Седмокласници 2025/2026

• 26 028
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Аз пък вече искам да идва и да минава. После кратка почивка.Идва ред на малката и това е. Пак почивка Simple Smile

# 526
  • София
И аз така, искам да е юли догодина и всичко да е минало. При мен даже нямам почивка. Веднага следващата година е брат и наред. ПОне ще съм гърмян заек вече.

# 527
  • там където има винаги вятър
И аз вчера гледам темите Шестокласници, Седмокасници...ама по danaeka се ориентирах за наш`та си. Не само чука, ами направо си е тук вече 7-ми клас. Ако погледнем откъм работните дни - 8 дни само и "здравей училище" Worried

Дидка-бандитка, грешка - трябвало е заедно да тръгнат на училище, така щеше само един път да минеш по тоя път Wink Аз на времето с моите - 1 г и 2 месеца разлика така направих. Не ми се учеше азбуката две поредни години...ама що зор пък беше - всичко по две Rolling Eyes балове, университети, яко е майчиното сърце. За това после/след 2 год/ сина го оставих на мира - не ми се пишеше и четеше вече:satisfied:
Ама ето след толкова години, макар и малко встрани, пак съм на училище Books

# 528
  • София
Ако беше по-малкото момичето можеше и да я пусна. Но за малкия - не. Не беше изобщо "узрял" емоционално за първи клас. Иначе покрай кака си се научи да чете на 5, но всичко друго - не. Освен това беше и още е страшно болнав.
Иначе имах опция каката да я пусна на 6 (тя си е януарче) и така щях да има една година "почивка". Но не съжалявам. Те навсякъде са заедно така или иначе (английски, други занимания) и какво да ви кажа - по-добре че не са в един клас. Много си пречат, много се дразнят един друг.

# 529
Аз вече се прибрах вкъщи, но наборката пожела да остане още една семдица във ваканция- чакам я на 8.09 и да започваме. Решаваше задачи през последния месец, но продължава да прави грешки... особено при изразите. Геометрията е като че ли по- добре. По БЕЛ не знам какво е прочела и научила, ще видим като се прибере и започваме с подготовкта.
Желая успех на всички и догодина да се поздравим с резултатите! Simple Smile

# 530
Момичета, може ли паролата за пощата 💐?

# 531
  • Някъде по Дунава
Някак по-спокойно ми беше преди да се смени името Simple Smile

И на мен Simple Smile

# 532
# 533
  • На морето!
Идеално ни е заглавието на темата, да ни държи тонизирани Grinning
Тази година за мен е изпитна- 7мокласничката с 2 НВО-та и специализиран изпит за училището й, 12токласник с 2 ДЗИ-та и 2 изпита за университети.
Мисля да не се впрягам, че ако започна, няма да мога да се зАпра. Tropical Drink

# 534
Не го бях видяла, благодаря за линка.
Интересно какво ще се случи след тази жалба.
Ако ти попадне по-нататъшното развитие, моля те, да споделиш.

# 535
  • shumen
И на мен ми беше по-спокойно преди да се смени името на темата.
Дидка,ако бях на твое място и аз бих ги пуснала заедно на училище,ако бяха готови разбира се.

# 536
  • Пловдив
Дано се разгледа жалбата навреме.Адвокатката не я познавам лично,но съм запозната  с борбата и  срещу безумията  на институции,министерства относно едни Кариери ,на които изтече  концесията ,но са замесени много пари и искат да продължат работа, независимо  че това засяга много хора,здравето им и че от това зависи и дали ще имат вода.

Ще има ли промяна  на броя дни по семейни  причини?Май и там искаше Вълчев  да ни удари.

# 537
Аз вече се прибрах вкъщи, но наборката пожела да остане още една семдица във ваканция- чакам я на 8.09 и да започваме. Решаваше задачи през последния месец, но продължава да прави грешки... особено при изразите. Геометрията е като че ли по- добре. По БЕЛ не знам какво е прочела и научила, ще видим като се прибере и започваме с подготовкта.
Желая успех на всички и догодина да се поздравим с резултатите! Simple Smile

Ох, и при нас това с грешките по математика още куца. А едни и същи неща дъвчем по колко пъти вече.
Новия материал тепърва предстои, а като знам как препускат в часовете с нов урок всеки ден не ми се мисли...

# 538
  • София
Не го бях видяла, благодаря за линка.
Интересно какво ще се случи след тази жалба.
Ако ти попадне по-нататъшното развитие, моля те, да споделиш.
Ще отхвърлят жалбата. Заповедта е изцяло в срок и в съответствие с Наредбата за организация на дейностите в училищното образование.

# 539
  • София
За какви дребни грешки говорите вие... Решава тест, чете въпроса/решава си задачата и казва "отговор Б" /което, да речем, е правилния отговор и това се вижда от самолет. После хваща химикалката и в бланката загражда Г Joy Включвам се просто, за да дам кураж и да ви кажа, че конкуренцията тая година е слаба Joy

Общи условия

Активация на акаунт