По морето можеш да разговаряш с всеки за всичко – за музика, царевица, шапки, книги, филми, сърф, питиета, храна, заведения, сладолед, каквото се сетиш.
Не е нужно да се натискаш на някого или ходиш като цветарка.
Бъди по-усмихната и отворена за хората. Мен ми се струва, че си доста праволинейна и затворена.
Нищо лично, всеки има право на мнение, но просто си представих на бийчпарти или в дискотека в 2 часа през ноща, след 3-4 уискита как ще си говоря с някоя жена за технологичния процес на отглеждане на царевица.
Нека да не бъркаме плажно парти/клуб/дискотека с разговори с приятели в някоя кръмча или ресторантче вечерта, на спокойствие и да си разтягате локуми.
Какво ще рече "По морето можеш да разговаряш с всеки за всичко" - на други места не може ли? Мястото няма никакво значение, то и в интернет може да го направиш, защо да ходиш на морето?
"ходиш като цветарка" - в бившата ми фирма, където бяха 30+ жени, имаше точно жени, които ходеха да си говорят с всички, за всичко, но в крайна сметка ходеха да снасят на шефовете, кой за какво говори. Точно тях ги наричахме цветарки.
Повечето или голяма част от младите ходят на море, за да не мислят за ставане сутрин, да не мислят за работа, да си направят парти и да забият нещо. Ако не ме лъже паметта още преди години, бяха преправили израза: Каквото стане на морето, си остава на морето.
Аз съм ходил на море с колеги и приятели, и нарочно съм ги бъзикал - аз ще си лягам рано, за да стана сутринта в 4:30 за да ходя да дишам йодни пари край морето и всичките са ме гледали като слънчасал. Кой от "младите" да го кажем така, ходи на морето да диша йодни пари и да става в 5?