Чувствам се зле…

• 10 371
  • 230
  •   1
Отговори
# 195
  • Обран бостан ;)
Като цяло мъжете до определена възраст когато подхождат към жена имат предвид основно секс, а не трайна връзка, семейство и прочее. Хормоните замъгляват разсъдъка им, както и преценките им. И за да могат да преценят дали им се остава с една жена трябва или да не им се пуска секс изобщо до сватбата (както е било някога, ама вече не върви), или да им се свали хормоналното ниво и тогава да се види що за хора са отвъд секса.

Абе направо да върнем уредените бракове. Срещат се родителите, спазаряват се и толкова.

А то, любови, тръпки, предложения по телевизията - дрън, дрън. Wink

# 196
  • Melmak
Аз все си мислех, че нещата се случват без толкова планове и малко по-спонтанно. Тука авторката е на 25 и от 3 години е без секс… от 22 до 25 е на сухо. Ми не е нормално.

Една млада и привидно нормална жена може да привлича мъже в голям диапазон на възрастта и с различни качества и умения. Като си млада жена е най-лесно, просто излизаш, срещаш се с някого и усещаш, получават ли се нещата, или не.

# 197
Аzzy, да знаеш, че съм ти фен. Моето алтер его си.
Ми, така си е сега.
Ако си умна, престижна и нам кво, ако не можеш с едно пърхане на мигла да завладееш мъж, всичко останало изветря.

# 198
Какви свалки, четенето с разбиране убягва на аудиторията, струва ми се.

Хората обичат привлекателни, възпитани, усмихнати, успешни и добре облечени хора и се наслаждават на комапнията им. Аз не правя изключение и предпочитам да общувам с такива.

Е, това какво означава? Не означава ли, че те свалят или си непряка част от ловния сезон?

По-скоро мъжете са си същите, защото мен ме ловуват, все още, за ужас на дъщерите ми.
Гълтат си коремите в мое присъствие, опъват раменете, напрягат вратните жили и просто влизат в ловен режим.

Някой предпочитаме умни, забавни, интересни, с интереси, собствен свят и виждания, витални, творчески личности и не ни пука как изглеждат и как са облечени.

# 199
О! Как не ни пука.
Мен много ми пука как изглеждат и са облечени.
И интелектът особено ми пука.

# 200
Старата еврейска поговорка: - Като си толкова умен, къде са ти парите?
В актуалния ултра-феминистичен вариант: - Като си толкова умна, къде са ти мъжете?

# 201
  • София
Какви свалки, четенето с разбиране убягва на аудиторията, струва ми се.

Хората обичат привлекателни, възпитани, усмихнати, успешни и добре облечени хора и се наслаждават на комапнията им. Аз не правя изключение и предпочитам да общувам с такива.

Е, това какво означава? Не означава ли, че те свалят или си непряка част от ловния сезон?

По-скоро мъжете са си същите, защото мен ме ловуват, все още, за ужас на дъщерите ми.
Гълтат си коремите в мое присъствие, опъват раменете, напрягат вратните жили и просто влизат в ловен режим.

Някой предпочитаме умни, забавни, интересни, с интереси, собствен свят и виждания, витални, творчески личности и не ни пука как изглеждат и как са облечени.
Не, не значи, че ме "свалят".
Аз и не давам такива сигнали, не съм от типажа, който се предлага, описан по-рано.
Означава, че регистрират привлекателна жена и това в мъжете е автоматичен рефлекс. Ако си виждала пуяк, който се накокошинва, или паун, който си разперва опашката, същото се случва и с мъжете, когато в полезрението им се появи привлекателна жена. Рефлексите им се събуждат и разперват широко опашката, метафорично казано.
Ако имате нужда от разяснения що е то мъж, който си разперва опашката, мога да продължа, аз, всъщност обичам да слушам, както казах, за всякакви постижения, успехи и прочее.

За да започнат да ме "свалят', трябва да дам определени сигнали. Аз не давам такива.
Ако, все пак, понякога, на мъжете им се струва, или им се иска да са получили подобен сигнал, много бързо се дефинират границите и случая приключва с всякакви надежди за каквито и да било продължения.
Аз мога много добре да казвам "не' и да поставям граници.

Разбира се, че е за предпочитане да се общува с умни и развити хора, даже специално го препоръчах. Общуването с всякакви лузъри и загубеняци е тотално губене на време, енергия и психически ресурс, който аз, лично, предпочитам да инвестирам другаде.

Аzzy, да знаеш, че съм ти фен. Моето алтер его си.
Ми, така си е сега.
Ако си умна, престижна и нам кво, ако не можеш с едно пърхане на мигла да завладееш мъж, всичко останало изветря.

Kissing Smiling Eyes

# 202
Понякога умните и развити хора се налага да работят с лузъри и загубеняци. Тогава е важно, дали освен умни и развити, са и добри като човеци.

# 203
Авторката се оплаква, че тя не може никого да си хареса в нейния си градец. Не говори за липса на чуждо внимание...А не си харесва, защото или се е затворила в някакъв тесен кръг от приятелства и познанства, или не гледа реалистично на това що е то мъж от еди кое си градче и чака Брадли Купър, примерно.

Иначе разни възпитани, приятни, симпатични, добре облечени...ми на мен такива хора са ми безкрайно безинтересни. Всекиму-своето. Не, не всеки харесва подобни клишета. Имам късмет, че има и мъже, които си падат по жени извън клишето "възпитани, приятни, симпатични, усмихнати".

Не, че има нещо лошо да си възпитан и приятен, добре облечен,  но все пак любовта идва там, където има някаква индивидуалност, а не при общуването с биороботи.
Темата ми на помни за това Simple Smile) От времето, когато и аз го търсих този митичен финансист Simple Smile).
https://www.youtube.com/watch?v=QOc74ATrR6g&ab_channel=432HzVIBEz

Последна редакция: пн, 21 юли 2025, 22:35 от MariyaHris

# 204
  • Somewhere far away
Пхахха това приятен и усмихнат ми звучи като обява за кол център.

# 205
  • София
Понякога умните и развити хора се налага да работят с лузъри и загубеняци. Тогава е важно, дали освен умни и развити, са и добри като човеци.
Умните, развити и успешни хора трябва да са ангажирани надолу по веригата. Ако си получил от света и живота много, трябва да можеш и да отдадеш обратно по някакви канали и форми. Да притежаваш доброта, емпатия и щедрост.
Въпросът е да не се бърка добротата с глупост и с някои други неща.
И да не се бърка с изливане на ресурс в разни умрели коне и поставянето на една плоскост с гореописаните.
Добротата е най-висшата форма на елегантност.
Но пак ще навлезем в разни дефиниции какво е добро и добро ли е да даваш пари на роми просяци по улицата, примерно.
И добро ли е да се омъжиш за някой загубеняк, който живее още с мама и го мързи да диша, за да го носиш на гърба си цял живот, понеже си "добра".
И добро ли е да плащаш заплата на някой загубеняк, който не може на две магарета сламата да раздели, но много го бива да прави интриги в офиса, обаче има деца да изхранва и дали заплатата, която му плащаш от парите, които ти си изкарал не взимаш от себе си и твоите деца, за да наливаш ресурс в децата на загубеняка, докато не влезеш и ти в листата на загубеняците и фалираш, а загубеняка те обяви за гаден капиталист и така ти се пада и намери някой друг кандидат-загубеняк да му плаща.

Изобщо мога роман да напиша по темата за доброто и има ли то почва у нас.

# 206
Последните коментари не ми се струват релевантни към авторката. Тя никъде не е написала, че има проблем с това мъжете да я харесат. Тя не си харесва. Едните я изкараха високопарна, че е дръзнала да иска любов, а не неангагиращ секс, други я съветват да бъде елегантна, мила и добра и няма да се оттърве от ухажори. Струва ми се, че никой не я слуша изобщо, нито го е грижа за мнението й, просто си разказва за себе си.

# 207
Тя авторката много малко показа като персоналност и затова няма как да се даде мнение за нея точно кое е ок.
Даде един среден периметър дето нито така съм, нито онака.
Затова, ако се водим от средната статистика – хора като нея, които не са нито крайно пасивни, но не са и особено инициативни или смели в живота, обикновено разчитат на случайността да срещнат някой компромисно подходящ и да са с него, спазвайки протокола на обикновения човек – време е да се омъжа/оженя, малко деца, работа, тук-там почивка юли месец. И той животът свършил.

# 208
Ха-ха и понеже тя показа малко персоналност, други почувстваха повик да покажат повече, но така, че да й стане още по-зле. Или "клин клин избива"? Simple Smile

# 209
Joy
Абе, и краят на юни бива.Joy

Аз не виждам нищо лошо в това да си средностатистичен, не може всички да сме топ уау, но човек да има реална преценка за себе си и желанията си е основното, за да ги реализира.
На мен ми се струва, че Мишето е останала в развитието си на ниво гимназията.
Ако порасне може и да ѝ се получи.
И, да, наистина е високопарна.

Общи условия

Активация на акаунт