Вадене на трета сливица във Варна

• 168 208
  • 662
  •   1
Отговори
# 120
Д-р Габровски-тел.0888327387.Вадехме на дъщеря ми третата при него , и другата седмица аз ще си вадя сливиците при него,защото имам много проблеми от тях,но ужасно ме е страх.Знам ,че трудно минава при голям човек, и че болките са ужасни.Някой има ли мнение за това?

Миналата година извадиха и трите сливици на сестра ми. Наистина, първите няколко дена не са от най-приятните, но обезболяващите правеха положението поносимо. Важното е, че след операцията проблемите с гърлото значително намаляха.
Успех!

# 121
# 122
rosiel , желая ти успех и ще стискам палци  Peace Д-р Габровски е страхотен специалист  Hug
И моите са за вадене , пиши след операцията как минава , защото ме е хванал голям страх , нищо че имам по тежки операции от тази  ShockedТрябва да си спокойна преди операцията   bouquet

# 123
  • Варна
Момичета засега отлагам операцията на сливиците,защото се разболях от този гаден вирус и вече трета седмица не мога да се оправя,а после доктора щял да отсъства, а пък и идват празниците,така че сигурно ще е след Нова годинаи за сега няма да имам мнение по въпроса.После ще пиша със сигурност,ако дотогава не се разколебая.

Стрина ягодина-моля те питай сестра си точно какви обезболяващи е взимала, че и аз да се подготва.Казаха ми че течен аналгин мускулно и свещички,защото през гърлото не можело да изпиеш хапчета.

# 124
Стрина ягодина-моля те питай сестра си точно какви обезболяващи е взимала, че и аз да се подготва.Казаха ми че течен аналгин мускулно и свещички,защото през гърлото не можело да изпиеш хапчета.

Едното със сигурност беше Аулин на прахчета. Също така след операцията са и сложили инжекция с някакво обезболяващо. Ще я питам и какво друго е приемала.

# 125
  • Варна
Момичета утре сутрин влизам на операцията за сливиците-стискайте палци,че ужасно ме е страх.После ще пиша как е минало.

# 126
Момичета утре сутрин влизам на операцията за сливиците-стискайте палци,че ужасно ме е страх.После ще пиша как е минало.

Няма страшно, всичко ще бъде наред Hug. Питах сестра ми за обезболяващата инжекция- аналгин е било.
Ще стискам палци!

# 127
На нас ни определиха за тази събота, при д-р Мутафова ще сме в Майчин дом!Да ни стискате палци! Praynig
пп. После сигурно ще имам доста въпроси, на вас разчитам!  Hug

Последна редакция: ср, 03 дек 2008, 18:05 от nikiki

# 128
Здравейте!Вчера и на малкият му извадихме третата сливица в Майчин дом.При др.Войчева.Много съм доволна.Много съм доволна.Много е внимателна.След това полежахме няколко часа в болницата.Имахме сестра в стаята,която много ни помагаше.Днес бяхме на контролен преглед.Всичко е наред.

# 129
  • Варна
Здравейте момичета-днес е 6-я ден след операцията и както ви бях обещала,че ще ви пиша.Искам да ви кажа ,че това са най кошмарните дни от живота ми.Операцията минава за 30-40 мин.,но след това идва ужаса.Не знам едно малко дете как изживява всичко това(въпреки че съм чувала,че при тях минава по бързо)Биха ми инжекции,вливаха ми банки,но си болеше много.Днес вече шести ден,аз все още едвам си отварям устата,почти не ям,почти не мога да говоря и вдигам малко температура.На всичкото отгоре и почнаха и ушите да ме болят,чувствам се като парцал и си мисля ,че този ужас няма да свърши.Вече с дни не съм спала и сутрин болките са най- големи.Още съм на болкоуспокояващи,и само следтях мога да хапна или пийна нещо.Наистина при големите хора възстановителния период е по- дълъг и по болезнен.Дано да си е заслужаволо да изтърпя всички тези болки.Пожелавам успех на всички ,на които им предстои такава операция.

# 130
И аз да се похваля от д-р Мутафова! HugМахнахме без проблеми третата сливица платено в "Майчин дом" при нея и колектива на болницата!Нямаме никакви странични последици и малката  още от същия ден над вечер (когато я отпусна упойката) се  разбесня, а и най-важното изобщо не разбра, че сме й направили нещо такова! Hug

# 131
Ние тази седмица бяхме на преглед при Д-р Войчева. Ще вадим третата сливица след празниците януари. Но всъщност това което най-много ме притеснява в момента е, че докторката каза, че в момента на операцията, след като извади третата сливица ще реши дали е необходимо да й се извадят и другите две. Аз пък въобще не искам да й вадят сливиците (с изключение на третата)  Thinking
Предполагам че мога категорично да заявя преди операцията, че не разрешавам да и  се бутат двете сливици. Как мислите?  newsm78

# 132
Нека прецени лекарката и ти каже мотиви за това.
Аз съжалявам ,че на 3-4 години са  ми махнали само третата.
На 25 години сама ходих да вадя другите две.
Това,че ги няма разбрах първите две години.
Забравих антибиотиците в кила за сезон.
Успех и да вземете най- добро решение .

# 133
Нека прецени лекарката и ти каже мотиви за това.
Аз съжалявам ,че на 3-4 години са  ми махнали само третата.
На 25 години сама ходих да вадя другите две.
Това,че ги няма разбрах първите две години.
Забравих антибиотиците в кила за сезон.
Успех и да вземете най- добро решение .

Ами аз лично мисля, че махането и на трите сливице е нож с две остриета - малката е алергична от бебе, а съм чувала че махането на двете сливици може да отключи още алергии... Освен това моят съпруг и моята майка от малки са без сливици - и двамата боледуват непрекъснато всяка зима, а ние останалите - значително по-малко от тях. Така че, според мен двете сливици малко или много са някакъв защиен механизъм на организма (нещо като преграда) срещу вируси и инфекции.
За себе си съм взела твърдо решение, че ще настоявам за момента да извади само третата сливица на малката. Пък с течение на времето ще я наблюдавам и впоследствие ако се наложи ще махнем и други две. Искрено се надявам, че с махането на третата сливица ще се пооправи малко това дете. Между впрочем направихме консулт още с двама специалисти УНГ - единият от нашия град, а другият - Д-р Папурков от Варна... И двамата смятат, че е нужно да се извади само третата сливица, а не всички.

# 134
Ако е Папурков,не съм го чувала.Папуров обаче ми извади останалите две.Даже настоя.
Все пак всичко е индивидуално.А  аз боледувам значително по малко и по леко изкарвам възпъленията.То тез сливици като се задръстиха с гной,гнойни тапи неможех да дишам.
Вземете най-правилното решение Peace

Общи условия

Активация на акаунт