🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти... *тема 18

• 38 003
  • 568
  •   1
Отговори
# 510
Супер, Злати, сега ще й направя на Сънчо едно гифче със скока!

Сънчо, за теб!

Само вижте за каква кинематография под вода става на въпрос!

# 511
Бомбата пристигна, експлодира и отеква Nature Boom  БУМ САНДОКАН ПРАВИ БУМ 33.9 Nature Boom

6 233 000 зрители и 33% дял за първия епизод
5 211 000 зрители и 35,3% за втори епизод

# 512
Малеее, супер рейтинг!

И страницата на RАI са щастливи от рейтинга.
Веднага се похвалиха с най-доброто постижение за близките няколко сезона.

Ще излъжа, ако кажа, че не се очакваше да счупи всички рекорди.
Туитър гъмжи от суперлативи за играта на Джан

# 513
Това заслужава отделен пост:
"Sandokan достигна пик от 6,8 милиона зрители и 39% дял"
от Ascoltitv

# 514
Сандокан и Янез
https://x.com/Mariagenn59/status/1995642439118557671

Рейтинга на всички предавания в прайм тайма

# 515
И споделям още за рейтинга... Наслаждавам се! Joy
Луда цифра е 40% Mask

# 516
Много точен коментар

Интрото е мега яко!
Не мога да не го донеса...

https://x.com/RaiUno/status/1995553733749477685

# 517
Здравейте!
Интрото е страхотно. Докато го търсих намерих къде ще бъде излъчван на руски. Отивам да продължа да го търся из ЮТуб дали е качено някъде.
Отдолу под описанието има много линкове, може един от тях да става за онлайн. Аз после ще проверявам.

Сандокан зад кулисите на поредицата от събития
(качено преди час на канала на RAINews

# 518
Цеци, супер, значи ти ще ни донесеш руския превод Heart Eyes да знаеш, разчитаме! Да не да се заблееш по разни дизита и да ни забравиш Grinning

Калибро 35 (композиторите):

Всички саундтракове в YouTube (плейлист):
Основния саундтрак е невероятен Heart Eyes Настръхвам......

Pirates of Malaysia

----------------------------------------------------------------------

Много ми е хубаво да чета всички тези положителни коментари за сериала и за самия Джан (в ТТ с #Sandokan), не мога да спра да се ровя Grinning Няма как да не съм щастлива и горда.Heart Eyes

Искам да намеря някъде финалните 3-4 минути на видео, но не знам къде да търся. Сега всеки се вълнува от  рейтинга и споделя него...

Гордите продуценти!

И главния виновник за този огромен успех споделя скромно GrinningHeart Eyes

Аз сега сядам да гледам повторението! И 2 часа ще съм в облаците Grinning

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 15:45 от grozdence*

# 519
Цвети, супер си, ти си нашия детектив!
Дано се получат нещата!
Още съм във възторг от видяното.

Малко паралел
Джан си е Джан

# 520
Ах, вие, подмазвачки такива.

Ето тук явно ще качват сериите на руски

https://www.film.ru/serials/sandokan-2025/s1/e1

# 521
Ах, вие, подмазвачки такива.
JoyStuck Out Tongue Winking Eye

Разсейвам се и не мога да си пусна епизодите, защото не мога да спра да чета пороя коментари от зрители (не фенове!). Grinning Като превантивна мярка си излязох от ТТ и ИГ и сега вече започвам да гледам! Simple Smile

---------------------------

Прессъобщението на Rai 1 не закъсня...
Абсолютно страхотно е всичко! И шапки долу на всички! Hands ClapHands ClapHands Clap

Възхищавам се, Сандокан е жив и с гордост споделям този резултат с екипа на Rai Fiction и Lux ​​Vide

"Милиони зрители го чакаха и Сандокан най-накрая се завръща“, каза Мария Пиа Амирати, директор на Rai Fiction. „Легенда, която преди петдесет години донесе приключенския чар на романите на Емилио Салгари на малкия екран, днес обновена и преоткрита за ново поколение.“

"Първият епизод“, продължава Амирати, „бележи момент на голяма емоция и зрелище, благодарение на внимателното пренаписване и режисурата на Ян Мария Микелини и Никола Абатанджело. Международният актьорски състав, включително Джан Яман, Ед Уестуик, Алесандро Прециози и Алана Блур, успешно съживи незабравими герои, подкрепени от професионалното качество на всички отдели, участващи в продукцията.
Резултатите говорят сами за себе си: средна аудитория от 5,8 милиона зрители и 33,9% дял, с пикове от 45,2% сред жените на възраст 15-24 години и 39,9% сред мъжете в същата възрастова група, потвърждавайки силата на проект, спечелил голяма семейна аудитория.
Сандокан е жив и здрав и аз гордо споделям този резултат с екипа на Rai Fiction и Lux ​​Vide, компания от Фримантъл. Сандокан печели, както и международното качество на Rai fiction.“

"Дълбоко се гордеем с това изключително постижение, което искаме да споделим с целия екип на Lux Vide“, коментираха Матилде Бернабей, основател и президент на Lux Vide, и Валерио Фиореспино, главен изпълнителен директор на Lux Vide (Fremantle Group).
„Не беше даденост след петдесет години, че ще можем да възродим легендата за Сандокан и да развълнуваме публиката отново. Споделяме този успех с Rai Fiction, които ни подкрепяха от самото начало, и с великото семейство Фримантъл, без което такъв стратегически резултат на национално и международно ниво не би бил възможен.
Искрени благодарности на целия екип: от нашия „герой“ Джан Яман до харизматичния Янес и целия актьорски състав, чак до неуморния екип. Специални благодарности на творческите фигури, водени от Елена Букачо и Алесандро Сермонета, на продуцентския екип, координиран от Даниеле Пасани и Корадо Трионфера, и на режисьорите Ян Мария Микелини и Никола Абатанджело, които успяха да придадат свежо и съвременно усещане на история, която все още е в сърцата на милиони италиански семейства.“
https://www.rai.it/ufficiostampa/assets/template/us-articolo.htm … 63b93514-ssi.html

# 522
1º Voyo.hr (Croazia)

1º Voyo.ba (Bosnia)

1º Voyo.rs (Serbia)

# 523
Здравейте!

Благодаря ви за всичко споделено за Джан и ''Сандокан''.Радвам се за високия рейтинг на сериала.

Не знам кой е по-голям детектив,но аз открих преведени с руска озвучка на 1 и 2 еп. на ''Сандокан''! Simple Smile

Сандокан: Принц пиратов
Sandokan / Sandokan: The Pirate Prince
https://rezka-ua.tv/series/adventures/84248-sandokan-princ-pirat … html#t:35-s:1-e:1

# 524
Ооо, Злати, хиляди благодарности!

ИГ Джан:
Препубликувай от@raiufficiale

„Успехът на гледаемостта на снощния епизод на #Sandokan “, заяви главният изпълнителен директор на #Rai Джампаоло Роси, „потвърждава, че великите класики никога не губят своята привлекателност. Това е резултат, с който се гордеем: публиката възнагради амбициозен проект, който съчетава традиция и иновации, като зачита историческата стойност на сериала, като същевременно го проектира на съвременен и международен език. Това е още едно доказателство за силата на нашата художествена литература за Rai, която никога не престава да пленява, да говори на всички поколения и да остава крайъгълен камък на целия национален аудиовизуален сектор.“

Общи условия

Активация на акаунт