Чувствам се зле…

• 10 438
  • 230
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Еее, ти пък, Сън, изпусна най-най главното: 25 годишната е сива мишка, на фона на все още силно желаните и бленувани лели Wink

...
Да не мислиш, че всяка прекрасница, омъжена за СИО, не е треснала някой много готин и много лош сладур, който още я сънува, докато е с удобната.
Тюю, как можах да забравя тази сюжетна линия. Арлекин 2025 Simple Smile
Много грубо, душа Simple Smile Направо с аромат на обор.
Никакъв финес Simple Smile Аргументите ли ти свършиха?

# 181
Напротив, точно в целта Simple Smile

# 182
Не мисля, че една жена трябва да флиртува или да прави нещо за да бъде забелязана. Има жени, които и без грим и специални дрехи, само като мине и има такова излъчване, че всички я забелязват. По същият начин, една жена дори и в ъгъла да седи и да не говори с никой, пак може да бъде забелязана. Това зависи от какво вижда мъжът. За жени към мъже, е валидно също. Сигурен съм, че много жени са имали преживяването да забележат някой мъж някъде: стойка, излъчване, чар и той като ги види и им се усмихне, да им се "подгънат краката". Разбира се, и при мъжете се е случвало.

От друга страна "забелязването", "флиртът" са до известна степен грешни неща, както за мъжете така и за жените. В много случаи какво е "забелязване/флирт" - опит да привлечеш внимание, и тук идва въпросът защо? Хората страдат от липса на внимание? Тяхната себеоценка и чувство на доволство/щастие се определя от другите? В баналният случай има разбира се и "тоя/тая кога ще ме забележи, я да отида да и се/да му се покажа. Или искам да спя с нея/него и се отива да се разтягат лукуми.

Що се отнася до по-затворените, по-незабележими, по-незврачни жени, от гледна точка на мъжете има следните варианти.
Канени са на парти, защото мисленето е следното: тази не е виждала мъж от 1-2 години сигурно е яко загоряла, и като пийне 1-2 чаши, като и се обърне внимание, и вече е готова.
Другият вариант е, че такива жени се търсят, защото когато един мъж ги хареса, те се влюбват силно, а пък отделно не са постоянно под вниманието на други мъже. И моля, тук не ми изкарвайте теории за ниско самочувствие на мъжа, че не ми слушат фантазии.

# 183
Хората с натурален чар и харизма, на които всички да им се лепят като мухи, са рядкост, а и това им излъчване продължава и в разговори, и в отношение. Не можеш да излъчваш голяма харизма, когато си темерут, примерно. Това са две качества, които не са свързани толкова с външен вид, а с поведени и държание. Тоест, не стои пасивно с в ъгъла.

# 184
И като го поканиш на кафе какво? Все едно вече си се уредил и човекът е увлечен по теб. Нищо не си уредил - просто си пил кафе с някого.

Ами все отнякъде се почва една връзка, не се почва с брачните обреди. Едно кафе е хубаво, непретенциозно начало, ако няма интерес, не кликвате, голям праз. Аз съм пила кафе с безброй хора в живота си, и жени и мъже,  и ако някой ме покани на кафе, не бих даже си помислила, че идва дума за нещо романтично Simple Smile). Все отнякъде трябва да се почне и да се види дали имаш нещо общо с този човек. Мен са ме канили безброй хора за кафе/питиета, аз съм канила бнезброй хора, иде реч за хора от всякакъв пол, и то без романтични конотации. Съвсем нормално начало за човешко общуване, а дали ще стане нещо повече, това никой няма как да знае. То може той да не се увлече, а може той да се увлече, а тя да загуби интерес след кафето, всичко може. Но аз не виждам как става между хората без някакви начални стъпки към базова комуникация и опознаване, а кой я инициира, все тая.

Друг вариант е онлайн дейтингът, където е ясно кой за какво е дошъл и гледаш кандидатите по характеристики, черно на бяло. Аз винаги съм била супер голям фен на онлайн дейтинга и съм срещала доста качествени мъже там. Допадало ми е, защото веднага виждаш разни важни за мен неща -- образование, музикални вкусове, литературни вкусове етц.  Но пък поне при мен, хобито ми ме срещна с мъжа ми и много двойки около мен са се запознали покрай хоби и интереси.

Последна редакция: пн, 21 юли 2025, 11:05 от MariyaHris

# 185
Azzy, опитвам се да ти следя мисълта:
- Явно си наясно, че мъжете от новото поколение все още са същите, като предното, защото тебе още те свалят. Кое поколение те сваля? Това на дъщеря ти или мъжете от твоето си поколение?

- Девойката трябва по някакъв елфически начин да привлича мъжете, но те пък имали на воля "месо" за всичко, дето им се прище и надали проявявали интерес към истински отношения.

Какво предлагаш на авторката?

# 186
Хората с натурален чар и харизма, на които всички да им се лепят като мухи, са рядкост, а и това им излъчване продължава и в разговори, и в отношение. Не можеш да излъчваш голяма харизма, когато си темерут, примерно. Това са две качества, които не са свързани толкова с външен вид, а с поведени и държание. Тоест, не стои пасивно с в ъгъла.

Темерут и стоене в ъгъла, не са свързани. Но ги има и двата варианта (говоря от личен опит), човек има ли излъчването, което ти харесва, той го има не само в разговори и отношение. От друга страна, ако човек проявява харизма само в разговори и отношение, значи има голяма възможност да е двуличник или да не показва какво е всъщност, т.е. да носи маска, която се харесва на другите.

# 187
Докато бях пушач познавах много повече хора, и почти всеки, с който пушехме, имахме някаква хубава комуникация и определено имаше и заинтересовани. Жалко, че е около вреден навик. Определено пушачите комуникират с много по-широк кръг от хора и то по няколко пъти за по 10-15-20 минути на ден. Еми с доста хора се бях сближила, и жени и мъже. Жалко, че пушачи Simple Smile)) И е много непринудено, което му е хубавото Simple Smile

Иначе, за да срещнех готин човек за теб хич не е нужно да имаш харизма, или партньорът ти да има харизма. Това е по-скоро за външния кръг от познанства, обожатели/обожателки, лекота на забиването на нов партньор. В близки ежедневни отношения много харизматични хора са абсолютно непоносими.

# 188
Много грубо, душа Simple Smile Направо с аромат на обор.
Никакъв финес Simple Smile Аргументите ли ти свършиха?

Човек с претенции за възпитание и класа никога няма да напише мнение като горното цитирано. Душа.

# 189
Авторката от три години няма връзка, замисля се за деца вече.
Предлагате й да прави секс с някого, да не чака принца и да няма толкова претенции, за да прекъсне трите години суша. Тя отива да тресне някой простоват момък или грозник. И после още една-две години суша.
Това не й разрешава проблема.
Ако пък с течение на времето свикне с простака/грозника и завържат връзка, освен да мисли всеки ден дали не изпуска шанса за любов и химия за сметка на това лелите да не я мислят за стара мома, не знам какво друго печели.

# 190
  • Обран бостан ;)
Авторке, става ли ти по-малко зле четейки темата ?

Кажи, че да не се хАбим да пишем. Wink

Апропо: Това, че утайката на обществото е в малките градове, може да го напише само човек, който не е ползвал метрото в Ню Йорк.

# 191
И все пак, не само интелигентите, красивите, харизматичните и социално обиграните се женят и са обичани. И по-семплите визуално, мисловно и социално хора също срещаме любов и сродна душа - няма рецепти, авторката, но най-близкото до рецепта е да не спираш да пробваш.

# 192
Авторката от три години няма връзка, замисля се за деца вече.
Предлагате й да прави секс с някого, да не чака принца и да няма толкова претенции, за да прекъсне трите години суша. Тя отива да тресне някой простоват момък или грозник. И после още една-две години суша.
Това не й разрешава проблема.

Ами аз изобщо не съм предлагала подобни  неща,  гаранция как да срещнеш правилния за теб няма, но определено човек трябва да е отворен като минимум да среща хора, да общува с тях, да ходи по срещи, да разшири кръга от хора, с които общува. Как ти звучи 3 години да не срещнеш нито един мъж, който да ти допадне? Дали става дума за разбито сърце, нямам идея, но три години да не ти хареса абсолютно никой да не отидеш на една среща. Излизането по срещи, да не говорим пък на кафе, това изобщо не е нужно да води до секс. Но не виждам как ще се озове човек във връзка, ако няма някакви романтични минимални преживявания. Ами в орбитата на ВСЯКА 25 годишна жена има някакви харесващи я мъже, които гравитират около нея. Обикновено жената не ги харесва тях, чака по-доброто, но като влезне в орбитата нещо потенциално ок, то тогава все пак трябва да се даде шанс. Изобщо не става дума за грозници, тъпаци, беззъби 50 годишни. Около всяка млада жена като минимум се въртят други млади колеги, състуденти бивши, мъже от хобитата й. Тоест, мъжете от директната й среда. Една жена няма как да намери мъже, които не са от директната й среда, ако тях не ги харесва, значи трябва да смени средата -- да ходи в друг град, да влезне онлайн да дейтва, да намери хоби. Няма как да е заобиколена от хора, които не й съответстват на изискванията и изведнъж отнякъде да изкочи мъж, който е съвсем различен. И да е отворена за комуникация с хората, да ги опознава. Не се опознаваме само в леглото все пак, има много нива преди това Simple Smile.

Но за себе си пак да кажа, ако искаш еди какви си мъже, такива мъже трябва да са в директната ти среда-- хората излизат и се обвързват най-често с хора от директното си обркъжение, било то служебно, приятелско, хоби и тн.

# 193
  • София
..

Човек с претенции за възпитание и класа никога няма да напише мнение като горното цитирано. Душа.
Можеш да ми подминеш мненията. Нямам необходимост да се харесвам на всички много отдавна, нито обратното.

Azzy, опитвам се да ти следя мисълта:
- Явно си наясно, че мъжете от новото поколение все още са същите, като предното, защото тебе още те свалят. Кое поколение те сваля? Това на дъщеря ти или мъжете от твоето си поколение?

- Девойката трябва по някакъв елфически начин да привлича мъжете, но те пък имали на воля "месо" за всичко, дето им се прище и надали проявявали интерес към истински отношения.

Какво предлагаш на авторката?

Какви свалки, четенето с разбиране убягва на аудиторията, струва ми се.

Хората обичат привлекателни, възпитани, усмихнати, успешни и добре облечени хора и се наслаждават на комапнията им. Аз не правя изключение и предпочитам да общувам с такива.
Социалните умения и кръг са ми много широки и включват различни формати и възрастови диапазони.
Общуването никак не се покрива със свалки, както и свалките никак не се припокриват с флирт.
Ако говорим за флирт, най-фантастичния е бил с мъж на преклонна възраст, с който танцувах танго едно лято на семейна почивка.
И принципно предпочитам да ме превъзхождат във възрастта господата. В личен план.
Но да се върнем към общуването- ние сме хомо сапиенс и общуването и неговото качество носи много голяма доза удовлетворение, затова е хубаво да се работи по въпроса, да се създават всякакви форми на социални кръгове, които да се поддържат.
И да- един от социалните кръгове е този на децата, там също се поддържа, правя различни събития за тях и тяхното обкръжение и много обичам да общувам с тях, носи ми удоволствие и е напълно взаимно.

Предложението към авторката го написах постове по-нагоре, да го прочете. Доколко е приложимо в нейния случай, тя да си прецени, животът си е неин и тя ще го живее.

Последна редакция: пн, 21 юли 2025, 13:43 от Azzy

# 194
Като цяло мъжете до определена възраст когато подхождат към жена имат предвид основно секс, а не трайна връзка, семейство и прочее. Хормоните замъгляват разсъдъка им, както и преценките им. И за да могат да преценят дали им се остава с една жена трябва или да не им се пуска секс изобщо до сватбата (както е било някога, ама вече не върви), или да им се свали хормоналното ниво и тогава да се види що за хора са отвъд секса.

Общи условия

Активация на акаунт