Седмокласници 2025/2026

• 26 076
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
  • у дома
По принцип материалите се качват в пощата-който не отговаря на условията за достъп за нея може да пише в темата и все някой ще му изпрати на имейл каквото трябва.Хубаво е да се качват в пощата,защото остават за следващите набори.

Предварително се извинявам за дългия чаршаф,но и аз не знам как се качва файл тук,а от телефона не може да се слага в скрит текст.

НВО /проведено на допълнителната дата 19.07.2024г./

Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 15:46 от svetlaem

# 406
Скрит текст от телефона се прави по следния начин :изписва се spoiler, ограден с тези скоби [ ] после текста, който искаме да скрием и отново се изписва spoiler със скобите.
Дано го обясних ясно. 😊

П. П. Може ли тук да питам за едни задачи дали правилно ги решаваме (умувах, умувах и като използвам материала, до който са стигнали, мисля, че това е начина)?

# 407
  • там където има винаги вятър
Скрит текст от телефона се прави по следния начин :изписва се spoiler, ограден с тези скоби [ ] после текста, който искаме да скрием и отново се изписва spoiler със скобите.
Дано го обясних ясно. 😊

П. П. Може ли тук да питам за едни задачи дали правилно ги решаваме (умувах, умувах и като използвам материала, до който са стигнали, мисля, че това е начина)?
В началото е само [  ], текста, а след него след първата скоба [ се добавя знака /....    [/........]

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 11:21 от mama iasi

# 408
mama iasi , да си кажа като българче - ти го знаеш по друг начин 😊.

И да не е спам за тази задача питах в предния пост. Благодаря.
Скрит текст:

Решихме я така

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 11:44 от Fortuna

# 409
Fortuna, така се решават тези задачи, да. Взима се лицето на правоъгълника и се изваждат лицата на правоъгълните триъгълници.

# 410
  • у дома
Аз съм го кръстила този начин опаковане на дадената фигура,за да се запомни по-лесно.

Последна редакция: пт, 22 авг 2025, 13:17 от svetlaem

# 411
[/Верни са и двете решения. Файл се качва от телефона, като го снимаш и качиш снимката от бутона, който е като планина с една точка🤣 и после както е казала Фортуна. Това на мама Яси не го знам, сега ще го пробвам]

Ето, не става по начина на мама Яси, така си и мислех. Не го скрива, нали виждате. Само както Фортуна е писала.

# 412
  • у дома
Аз показах и др начин,защото се извършват по-малко действия/само лица на два триъгълника/,но е факт,че повечето задачи са си с опаковане и не може така.

Редактирах предния пост с чаршафа,че е много дразнещо така,благодаря за разясненията!

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 15:47 от svetlaem

# 413
За bbcode таговет, които се използват за скриването на текста, е нужен освен отварящ таг и затварящ таг. Правилният синтаксис е:

Ако сложите някой от другите тагове, за които има бутонче на мобилната версия, ще видите, че се изписват по същия начин.

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 16:12 от _Mishlence_

# 414
[/Верни са и двете решения. Файл се качва от телефона, като го снимаш и качиш снимката от бутона, който е като планина с една точка🤣 и после както е казала Фортуна. Това на мама Яси не го знам, сега ще го пробвам]

Ето, не става по начина на мама Яси, така си и мислех. Не го скрива, нали виждате. Само както Фортуна е писала.

???? говорим за скрит текст от телефон, с изписване на spoiler
Ето _Mishlence_  го е написала как се изписва.

# 415
mama iasi, това, което е написала Mishlence, се опитвах да обясня и аз.
Разбрахме се. 😊

Благодаря на всички за включването за задачите. 🤗

# 416
Аз много добре знам, мама Яси, как се изписва, защото слагам скрит текст от телефон от много години и вероятно преди всички вас. Въпросът е, че така, както ти си го написала, не става.

# 417
  • у дома
Като написахте и се сетих,че съм го правила и преди,но просто не го ползвам често и махам ненужни неща от паметта ми.

# 418
  • shumen
Фортуна,така се решават тези задачи.
Моя тая седмица правеше тестове по БЕЛ и преразкази,но днес реши,че от утре започва да чете Дон Кихот,само и само да не прави друго.

# 419
Скрит текст:
Оооооо Мецане, не можем да се сравняваме с теб - ни по образование, ни по писане във всички теми. Аз специално не искам! не ми е работа.

Момичета - svetlaem и  Fortuna получили сте различни отг. на задачата Thinking

Общи условия

Активация на акаунт