Дядо му по бащина линия е албанец от Косово, баба му е македонка, та направо си е наш, с български корени

Попаднах на тази снимка, не помня дали е показвана

,добре дошла и благодаря за резюмето! 
...Сънчо 

Стилът е на @ilkerbilg... както винаги, великолепен❤👏👏.

Сънчо
знам я тази снимка на Балабан, много добре я знам, см. по см 

много благодаря!
Ох, не мога вече.. пак се смея.. и ако е вярно, че смеха е здраве, ще живея още 120 години
шегувам се, разбира се.
много се радвам, че се отби и така словоохотливо ни разказа

Сънчо
знам я тази снимка на Балабан, много добре я знам, см. по см 

много благодаря!
Ох, не мога вече.. пак се смея.. и ако е вярно, че смеха е здраве, ще живея още 120 години
шегувам се, разбира се.
много се радвам, че се отби и така словоохотливо ни разказа

И аз като Джан ходих на уроци 6 месеца, взех B1 сертификат и от тогава (вече 15г) чета книги на испански, гледам сериали и така го поддържам и развивам. Наистина е много приятен език и бих казала, че лесно се учи. Имам предвид да го слушаш и разбираш е лесно, говоренето е друга работа. Затова толкова много ме впечатли Джан, говори наистина с лекота, една дума обърка, сам се усети и се поправи. Относно произношението, истината е, че този език има повече диалекти и от българския.
Тъй като се говори не само в Испания, а в цяла Южна Америка, то навсякъде звучи различно. Испания също е разделена на области, които имат свои спицифики в произношението. Джан каза, че учителката му е от Валенсия, така че предполагам, че говори като валенсианец.
Всичко му се разбираше, имаше и онова леко фъфлене, поставят езика между зъбите, то не е задължително и без да го правиш , ще те разберат какво искаш да кажеш, но така звучи повече като местен. Със сигурност и италианския много му е помогнал, понеже двата езика страшно много си приличат , но произношението е съвсем различно и наистина не знам как превключва от единия на другия език без да се замотае. 
Най-популярният испански сериал в последните години е "La casa de papel". Препоръчвам го, ако не сте го гледали. Представям си го, че би участвал в нещо подобно. 

За разлика от вчера, когато имаше сериозна липса на сериозност 
и пак ме усмихна, от снощи не съм спирала
Ще има смях на килограм
А той в комедията е много добър! След това през лятото ще снима Сандокан 2 на английски, а след това филм в Бразилия пак на испански. Занимавам те с професионалното бъдеще на Джан, но с това исках да подчертая как лесно превключва от един език на друг, всъщност това е най-трудното от всичко, което той прави! Мозъка му сигурно е някакъв извънземен
Всъщност, една от най-привлекателните части* в него не е тялото и красотата му, а умът му и че той е напълно нефалшив в света на фалшивите знаменитости! Особено турските.. трябва да ти е ясно за какво намеквам 

Като цяло съм останала с впечатление, че са експресивни и емоционални повече и от италианците. Ще видим какво ще сътворят с нашия хубостник. 

късмет и успех на нашето момче!

И аз откакто загледах турски сериали, не гледам испански и не знам кои са актуалните лица в момента. Тя може и да не е испанка актрисата, както виждаме тези продуценти смело дават шанс на актьори от други националности. Стана ми любопитно и ще ви следя да видя коя ще изберат, ще я анализираме набързо.
Другата мацка не съм я чувала. Няма да я оглеждам, даже няма да търся в гугъл "популярни млади испански актриси", за да не се разочаровам после

Но скоро ще разберем.. 

Препоръчани теми