Вадене на трета сливица във Варна

• 166 922
  • 662
  •   1
Отговори
# 525
Две-три страници назад някой беше писал,че един от лекарите не практикувал този метод.Било като пърлене и също боляло след това.

При Гого мога да кажа,че нещата бяха повече от перфектно.В 14 часа  искаше да яде сладолед или торта.Но,яде шоколад.Леко поплака и каза ,че го боли устата.Дадох малко Нурофен тогава и за всеки случай преди лягане.От  15 часа не ми беше споменал да го боли.Само от време на време казваше:
"Боли ме устата и няма да говоря много днес"
Но,не спираше да плямпа и да пее дори.
Но,ние вадихме  третата сливица в Окръжна

# 526
Четох това, което беше писано по- назад, искаше ми се лично мнение  Peace

# 527
Четох това, което беше писано по- назад, искаше ми се лично мнение  Peace

ние направихме операцията по новия метод в терапията, определено малката се чувстваше добре след това, хем махахме и трите сливици...до колкото разбрах само д-р Илиев и доц. Недев работят с апарата в клиниката.

# 528
Благодаря за вашата отзивчивост.Аз се обадих на сестрите на девети  етаж и те ми казаха какви изследвания трябва да се направят и т.н.Ядосана и разочарована съм от това,че доцента трябваше да ме насочи към хората,които могат да кажат какви са точно изследванията,клиничната пътека и т.н.,но той не го направи.Аз сама се справих,но ми беше трудно.Надявам се само да е добър специалист и поне операцията да ме удовлетвори,да не остана разочарована/отново/.Благодаря отново.

# 529
Както обещах да пиша след операцията... вчера ми оперираха сливиците с коблатора в "Света Марина"...операцията ми я направи д-р Илиев, млад и супер любезен, много съм доволна...(P.S. в отделението казаха,че само той работи с тази техника)...днес ме изписа и бързам да се похваля, че бързо се възстановявам, болка няма хем бяха много срастнали и други доктори ми казваха,че травмата ще е голяма...

# 530
Радвам се, че и при теб мина добре. Мои близки също ходиха при този доктор и са много доволни... Simple Smile

# 531
И аз чух за д-р Илиев и този нов метод за премахване на сливици. Дайте координати за този доктор - къде преглежда, работи ли по здравна каса или колко взема за преглед... Личната и детската казаха, че трябва да махаме сливиците и сега се чудим  newsm78

# 532
Както обещах да пиша след операцията... вчера ми оперираха сливиците с коблатора в "Света Марина"...операцията ми я направи д-р Илиев, млад и супер любезен, много съм доволна...(P.S. в отделението казаха,че само той работи с тази техника)...днес ме изписа и бързам да се похваля, че бързо се възстановявам, болка няма хем бяха много срастнали и други доктори ми казваха,че травмата ще е голяма...

Иви, и ти ли по новия метод? Моля те разкажи подробно ако е по него  Praynig

# 533
 Здравей. Оперираха ме по новия метод и съм много доволна. Не знам как точно работи... Д-р Илиев ми обясни, че работи с плазма... операцията беше вторник и аз съм добре Simple Smile

# 534
  • Варна
Някой посещавал ли е д-р Марио Милков? Преглежда в МЦ "Св.Петка" зад Общината. Не открих нищо за него,ако някой е ходил нека да изкаже мнение.

# 535
  • Варна
Нас ни оперира д-р Габровски преди 3 години. Махахме трета сливица. Останала съм само с добри впечатления от доктора. И до ден днешен мисля, че е добър специалист. Супер неприятно е това, което се случи с починалата пациентка  Sad
Иначе, за новия метод в Св. Марина, познати оперираха детето си там (трета сливица) и са доволни.
Нямат оплаквания. Не зная при кой доктор, но мога да попитам. Трябва да се има в предвид, че при всяко дете е различно възстановяването. При нас мина добре, но излизането от упойката беше ужасно. Детенце буйстваше много  Sad , а имаше други, които си поспаха. Имаше кървящи, а имаше и такива, които нямаха никаква болка, бяха гладни и искаха да ядат. Бяхме общо 9 деца определени за този ден и много ясно се видя разликата от организъм до организъм. Всяко дете понася различно операцията. Много е индивидуално. Имайте това в предвид. 

# 536
Един съвет от мен за излизането от упойка.
И Георги буйстваше.Бях взема един минилаптоп.Пуснах му любими  песни  се отпусна и заспа.И аз припявах фалшиво де Crazy Laughing
Според мен това помогна много.След като се събуди,каза ,че е крив / на негов език/ .
Било му е лошо.Разрешиха да му дам вода.Пак каза,че е много крив.Повърна и каза,че вече не е крив
 Laughing

# 537
  • Варненско мишле
capris,аз водих дъщеря си при д-р Милков преди около месец
Какво да кажа...
Не е много словоохотлив и не обяснява много,повече пише Wink
Правихме и замерване на слуха(платено е ).Установи се , че има малко намаление от пика.
Не препоръча веднага операция , каза , че все още е малка(на 3 год  е).
Изписа една рецепта от двете страни,затова пък аз почти нищо не купих от лекарствата.
Нещо не ми вдъхна доверие, не знам защо, въпрос на усещане.
Вторник съм записала час при д-р Сапунджиев в терапията, да го "прислушаме" и него  Wink

# 538
  • Варна
capris,аз водих дъщеря си при д-р Милков преди около месец
Какво да кажа...
Не е много словоохотлив и не обяснява много,повече пише Wink
Правихме и замерване на слуха(платено е ).Установи се , че има малко намаление от пика.
Не препоръча веднага операция , каза , че все още е малка(на 3 год  е).
Изписа една рецепта от двете страни,затова пък аз почти нищо не купих от лекарствата.
Нещо не ми вдъхна доверие, не знам защо, въпрос на усещане.
Вторник съм записала час при д-р Сапунджиев в терапията, да го "прислушаме" и него  Wink
Благодаря ти, вече го посетихме и май моето мнение се припокрива с твоето. Другата седмица ще отидем отново и тогава ще пиша окончателните си впечатления от доктора

# 539
Да се запиша и аз. Големият ми син има 3 сливица. Вчера ходиме при Сапунджиев в Терапията. Много съм доволна! Прави му замерване на слуха и се оказа, че има вдлъбнати тъпънчета и намален слух, защото 3 сливица притиска Евстахиевата тръба..но не каза, че операцията е спешна. изписа едно хомеопатично да лекуваме и след 2 мес. пак на преглед. На мен много сериозно ми звучи това за намаленият слух и направо се чудя дали да чакаме 2 мес...
Препоръчвам доктора- много внимателен, обяснява, показва и не бърза с ваденето на сливиците.

Общи условия

Активация на акаунт