Чувствам се зле…

• 10 465
  • 230
  •   1
Отговори
# 120
Всеки град, в който има активни - театър, спортна зала, читалище, духов оркестър, галерии, музеи и пълни училища, не е загубен напълно.
То не може всички в столицата да се натъпчат.
Но авторката би било добре да пътува, за да разшири кръгозора си, съгласна съм. В големи градове, на екскурзии у нас, в чужбина, походи или друго - сега му е времето.

# 121
Знаеш ли в колко градове няма театър, кино, да не говорим за духов оркестър? То не е за приказка направо.
Иначе спортни зали и терени се понаправиха по обществени поръчки на ГЕРБ, които пустеят.

# 122
За трите години без гаджелък си мисля, че има някаква разлика между поколенията. В днешно време много от младите момчета и момичета живеят продължително време без връзки.

Всъщност, мъжът ми има много по-млади братя от него самия, те са голямо семейство, и най-малкият няма гадже все още, а е на 26-27 и МНОГО красив, висок, работещ, образован млад мъж, не живее с мама. Той никога не е имал гадже, но си падаше по една съученичка негова и много страдаше.  Много е интровертен, но пък е много спортен и прави всякакви неща с ръце -- строи, заварява, на децата ми построи къщичка на двора, на родителите си направи маса от метал. Абе, особняк е, ама в днешно време всичките млади са странни.
Но пък вторият брат отзад напред се сгаджоса на 27 за първи път, поне сериозно и още е с това момиче, много се обичат, много сериозна връзка имат.

Според мен, младите в днешно време са големи идеалисти и може би това ги кара да са сами продължително време, търсейки човека.

# 123
За трите години без гаджелък си мисля, че има някаква разлика между поколенията. В днешно време много от младите момчета и момичета живеят продължително време без връзки.
Това е точно така и всъщност, за България е относителна новост, с която тя се доближава до съотношението в развитите страни. Процентът на сами хора - и на сами млади хора, като частен случай - е вече много висок. И причините са няколко, но повечето от тях не са лична вина на тези млади.

# 124
Параход, по принцип, на хората с висок интелект и някаква да го кажем по-задълбочена емоционалност им е една идея по-трудно да завръзват отношения. При младото поколение има и една свръхфокусираност върхи себе-то Simple Smile)...

# 125
Мишинка,
за жалост, малките градове у нас са отдавна обезкръвени, хората с интелект и качества си бият камшика оттам, най-често веднага след като завършат училище. Остават отрепките и тези без никакви амбиции, и това особено важи за мъжете. Това съставлява голямата част от проблема. Другото, твоят характер и биография, са по-дребни детайли от картината, но звучиш като свястно момиче. Съветвам те да търсиш път извън градчето, а може и извън страната.

Чак се засрамих каква утайка сме останали в тази държава и в малките градчета ...
Не ви знам с кой акъл ги пишете тези дивотии ... Това, че вашето решение е да избягате в столицата или извън страната не ви прави будни, амбициозни, успели качествени интелектуалци. Прави ви само избягали и пристрастни да се самоубеждавате, как това е най-правилното решение. А сега и други да убеждавате, че това е да "достигнеш каймака"!
Имам различно мнение, но не намирам за нужно да спорим по темата. И свестни хора има във всеки град и село и мъже и жени - женят се хората и си намират средата, не сме чак такива охлюви ...

Къде си Алеко ...

И аз като Вас не мога да се съглася с изказването. Познавам дете на потомствени лекари, което след като завърши се върна в родният град, за да продължи мисията на своите деди. Ами да си кажа, ако това е утайката ... то ние живеем в прекрасно общество.
Друг познат, земевладелец...работи земите от прадядо си - толкова ерудиран млад мъж, а и между другото доста държави е пообиколил за разтуха.
Хайде спрете със слагането на етикети.
,,Той е от село, значи е елементарен и задръстен". Спрете с лепенето на етикети, приемайте хората такива каквито са, общувайте с тях, всеки може да ни научи на нещо, което може да ни бъде от полза.

# 126
S^nny
Вероятно защото сте нова тук, никак не сте разбрали смисъла на поста ми.
Първо, аз думата "утайка" не съм употребила и не бих - тя е ваша интерпретация.
И второ, не говорим откъде е човек, защото всеки все някъде се е родил, а какво му дава средата там и дали може да продължи да се развива оптимално на това място. Вашият доктор не си остана в родното село цял живот, а ходи в големия град - че и в други държави - да учи, да специализира, да се среща с хора, които да отварят мирогледа му, евентуално да намери половинка и да си отгледа децата другаде, нали?
Може да не ми отговаряте. То и аз на стари години ще се върна "на село" (може да не е село, но така е лафът), сигурно - но нито работа, нито социални контакти, нито културна или битова инфраструктура за активен човек има там.

# 127
Да живееш сам, да живееш без връзка съвсем не е равно да живееш без секс. Ама щом казвате, че е нормално, ОК. Blush

# 128
Фрау Дана, зарежи намеците, а го напиши черно на бяло как става секса без връзка, но така, че младата жена да запази и здравето, и фертилността си.

# 129
Фрау Дана, зарежи намеците, а го напиши черно на бяло как става секса без връзка, но така, че младата жена да запази и здравето, и фертилността си.

Не се притеснявайте чак толкова. Тя до неангажиращ секс никога няма и да стигне защото никой никога не й е по-вкуса.

# 130
Да се пробват неангажиращи връзки не значи безразборен секс. Все пак за да се започне флирт трябва да има харесване и привличане някакво. Ние пишем да не ги преценява предварително, а не да спи с всеки срещнат.
Относно болднатото - точно това значи. Неангаживаща връзка или неангажиращи отношения означава приятели с привилегии или секс-бъдита, а там вече кой с кого и колко прави секс не се знае. Чели сме за тези практики.
Авторке, въоръжи се с търпение, излизай, търси начини да срещаш повече мъже и забрави всички глупости за женска енергия и производни.

Не е точно така. Неангажиращи връзки значи, че започвате без планове за брак и деца и без обещания. Просто тръгвате да видите какво ще стане. Вече като се види как са нещата е въпрос на избор дали ще се прекрати или ще си карат като секс бъдита.

# 131
Много точно обяснено от Черна станция.
Много отношения така и не стигат до връзка поради липса на спонтанност, предразсъдъци, очаквания и закостенялост.

# 132
Да се пробват неангажиращи връзки не значи безразборен секс. Все пак за да се започне флирт трябва да има харесване и привличане някакво. Ние пишем да не ги преценява предварително, а не да спи с всеки срещнат.
Относно болднатото - точно това значи. Неангаживаща връзка или неангажиращи отношения означава приятели с привилегии или секс-бъдита, а там вече кой с кого и колко прави секс не се знае. Чели сме за тези практики.
Авторке, въоръжи се с търпение, излизай, търси начини да срещаш повече мъже и забрави всички глупости за женска енергия и производни.

Не е точно така. Неангажиращи връзки значи, че започвате без планове за брак и деца и без обещания. Просто тръгвате да видите какво ще стане. Вече като се види как са нещата е въпрос на избор дали ще се прекрати или ще си карат като секс бъдита.
Щом е само такъв избора, значи съм била съвсем права.

Къде отиде добрия, стар гаджелък, който е хем обвързващ, в смисъл двойка сте, излизате, забавлявате се, пътувате и т.н. опознавайки се в същото време, хем необвързващ, понеже може да завърши и с раздяла.

# 133

Не се притеснявайте чак толкова. Тя до неангажиращ секс никога няма и да стигне защото никой никога не й е по-вкуса.
Разсмяхте ме, явно четете избирателно и не много задълбочено. Кога казах, че никой никога не ми е по вкуса?
Всъщност това е Ваше мнение.

# 134
Ако бях в грешка в момента щеше да си с приятел и темата ти нямаше да съществува.
Или хайде, да не е приятел (да не слагаме етикети), а мъж, с когото да излизаш, да пиеш по нещо и да си щастлива.

Общи условия

Активация на акаунт