Напротив, всички разбрахме, че тя не си търси мъж, но иска да има един който да играе роля съпруг, баща... Тя самата не каза дали си харесва мъже или не. Аз например бих попитала тя какъв тип очаква да я намери (защото тя не иска сама да го търси, това вече е ясно)? Има ли тип, или поне характеристики, които харесва в мъж? Според мен няма да може да каже по какви мъже си пада, защото и липсва опита да общува с тях и да 'пресява'. Т.е. да го кажем както всеки един мъж би си казал "Тая не знае кво иска".
Мисля, че и се дадоха доста съвети и – естествено – всеки тук говори от личен опит и споделя своите виждания за нещата. Естествено е и да си доукрасяване (поради липса на цялата картинка). Аз например си мисля, че тя е тайно влюбена в някой женен мъж и страда по него и сравнява с него нейните връстници (но това е само в моята фантазия - образ, който сглобявам от приятелки, които звучат и се държат по сходен начин като авторката).
В нейните ръце е да вземе нашия опит и съвети, и да отсее което и пасва като личност и обстоятелства в живота.
И като цяло мнозинството от коментари може да се обобщи с "Ако иска партньор, ще трябва да излезе от черупката".
Друг е въпросът, дали иска да се ожени за второто си гадже в живота...