🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти... *тема 18

• 27 672
  • 379
  •   4
Отговори
# 330
  • Козлодуй
Много ти благодаря, mikipoli Heart
Дядо му по бащина линия е албанец от Косово, баба му е македонка, та направо си е наш, с български корени Grinning
Попаднах на тази снимка, не помня дали е показвана Heart Eyes

# 331
Здравейте!

Микиполи Hug,добре дошла и благодаря за резюмето! Flowers Hibiscus
Грозде Hug...Сънчо Hug

🆓IG story от Гюлдем
✒Каква прекрасна програма Heart
И ми харесва начина, по който говориш испански... браво, винаги се гордея🧿🙏
@canyaman @larevuelta_tve

Black Nib Стилът е на @ilkerbilg... както винаги, великолепен❤👏👏.
@canyaman
📍Испания, Мадрид. La Revuelta, 23 октомври 2025 г.

🆓от Джунейт и Илкер в #IG
✒екип🎬🧿
📍Испания, Мадрид. La Revuelta 23.10.2025г.

# 332
Злати Hug Сънчо Hug знам я тази снимка на Балабан, много добре я знам, см. по см GrinningHeart Eyes

Микиполи Hug много благодаря! Heart Ох, не мога вече.. пак се смея.. и ако е вярно, че смеха е здраве, ще живея още 120 години Grinning
За Джан знаем, че е много забавен, самоироничен и има заразителна енергия, това го знаем всички, които го следим от години, но това за парите и секса няма как да знаем дали е истина! Grinning
Ти в Испания ли живееш? Прости ми любопитството, но ако си там, можем да те помолим да ходиш да висиш пред хотела му, и като се появи да го разцелуваш и нагушкаш от НАС Joy шегувам се, разбира се.
Нивото му на испански наистина ли е толкова добър, изговор, произношение, дикция (испанците имат един типичен звук, нещо като Х почти във всяка дума)? Сигурно си разбрала, че ще снима испански сериал и затова ти задавам тези въпроси. А нещо за този испански проект дали е казал? Леле, дано не съм много нахална, затрупах те с въпроси Animal See No Evil много се радвам, че се отби и така словоохотливо ни разказа Heart Eyes

След забавното му участие в това предаване, виждам, че много нови хора са открили Джан. Надявам се, че ще го гледат в най-новите му проекти, предстоящия Сандокан скоро ще има премиера и там (купен е) и ще имат възможност да оценят страхотния актьор, който е. И чувствам, че това е само началото на испанските му изяви...Simple Smile
За справка, от снощи са го последвали 40 000 и растат всяка минута. Иначе има средно по 1000 на ден.
Скрит текст:

# 333
  • Козлодуй
Нова снимка от Джано в IG с надпис "Мадрид"

# 334
Злати Hug Сънчо Hug знам я тази снимка на Балабан, много добре я знам, см. по см GrinningHeart Eyes

Микиполи Hug много благодаря! Heart Ох, не мога вече.. пак се смея.. и ако е вярно, че смеха е здраве, ще живея още 120 години Grinning
За Джан знаем, че е много забавен, самоироничен и има заразителна енергия, това го знаем всички, които го следим от години, но това за парите и секса няма как да знаем дали е истина! Grinning
Ти в Испания ли живееш? Прости ми любопитството, но ако си там, можем да те помолим да ходиш да висиш пред хотела му, и като се появи да го разцелуваш и нагушкаш от НАС Joy шегувам се, разбира се.
Нивото му на испански наистина ли е толкова добър, изговор, произношение, дикция (испанците имат един типичен звук, нещо като Х почти във всяка дума)? Сигурно си разбрала, че ще снима испански сериал и затова ти задавам тези въпроси. А нещо за този испански проект дали е казал? Леле, дано не съм много нахална, затрупах те с въпроси Animal See No Evil много се радвам, че се отби и така словоохотливо ни разказа Heart Eyes

След забавното му участие в това предаване, виждам, че много нови хора са открили Джан. Надявам се, че ще го гледат в най-новите му проекти, предстоящия Сандокан скоро ще има премиера и там (купен е) и ще имат възможност да оценят страхотния актьор, който е. И чувствам, че това е само началото на испанските му изяви...Simple Smile
За справка, от снощи са го последвали 40 000 и растат всяка минута. Иначе има средно по 1000 на ден.
Скрит текст:

Не, не живея там, но ми се иска. Grinning И аз като Джан ходих на уроци 6 месеца, взех B1 сертификат и от тогава (вече 15г) чета книги на испански, гледам сериали и така го поддържам и развивам. Наистина е много приятен език и бих казала, че лесно се учи. Имам предвид да го слушаш и разбираш е лесно, говоренето е друга работа. Затова толкова много ме впечатли Джан, говори наистина с лекота, една дума обърка, сам се усети и се поправи. Относно произношението, истината е, че този език има повече диалекти и от българския. Grinning Тъй като се говори не само в Испания, а в цяла Южна Америка, то навсякъде звучи различно. Испания също е разделена на области, които имат свои спицифики в произношението. Джан каза, че учителката му е от Валенсия, така че предполагам, че говори като валенсианец. Grinning Всичко му се разбираше, имаше и онова леко фъфлене, поставят езика между зъбите, то не е задължително и без да го правиш , ще те разберат какво искаш да кажеш, но така звучи повече като местен. Със сигурност и италианския много му е помогнал, понеже двата езика страшно много си приличат , но произношението е съвсем различно и наистина не знам как превключва от единия на другия език без да се замотае. Grinning

За новия сериал каза само, че предстои да снима в Испания и затова се е заел да учи езика, мечта му е било. Каза продуцентската компания само на сериала, нищо друго, нищо за сюжета. По-рано беше питала за испанските сериали. Всички, които аз съм гледала, са имали някаква мистерия в тях, не бих казала, че приличат на турските. Повече залагат на мистерия, или ще има някакво убийство за разкриване или някакво място, където не знаеш точно какво се случва и с всяка серия те изненадват. Grinning Най-популярният испански сериал в последните години е "La casa de papel". Препоръчвам го, ако не сте го гледали. Представям си го, че би участвал в нещо подобно.

Водещият кани Джан всяка седмица да идвал, но Джан казва, че шоуто е в Мадрид, а той отива на Канарските острови. Може би там ще снимат. После каза, че след 31.12 ще се върнат в Мадрид да снимат. След сериала също можело да гостува отново в шоуто.

Споменават сериала "El turco" и водещият казва:
- Да, да знам го.
- Така ли? Гледал ли си го?
- Е, не съм целия, но съм гледал.. гледал съм твои снимки от сета. Joy

По едно време на Джан му става горещо и сваля сакото, разменят си ги с водещия и водещият изглежда така:

Ето ги и двамата с Джан един до друг:

Joy

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 20:37 от mikipoli

# 335
Ех, много е сериозен днес! Stuck Out Tongue Winking Eye За разлика от вчера, когато имаше сериозна липса на сериозност Joy
Снимката е с локация Secuoya Studios.

Микиполи, отново интересни неща си ни споделила, благодаря ти и за отговорите Heart и пак ме усмихна, от снощи не съм спирала Grinning
Не знам  дали знаеш, че след испанския проект (който ще се снима до март, по думи на Джан), след това ще снима италиански ситком и ще играе неудачник в любовта Grinning Ще има смях на килограм Grinning А той в комедията е много добър! След това през лятото ще снима Сандокан 2 на английски, а след това филм в Бразилия пак на испански. Занимавам те с професионалното бъдеще на Джан, но с това исках да подчертая как лесно превключва от един език на друг, всъщност това е най-трудното от всичко, което той прави! Мозъка му сигурно е някакъв извънземен Grinning Всъщност, една от най-привлекателните части* в него не е тялото и красотата му, а умът му и че той е напълно нефалшив в света на фалшивите знаменитости! Особено турските.. трябва да ти е ясно за какво намеквам Grinning

ИГ Alberto Ruiz Rojo (режисьор)
"Толкова съм щастлив, че Джан Яман е следващият ми главен герой!
Скоро ще започнем снимките!"

Новият сериал на Can Yaman за студиото Secuoya ще бъде режисиран от Алберто Руис Рохо.
Скрит текст:
Г-н Рохо е режисирал епизоди на популярни сериали като El Cid (Amazon Prime),
The Vineyard (2021), Presumed Guilty (2018), Blond Dates (номиниран за EMMY),
La Templanza и Hermanos & Detectives. Те обхващат жанрове от драма до трилър,
демонстрирайки неговата гъвкавост в справянето с високи залози и актьорски състав.
Късометражни филми: Неговите късометражни филми Diez Minutos (2004)
и Flash са спечелили над 120 награди по целия свят, включително Goya
(най-голямата филмова награда на Испания), сребърна Biznaga от филмовия фестивал
в Малага, голямата награда Asiana в Корея и злато от Международния филмов фестивал в Хюстън.

# 336
  • Козлодуй

По едно време на Джан му става горещо и сваля сакото, разменят си ги с водещия и водещият изглежда така:

Joy
А баш Joy
Гледала съм Любовни заклинания на HBO, за жалост беше само един сезон, а брат ми и семейството му са фенове на Новите съседи или нещо такова, попадала съм на тях, ама леко ме дразнят, не са моето. Много харесвам Хавиер Бардем и съм гледала някои неща с него, и с това се изчерпва досега ми с испанските филми Grinning Като цяло съм останала с впечатление, че са експресивни и емоционални повече и от италианците. Ще видим какво ще сътворят с нашия хубостник.

# 337
Новите съседи го гледа ММ, аз само го погледнах (най-много 5 мин.) и не е моето. Днес гледах филмографията на новия режисьор на Джан и видях, че той е бил режисьор на Монтекристо с Уилям Леви. Гледах го преди няколко месеца, но си мислех, че е южноамерикански.
Вече останах само с един турски сериал (по един епизод на седмица) и спокойно мога да започна нещо испанско.
От утре почвам препоръчания от Микиполи. Дъщерите също казаха, че е много хубав.
Пускам линк, ако някой иска да гледа "Хартиената къща" (41 епизода):
https://playtube.tv/watch/%D1%85%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D0%B5%D … t/Kct7rQrqJ15V6Dk

Уилям Леви е лайкнал поста на режисьора за Джан, следвам го, затова и видях лайка.
А др. испански актьор Мигел Анхел Муньос, е коментирал:

Хавиер Бардем и аз съм го гледала. Пенелопе Крус също. Бандерас го знам от Зоро. И май др. испански актьори не съм гледала..
Чакам с интерес испанската партньорка на Джан Simple Smile

Микиполи, като гледаш испански сериали, има ли хубавки испански актриси?
Поне наполовина на красотата на Джан? Grinning

Джан е +70 000 последователи в ИГ от появяването си в предаването Grinning

Турските медии напоследък спряха да пишат за Джан, дори за премиерата на Сандокан нито една медия не писа.
Сега гледам за Испания са писали, все пак сънародник им е, дори за пример го дават Joy
Те да не се отпускат така с хвалби, че току виж "в затвора могат да ги вкарат"...
Джан ги бъзикна снощи за вкарването в затвора Joy

# 338
Добро утро,момичета!

Благодаря ви за всичко споделено от вчера!Отдавна съм гледала испански филми,
преди да започна турските сериали. Grinning

✅ Мини-репортаж от Светлана Клейн за срещата й с Джан Яман в Мадрид.

https://vk.com/search/statuses?c%5Bper_page%5D=40&c%5Bq%5D=%23Ca … -173526015_838211
Скрит текст:

През лятото, когато научих, че „Сандокан“ ще бъде показан на Римския филмов фестивал в края на октомври, реших да опитам. Купих сравнително евтини билети, опитвайки се да отгатна датите на премиерата. Кандидатствах за виза, чието получаване отне два месеца, и докато чаках, осъзнах, че ще изпусна премиерните дати само с три дни. По време на полета си за Рим разбрах къде е отседнал Джан в Мадрид, затова рискувах и купих билети за там за няколко дни, докато бях в Италия. Така се получи всичко. Малко лудост и много желание да видя идола си. И, разбира се, възможността да го направя. Много съм щастлив, че всичко се получи, въпреки че имах много съмнения, притеснения и въпроси...
Първата снимка е от тази сутрин (24.10). Видеото е компилация от снимки от вчера (23.10) и днес (24.10).
Благодарности за споделеното!

🆕🇧🇷 ✅Бразилско ток-шоу разказва за Джан Яман и анонсирането на първия му сериал,
който се снима в Испания 🇪🇸

Желая ви приятна събота!

# 339
Привет, момичета! Revolving Hearts

На  път към Тенерифе (Канарски острови) Airplane късмет и успех на нашето момче! Flowers Four Leaf Clover
Очакваме новини за Каплан! Heart Eyes

От ТТ (не е посочен източник):

Канарски острови (Tenerife): потвърдена стартова локация! Tenerife е избран заради драматичните пейзажи, които ще подчертаят екшън елементите на сюжета (преследвания, тайни операции). След това Яман се връща в Мадрид на 7 януари 2026 г. за финалните сцени, до 9 март 2026 г. Общо графикът е интензивен, с фокус върху Испания, за да се подчертае "местният" чар на продукцията.

Сценаристи: Ángela Obón и Daniel Corpas.
Те са официално потвърдени като автори на сценария, който обещава "пасионна и интригуваща" история с баланс между романтика и трилър. Obón (известна с 4 Estrellas, драма за семейни тайни) внася емоционална дълбочина в любовната линия, докато Corpas (Cuando Nadie Nos Ve, криминална драма) добавя напрежение към заговора за милиардната кражба. В LinkedIn пост на Secuoya се подчертава, че техния дует е избран за "високо качество и международен потенциал", с цел да се повтори успеха на The Crossroad (най-гледаната испанска премиера на Antena 3 тази година). Те са споменати в испански медии като El Confidencial като "перфектен мач" за Яман.

Продуценти: Eduardo Galdo и Lele Portas.
Galdo е идеен творец (originator) и изпълнителен продуцент – той е зад The Crossroad и El Cruce, които са хитове с теми за предателство и морални дилеми, подобни на този сюжет. В интервю за проекта той споделя, че вижда в Яман "идеалния протагонист" за ролята на предания агент, който "ще се бори не само с врагове, но и със себе си". Portas (exec producer, известен с Heridas Abiertas) фокусира върху международната дистрибуция – проектът е "мислен за глобална публика", с потенциал за Netflix или HBO подобно на предишните им хитове. Те са споменати в Senal News като "двигател" на продукцията, с бюджет, който позволява "филмови" визуали (благодарение на режисьора).

Режисьор: Alberto Ruiz Rojo: "Много щастлив, че Джан Яман е протагонистът ми! Започваме веднага!". Това намеква за близък старт и лична химия с Яман. От предишните му работи (Montecristo за Movistar+), знаем, че Руис Рохо обича динамични преходи между екшън и интимни моменти – идеално за любовната "слабост/спасение" в сюжета. В Deadline се подчертава, че е ключов за "визуалния стил, близък до кино".

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 16:17 от grozdence*

# 340

Чакам с интерес испанската партньорка на Джан Simple Smile

Микиполи, като гледаш испански сериали, има ли хубавки испански актриси?
Поне наполовина на красотата на Джан? Grinning

Бланка Суарес и Амая Саламанка харесвам аз, но те са от едно време, както се казва. Grinning И аз откакто загледах турски сериали, не гледам испански и не знам кои са актуалните лица в момента. Тя може и да не е испанка актрисата, както виждаме тези продуценти смело дават шанс на актьори от други националности. Стана ми любопитно и ще ви следя да видя коя ще изберат, ще я анализираме набързо. Grinning
Сюжетът на продукцията звучи обещаващо.
Само едно уточнение да направя - "пасионна и интригуваща" - тук се има предвид "страстна и интригуваща".

# 341
ще я анализираме набързо. Grinning
...това е основната интрига за момента Grinning

От продуцентите:
"Останалата част от актьорския състав, който включва широк кръг от известни таланти от испанската аудиовизуална индустрия, ще бъде разкрита скоро."

Мики, изглежда ще е изцяло испански каст Simple Smile
Бланка Суарес я харесвам и аз, гледала съм я в "Красавицата и звяра". Тя е само с 1 година по-голяма от Джан, така че става - наемаме я Grinning Другата мацка не съм я чувала. Няма да я оглеждам, даже няма да търся в гугъл "популярни млади испански актриси", за да не се разочаровам после Grinning

Сюжета веднага го харесах - тайни агенти и любов - всичко, което обичам Heart Eyes
Жанра също. Самата фраза "романтичен трилър" вече е интригуваща...

Романтичен трилър:
Скрит текст:
Романтичният трилър е жанр, който смесва елементи от романтиката (взаимоотношения, любов) и трилъра (напрежение, мистерия, опасност),създавайки история със силни емоции и напрегнат сюжет.
Често в него е включена страстна връзка, която обаче е заплашена от външни или вътрешни обстоятелства, като например преследване, криминални разследвания, или психологически манипулации.
Напрежение и опасност: В основата на трилър елемента стои създаването на напрежение и заплаха, която се отразява пряко върху героите и техните отношения.
Романтика и емоции: Романтичният аспект се проявява чрез връзката между героите, чиято любов се развива на фона на случващото се, като често тази връзка е и източник на мотивация и конфликт.

Джан беше казал, че ще има много екшън. Той в последно време тренираше усилено, мисля, че ще бъде страхотен Каплан! Nature Fire

Да видим как снимат сериали испанците, тайно или не? Ще видим ли визията на Каплан скоро? Ще има ли сетови снимки? Въпроси без отговори Grinning Но скоро ще разберем..

Пристигнал е в Тенерифе, даже се е настанил и подредил Grinning
Другата седмица започват снимките, а дано още в понеделник! Просто нямам търпение Grinning

"Работа в екип за установяване"
изглежда това е новият му временен дом

-----------------------------------------------

Джан Яман революционизира програмата | Ла Ревуелта 23.10.2025 г.
Има автоматичен превод. 1-ва част (22 мин.):

2-ра част (16 мин,):

# 342
Здравейте,момичета!

Грозде Hug,благодаря за новите снимки,видеа и инфо! Two Hearts

🆕🇪🇸📷Джан Яман на летището в Тенерифе с фенове..

Желая ви приятна неделя!

# 343
  • Козлодуй
Злати, Грозде, Мики, страхотни сте, момичета! Heart Heart Heart
Благодаря за линка, непременно ще го видя този филм.

# 344
Среднощен привет, момичета! Purple Heart

Клуб по борба Rosario Valle de Guerra Ybarra в ИГ:
Скрит текст:
📸 Джан Яман присъства на мача по канарска борба във Вале де Гера
Известният актьор Джан Яман присъства тази неделя на мача
между клуба по борба Rosario de Valle de Guerra и клуба по борба
Виктория, проведен в Terrero José Gutiérrez "Chaval I", във Valle de Guarra,
по покана на местния клуб.
Присъствието на международния преводач предизвика голямо очакване
сред присъстващите, които се насладиха на спортен ден, изпълнен с вълнение,
празнична атмосфера и подкрепа за Канарската борба, един от най-представителните
културни символи на островите.

и в новините:

Когато новите ви проекти бъдат обявени от Deadline или Variety....Sunglasses

https://deadline.com/2025/10/can-yaman-spanish-language-romantic … cuoya-1236595728/

Мюге е пуснала хонорарите на турските актьори, фендомите са във война Grinning
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт