Седмокласници 2025/2026

• 26 028
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
Beeps, аз затова не ги харесвам тестовите формати. Малко като попълването на фиш за тотото ми е.
Когато се разписват подробно задачи, дори и да има някоя грешка от недоглеждане, пак се дават точки за решението.

# 541
  • shumen
Beeps,аз затова също не харесвам тестовите формати.Моя също понякога казва верния отговор и след малко загражда грешния.
Жалбата ще я отхвърлят според мен.

# 542
  • Където морето целува небето...
Моят го е налегнало такова спокойствие. Преди седмица започна да решава сборника, който имаха за лятото. Взех и помагалото за редактиране (благодаря, че го препоръчахте) и му хареса да се занимава с него.
Ще помоля и аз за пощата. Имам и някои неща за качване, ако ги няма.

# 543
Mamma Suzanna, това помагало за редактирането съм го пропуснала.
Има ли възможност да споделиш снимка, за да се ориентирам?
Бях харесала едно преди време, но приятелка ме отказа да го купувам. 
Имала го и ми обеща да ми го даде, но така и не е стигнало до мен още.

# 544
# 545
Точно такава грешка с букви имаше и моят на нво в 4 клас. Решил, че В е Б на латиница  (не зная защо, нямаше подвеждащ елемент в задачата) и без да догледа записал грешен отговор. Че и проверявал - не го е видял. Като е имало да става...

# 546
Здравейте,
Записвам се и аз в темата с бъдеща седмокласничка в София. Тя е доста притеснителна и не се представя добре на тестове, независимо че много се старае и подготвя. Надявам се, че въпреки това ще има късмет да попадне в нормално училище с нормални(неагресивни) деца.
Може ли да помоля и аз за достъп до пощата и паролата за нея(ако не е много нахално, защото пиша за първи път в темата)?
Успех на всички бъдещи седмокласници, здрави нерви и търпение за родителите!

# 547
  • Където морето целува небето...
Mamma Suzanna, това помагало за редактирането съм го пропуснала.
Има ли възможност да споделиш снимка, за да се ориентирам?
Бях харесала едно преди време, но приятелка ме отказа да го купувам. 
Имала го и ми обеща да ми го даде, но така и не е стигнало до мен още.

Споделям помагалата от _Mishlence_
Скрит текст:
Двете помагала с тезите ги имам в ПДФ формат и щом получа достъп ще ги кача в пощата, ако ги няма там.

# 548
Достъп до пощата мисля,че дават,ако сме писали в 3 теми.Затова и аз не съм поискала достъп.Надявам се,че и тук някой ще качва от време на време някой тест😀

# 549
Благодаря!🌸 Ще се опитам да наваксам
Достъп до пощата мисля,че дават,ако сме писали в 3 теми.Затова и аз не съм поискала достъп.Надявам се,че и тук някой ще качва от време на време някой тест😀

# 550
  • Пловдив
Момичета, вече имаме ли достъп до пощата? Нещо съм пропуснала явно,не съм в кондиция  много  напоследък.
Ако има възможност да ми я пратите?🌹

# 551
За достъп до пощата моля пишете на лично на мен или jsed. Правилото, което спазваме и ние, е да е писано в последните 3 теми.
В новата тема ще се закачи информацията в първия пост, та да не се налага да се пита постоянно (ако има как сега да се редактира първия пост може да се добави).
Иначе ето от мен колекция от някои помагала за 7ми клас (има ги и двете с тезите по БЕЛ):
https://https://drive.google.com/drive/folders/1zRwACpE-YV8uZzAEdMa56Jm7hEiBKqBw

# 552
В пощата случайно да има копие на някое старо помагало със задачи по формата на PISA?

# 553
  • Пловдив
За достъп до пощата моля пишете на лично на мен или jsed. Правилото, което спазваме и ние, е да е писано в последните 3 теми.

Давайте тогава да я изписваме темата  по-бързо🙂.Aз съм писала в последните  две,та явно ще почакам  ,но поне за началото на учебната  година да почнем  следващата тема.🤗

# 554
_Mishlence_ благодаря за линка. Аз имам сканирани 100 на 100 успех по  БЕЛ и Мат за 2025г (част 2 се водят). Имам ли право да ги кача там?
Забавното редактиране дали може някой да го качи също Simple Smile ще съм благодарна много!

Общи условия

Активация на акаунт