Чувствам се зле…

• 10 277
  • 230
  •   1
Отговори
# 210
Последните коментари не ми се струват релевантни към авторката. Тя никъде не е написала, че има проблем с това мъжете да я харесат. Тя не си харесва. Едните я изкараха високопарна, че е дръзнала да иска любов, а не неангагиращ секс, други я съветват да бъде елегантна, мила и добра и няма да се оттърве от ухажори. Струва ми се, че никой не я слуша изобщо, нито го е грижа за мнението й, просто си разказва за себе си.

Напротив, всички разбрахме, че тя не си търси мъж, но иска да има един който да играе роля съпруг, баща... Тя самата не каза дали си харесва мъже или не. Аз например бих попитала тя какъв тип очаква да я намери (защото тя не иска сама да го търси, това вече е ясно)? Има ли тип, или поне характеристики, които харесва в мъж? Според мен няма да може да каже по какви мъже си пада, защото и липсва опита да общува с тях и да 'пресява'. Т.е. да го кажем както всеки един мъж би си казал "Тая не знае кво иска".

Мисля, че и се дадоха доста съвети и – естествено – всеки тук говори от личен опит и споделя своите виждания за нещата. Естествено е и да си доукрасяване (поради липса на цялата картинка). Аз например си мисля, че тя е тайно влюбена в някой женен мъж и страда по него и сравнява с него нейните връстници (но това е само в моята фантазия - образ, който сглобявам от приятелки, които звучат и се държат по сходен начин като авторката).

В нейните ръце е да вземе нашия опит и съвети, и да отсее което и пасва като личност и обстоятелства в живота.

И като цяло мнозинството от коментари може да се обобщи с "Ако иска партньор, ще трябва да излезе от черупката".

Друг е въпросът, дали иска да се ожени за второто си гадже в живота...

# 211
И като се започне с едни генерализации, уйде коня в реката.
За написаното по-горе и автоматичните реакции:
- по вашите думи излиза, че в сауните в Европа щом влязат голи и се започва групов с*кс или всички ходя възбудени.
- това, че една жена е привлекателна не означава, че е цвете за мирисане. Колко такива изгнили отвътре съм виждал....
- да, затова сме на това дередже, защото капиталистите всички са гадни.

Авторката - първо наистина да определиш какво искаш. Най-малкото какво трябва да е ядрото т.е. базовите, основни качества на мъжа, за които не би направила компромис, след това определи за кое има толеранс, след това, поразрови интернет за къде какво. Т.е. ако търсиш артистична личност, няма да го намериш в ТКЗС-то образно казано. Трябва да знаеш, че няма само "добри качества" т.е. различните типове хора си "носят" с тях и негативни такива. Никога не си въобразявай, и "светът е широк и спасение дебне отвсякъде". Никога не знаеш откъде ще изскочи зайчето, така че не игнорирай/загърбвай автоматично някои възможности.

# 212
Скрит текст:
Последните коментари не ми се струват релевантни към авторката. Тя никъде не е написала, че има проблем с това мъжете да я харесат. Тя не си харесва. Едните я изкараха високопарна, че е дръзнала да иска любов, а не неангагиращ секс, други я съветват да бъде елегантна, мила и добра и няма да се оттърве от ухажори.
Струва ми се, че никой не я слуша изобщо, нито го е грижа за мнението й, просто си разказва за себе си.

Е-е-е, то щото за сефте едва ли не...

# 213
Иначе разни възпитани, приятни, симпатични, добре облечени...ми на мен такива хора са ми безкрайно безинтересни.
Това ме шокира леко. Тоест ти предпочиташ хора, които за теб са НЕприятни и НЕсимпатични, и освен това са НЕвъзпитани? Или нещо не разбирам правилно. Всеки с вкуса си, разбира се, но така написано просто ми звучи невъзможно.

# 214
Иначе разни възпитани, приятни, симпатични, добре облечени...ми на мен такива хора са ми безкрайно безинтересни.
Това ме шокира леко. Тоест ти предпочиташ хора, които за теб са НЕприятни и НЕсимпатични, и освен това са НЕвъзпитани? Или нещо не разбирам правилно. Всеки с вкуса си, разбира се, но така написано просто ми звучи невъзможно.
Нека тя си каже, но аз го чета по съвсем различен начин, че й звучат много семпли гореописаните, и предпочита хора със силна индивидуалност. Нещата не са или-или.

# 215
Здравейте, отново!
Включвам се с ъпдейт.
Благодаря на всички, които се включиха.
Мнения всякакви, опит различен.
От всеки взех нужното и анализирах себе си какво искам.
Моля, тези, които ме определиха като “високопарна” да не си “слагат” мнението ми.
Различни хора, различни идеали.
Живея в град с население от 12 Хил. човека.
За едни малък, за друг голям, но младото поколение се познаваме. Нямаме кой знае колко развлечения, 1 нощен клуб, няколко заведения и 2-3 фитнеса. Както казах излизам в компании, събираме се вкъщи или дома на друг на домашно, но в моята среда преобладават по-големите. Аз сана съм избрала така да бъде, защото младежите на моята възраст, в частност мъжете все още разсъждават като момченца - нощен живот, парите на мама и тате, парите за горивото пак от тях, без перспектива за бъдещето. Разбира се, на някоя ще ѝ хареса това, но аз като самостоятелна и следващата целите си това не ми харесва. И никой не задължавам да бъде на моето мнение.
Излизах на две срещи. Едното момче от моя град, другото от съседния по-голям. Запознанството стана по Тиндър. Ами тези, които каза, че градът има значение са прави. В малкия град мисленето е закостеняло. А на първа среща, разбирате, че няма как да бъде секс, а обикновени разговори. И си проличава. С момчето от съседния град поддържаме връзка, пишем си, говорим по FaceTime. Не искам да си създавам илюзии, не искам и да си слагам рамки, че “той ще бъде човекът”. Всичко с времето си, приятно ми е в компанията му, вероятно и на него щом продължаваме да поддържаме комуникация. Даже пак се уговорихме да излезем, този път аз ще отида при него. И за справка, на 29 години е.
Аз и по-горе казах, че да, вероятно липсата на баща се отразява и на отношенията ми днес. Работя върху това.
Но и сякаш не бях разбрана като казах, че търся мъж с емоционална интелигентност и подкрепа. Нямах предвид само от него (като от бащата), а чисто партньорски взаимоотношения, включително и от моя страна.
За сексът, темата, която стана главна. В моята единствена дългогодишна връзка съм нямала проблеми със секса, даже напротив аз самата съм искала да експериментираме, да се наслаждаваме един на друг в леглото.
Просто да си легна с някой, с който нямам първо емоционална връзка не ми се нрави. Това са моите ценности.
Някой написа, че човек може и сам да си доставя такова удоволствие, да, през тези три години съм го правила. Идеята на споделеното от мен беше, че сексът е секс, когато е споделен.
Вярвам в любовта и може би затова три години се “пазя”.
Та, това е от мен.

# 216
Hands Thumbsup така е, има голяма разлика между влюбване и любов, и вероятно любовта може да се определи, като емоционалната дълбока връзка, която може да надделее над страничните фактори и изкушения. Дори едно време имаше един израз: дори и като си мълчите заедно, пак да ви е хубаво.

# 217
  • Out of the Mix
Мишинка, хващай приятелка и бегом краченца на морето.

Проучете баровете, има много готини, и търсете тематични дни, вечери с интересни неща, ще се запознаете с различни мъже, ще ви свалят и ухажват, то иначе няма как да стане.

На различните места ходят различни възрасти.

Примерно навсякъде ми е направило впечатление, че в Happy масово се хранят и е пълно с тийнове.

Т.е., ако искаш по-зрели и готини мъже, по каквито си падаш, няма да ги намериш там, където ходят наборите ти.

Позиционирай се, обличай се добре, не вулгарно, използвай ефирен, лек и приятен грим, като си харесаш някой, му давай знаци, и чакай той да дойде при теб.

Плюс това така ще натрупате и опит.

12 хил. човека е място на фотосинтеза от гледна точка наличие и избор на млади хора.

# 218
Мишинка, хващай приятелка и бегом краченца на морето.

Проучете баровете, има много готини, и търсете тематични дни, вечери с интересни неща, ще се запознаете с различни мъже, ще ви свалят и ухажват, то иначе няма как да стане.

На различните места ходят различни възрасти.

Примерно навсякъде ми е направило впечатление, че в Happy масово се хранят и е пълно с тийнове.

Т.е., ако искаш по-зрели и готини мъже, по каквито си падаш, няма да ги намериш там, където ходят наборите ти.

Позиционирай се, обличай се добре, не вулгарно, използвай ефирен, лек и приятен грим, като си харесаш някой, му давай знаци, и чакай той да дойде при теб.

Плюс това така ще натрупате и опит.

12 хил. човека е място на фотосинтеза от гледна точка наличие и избор на млади хора.
Благодаря за обратната връзка!
Имаме планирана почивка с две приятелки в началото на август.
Какво имаш предвид под знаци?
Не искам и да изглеждам като лека жена.

# 219
Достатъчно е ако някой настойчиво те загледа, да го позагледал и ти. Лека усмивка.. има начини, по които да покажеш интерес, но да не правиш ти първата крачка.

# 220
  • Out of the Mix
Затова говоря, Мишинка.

3 сте чудесни, още по-добре.
Ще се заговаряте с момчета/мъже 2-3 в компания.

Дори не е нужно да се усмихваш постоянно.

Просто то си личи една жена, като харесва мъж.

Поне на мен ми е ясно.
Но идеята е, че лично аз оставям леко да се натрупа напрежение, пооглеждам се, не бързам, проучвам територията.
След което се насочвам категорично към една и съм постоянно с нея, не се лиготя с всички "възможно-налични", не да няма.
Това би направило много грозно впечатление, дори всички в бара да сте затова и да има интеракции "всеки с всеки", вие затова сте и там - да се запознавате, пиете по питие и т.н.

Още една обратна връзка ти давам - наблюдавай му и езика на тялото.
Занимавай се само с джентълмени, такива, знаещи как да се държат с жена, не говори за пари, не предлагай " да си плащаш", " да връщаш жестове". Мъжът е там, за да е мъж през цялото време от-до.

Ако си симпатична, няма начин да не те заговарят, по този начин и ти ще отсяваш, някои ще ги режеш, други ще искаш да опознаеш, нормално.
Въпросът е да правиш всичко това към този, който харесваш.

Черноморието последните 10 дни беше празно, полу-празно, като тръгнеш от Севера и стигнеш до Царево, където е мега умряло. Хареса ми в Лозенец централният плаж, и в Созопол е готино. В стария град има един страхотен ресторант на хълмче с излаз към морето, жестоко е.
Август за 15-на дни ще се излеят всички, и ще имаш много възможности.

Пиши ми на лични, ако искаш да коментираме някакви неща, че рядко влизам.

Азарче, така е.
Въпросът е, че много си остават само с гледането.
Късмет е, като се загледат, и този към който има аспирации да отиде при нея, да знае какво да й каже, без сливи в устата, но затова се иска опит и самочувствие, а тя да е отворена, ведра и да общува освободено.

Последна редакция: нд, 27 юли 2025, 08:41 от Revoker

# 221
Той ако види, че тя му отвръща ще му стане ясно. От там нататък като я заговори остава да не е голям темерут😀

# 222
Мисля, че трябва да дадете съвети на момичето, как да внимава. Нищо лично, но за мен "Занимавай се само с джентълмени, такива, знаещи как да се държат с жена" са най-опасните, най-обиграните. Знаят как да наблюдават жената, знаят какво да и кажат, за да налапа въдицата. После ама той беше толкова добър, пък сега защо се държи така, ама защо си играе с мен. Изразът "да чуеш думите, които искаш да чуеш" не е просто така.
За мен, когато не видя автентично поведение, не видя естествени реакции, си е голяма червена лампа. Особено, когато някой се опита да се покаже в очите ми перфектен, как разбираш ли супер си пасваме и т.н.

# 223
То да седиш и да чакаш като истукан, за да не те помисли някой за лека жена, също говори, че явно или ти липсва умение за разговор, или си изпълнена с провинциални предразсъдъци – ама какво ще си помислят хората, ако си говоря с мъже.
По морето можеш да разговаряш с всеки за всичко – за музика, царевица, шапки, книги, филми, сърф, питиета, храна, заведения, сладолед, каквото се сетиш.
Не е нужно да се натискаш на някого или ходиш като цветарка.
Бъди по-усмихната и отворена за хората. Мен ми се струва, че си доста праволинейна и затворена.

# 224
Ами ако около нея така са й приказвали и ето и тук също.. някои го смятат това за леко поведение.

Общи условия

Активация на акаунт