Чувствам се зле…

• 10 480
  • 230
  •   1
Отговори
# 165
Ами така е преценила - така е направила какво толкова се бунтуваш и и вреш секс с който и да е, като нещо задължително. Всеки си има неговия морал и разбирания. Не виждам нищо осъдително, напротив адмирации, че не си ляга с който и да е!
Смятам, че за всеки влак си има пътници и всяка жена си има кой да и обърне внимание. Не е нужно да се прави на нещо, което не е.

# 166
  • София
Тука всички са висша класа и ходим по водата.
Но мен ми се струва, че на авторката ѝ е съвсем обикновен проблема.
Няма усещане за себе си като женствена, някак нелибидна ми е, което и определя ниското припознаване и забелязване на мъже.
Второ – май и близка приятелка или приятелки няма. За да си говорят и споделят нещата от живота.
Трябва малко смелост, дързост и лудост в живота, за да ти се случат интересни неща.
С тази нагласа като в лаборатория и НЛО да ти кацне пак ще ти е все тая.
В никакъв случай- всички сме работническа класа и селяни. Simple Smile

Иначе номерът на китайката не е ТИ да каниш мъж където и да е.
А да провокираш той да те покани.

# 167
Не за всеки влак си има пътници.
Някои пътници чакат трамвая, ама гонят влака или обратно.
И никой не е насърчавал авторката да прави безразборен секс, а да спи с мъже по вкуса й (но не и да изпада в крайности).
"Който подбира - мастурбира". (бях го забравила този лаф).

Това е като да кажеш (давам пример, да не ми се приемат думите буквално):
"Аз с мъж, който не прилича досущ на Брад Пит никога няма да имам интимни отношения!"
Колко голям е шансът ти да срещнеш точно такъв мъж? Ама май клони към нула ...

# 168
Точно така, Ази.
Само дето не всяка го може.
Авторката не го може, гарантирам ти. Затова да експериментира.

# 169
Авторке някъде по улицата, по заведенията, на работа няма ли мъж, който да те привлича ? Имала съм отношения с 5-ма мъже и всичките съм ги започвала аз, харесвам си го и действам.

Интересно и как точно "действате"? Не се заяждам, наистина ми е интересно как ги сваляте, че чак всичките все вие.

И да си издействате 5 колко други сте пробвали? Нормално е не всеи, който ни хареса или харесаме да ни отвърне.

Само 5 съм харесала и с 5 съм била. Не съм ги сваляла, но съм пускала някакви сигнали, че имам интерес. Аз съм малко типаж, който гледа лошо и съм студена и дръпната и мъжете се плашат, та ако не заявя аз интерес, не смеят да ме занимават, което мен винаги ме е устройвало.
Казвам го, за да се замисли авторката какво излъчва и да помисли как я виждат мъжете и евентуално, ако клони към такъв типаж да подеме инициативата тя.

# 170
Не е до малък/голям град. И в големия град има самотни хора.А млад човек, който си търси контакти, може да ги намери къде ли не, не е задължително в същия град.
Аз бих посъветвала нещо банално, да пътува повече. Ако обича планината, да се запише на някое екскурзионно летуване, ако не-да отиде с приятелка на море, да се забавлява в заведенията. В социалните мрежи в някакви групи по интереси да влезе. В краен случай - в сайтове за запознанства, днес това е възможност. Не на всичко да гледа като "лов", а просто като забавление, но да не изпуска възможности, ако и хареса някой младеж.

# 171
И като го поканиш на кафе какво? Все едно вече си се уредил и човекът е увлечен по теб. Нищо не си уредил - просто си пил кафе с някого.

Много мъже не харесват нахакани мацки и не им е приятно жената да е водещата в свалката.

Е как какво? Поне правиш секс - не седиш три години на сухо.
Как какво?!
Все едно от Марс падате. Не особено привлекателните жени никъде не ги канят (само да вметна) и ако не се задействат те ще си седят ей така като авторката три години без секс.
И после идва друга, която мъжът наистина харесва и без да прави нищо ти го отмъква.

# 172
Скрит текст:
Да се пробват неангажиращи връзки не значи безразборен секс. Все пак за да се започне флирт трябва да има харесване и привличане някакво. Ние пишем да не ги преценява предварително, а не да спи с всеки срещнат.
Относно болднатото - точно това значи. Неангаживаща връзка или неангажиращи отношения означава приятели с привилегии или секс-бъдита, а там вече кой с кого и колко прави секс не се знае. Чели сме за тези практики.
Авторке, въоръжи се с търпение, излизай, търси начини да срещаш повече мъже и забрави всички глупости за женска енергия и производни.

Не е точно така. Неангажиращи връзки значи, че започвате без планове за брак и деца и без обещания. Просто тръгвате да видите какво ще стане. Вече като се види как са нещата е въпрос на избор дали ще се прекрати или ще си карат като секс бъдита.
Щом е само такъв избора, значи съм била съвсем права.
Къде отиде добрия, стар гаджелък, който е хем обвързващ, в смисъл двойка сте, излизате, забавлявате се, пътувате и т.н. опознавайки се в същото време, хем необвързващ, понеже може да завърши и с раздяла.

Това вече не е неангажираща връзка, а е връзка минала на по-горния етап. Тоест когато на предния се е установило, че има големи съвпадения.
[/quote]
ЧС, да си стиснем ръцете, че няма един модел на формиране на отношения, а поне два. Първият - секс и след това евентуално отношения, втория - обратното. И преди някой да наскача да ме оборва, да кажа, че около мен са от втория тип. Авторката също търси този модел, та нека Ариел престане да й тика секс заради самия секс.

# 173
И като го поканиш на кафе какво? Все едно вече си се уредил и човекът е увлечен по теб. Нищо не си уредил - просто си пил кафе с някого.

Много мъже не харесват нахакани мацки и не им е приятно жената да е водещата в свалката.

Е как какво? Поне правиш секс - не седиш три години на сухо.
Как какво?!
Все едно от Марс падате. Не особено привлекателните жени никъде не ги канят (само да вметна) и ако не се задействат те ще си седят ей така като авторката три години без секс.
И после идва друга, която мъжът наистина харесва и без да прави нищо ти го отмъква.

Това може да ти се случи и ако си мис Свят, че  даже да я смени и с по-грозна. Гаранции за нищо няма в тоя живот - ама да се затвориш и да чакаш от страх не помага особено.

# 174
  • София
Ужас.
Момичета, защо се обезценявате така.

Как е възможно жена да не може да провокира мъж да я забележи?
Да флиртува, ама с финес. Да генерира в същество от мъжки пол копнеж, очакване и желание.
Да го провокира, да го накара да си задава въпроси и да къса маргаритки. Да го прелъсти с финес.

Мъжете били загубили интерес към лова, вече не били това, което били някога.
По-скоро мъжете са си същите, защото мен ме ловуват, все още, за ужас на дъщерите ми.
Гълтат си коремите в мое присъствие, опъват раменете, напрягат вратните жили и просто влизат в ловен режим.
Но и аз съм роден хищник, домашна котка, както ме нарича мъжът ми, както и общувам много леко и съм великолепен слушател, зрител и мъжете се чувстват прекрасно в моята компания.

Как да бъдат, като навсякъде стои голо месо, лежи с разтворени крака и събути гащи.
Много секси, няма що. И после с това чудо , ако съм мъж връзка ще започна- тоест нищо няма да започна, ама просто ще си стоя да ме обслужва, заради лесния достъп до секс и защото ми е удобно и в битов план. А после може и да продължа, за да роди едно две деца и да се занимава, защото просто ми е удобно.

И ето- тези истории свършват в бг мама.

Точно така, Ази.
Само дето не всяка го може.
Авторката не го може, гарантирам ти. Затова да експериментира.
Ами да се научат, красавице, да се научат.
Завършват по три магистратури, а не могат на един мъж да се усмихнат, да премигат и да завъртят леко опашка, няма думи.

Последна редакция: пн, 21 юли 2025, 09:01 от Azzy

# 175
...
Как да бъдат, като навсякъде стои голо месо, лежи с разтворени крака и събути гащи.
Много секси, няма що. И после с това чудо , ако съм мъж връзка ще започна- тоест нищо няма да започна, ама просто ще си стоя да ме обслужва, заради лесния достъп до секс и защото ми е удобно и в битов план. А после може и да продължа, за да роди едно две деца и да се занимава, защото просто ми е удобно.

Шах и мат с пешката Joy
Какво стана с така нужния необвързващ секс?! Нима го погребахте?

# 176
Не е до малък и голям град, ма не е и едно и също дали живееш на място с 20, 200 или 2000 души до трийсетгодишна възраст.

# 177
  • София
...

Шах и мат с пешката Joy
Какво стана с така нужния необвързващ секс?! Нима го погребахте?

Там си е.
Но е необвързващ секс да прави, пак трябва да го прави така.
Да не мислиш, че всяка прекрасница, омъжена за СИО, не е треснала някой много готин и много лош сладур, който още я сънува, докато е с удобната.

Иначе за авторката необвързващ секс в малко градче, доректно го отписвам като опция.

# 178
  • Пловдив
С няколко думи........видяхте едно 25 годишно момиче,  което все още вярва в правенето на любов между двама души и решихте да и изтъкнете ,че всъщност  вашето  количество мъже, на което отдавна сте забравили бройката е най нормалното нещо на светът.

# 179
Еее, ти пък, Сън, изпусна най-най главното: 25 годишната е сива мишка, на фона на все още силно желаните и бленувани лели Wink

...
Да не мислиш, че всяка прекрасница, омъжена за СИО, не е треснала някой много готин и много лош сладур, който още я сънува, докато е с удобната.
Тюю, как можах да забравя тази сюжетна линия. Арлекин 2025 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт