Какво задържа интереса на мъжа към една и съща жена дълги години

• 23 911
  • 661
  •   1
Отговори
# 165
На въпроса от темата - "Какво задържа интереса на мъжа към една и съща жена дълги години" - нищо. След дълги години жената със сигурност вече не му е интересна, както и той на нея.

Имаше и някакви изследвания, които показват как действа влюбването на мозъка и как с времето отшумява.

# 166
Те повечето мъже, които пишат тук явно наистина си мислят че е сериал. Grinning

Има хора които не гледат сериали и не пият кафе Wink
Така че ще трябва да се разходите пак до 9-те си кладенеца. За някакво малко по-приложимо клише.
А дано, ама надали.

Защо някои мъже си мислят, че всички жени на тоя свят искат да ги прецакат? И в тая тема започвам да виждам такива мнения.

Ако нещо има вид и форма на картоф, вкус на картоф, мирише на картоф и сте го купили от пазара, от сергия, на която пише "картофи", то с голям процент убеденост може да се твърди, че нещото е картоф.
Simple Smile

На въпроса от темата - "Какво задържа интереса на мъжа към една и съща жена дълги години" - нищо. След дълги години жената със сигурност вече не му е интересна, както и той на нея.

Имаше и някакви изследвания, които показват как действа влюбването на мозъка и как с времето отшумява.

Любовта трае три години - Фредерик Бегбеде. Има и филм по книгата.

# 167
Аз след 30 годин брак не бих казал подобно нещо.
Ако подобна мисъл ми е отговора на въпроса от темата - значи никога не съм срещнал подходящата за мен жена и по-добре да вегетирам някъде самостоятелно.
В този живот има доста повече неща от клитор, цицки или напомпани устни които да накарат един мъж да се чувства добре в компанията на дадена жена.

# 168
Абуто ще фалираш някои култови автори със книжки със съвети от сорта Какво си мислят мъжете и подобни бози.

# 169
  • Варна
Да се чувстваш добре в компанията на даден човек (мъж или жена) и да ти е истински интересен този човек за мен са различни неща.

# 170
Пак ми се вижда като спор за спора. Ако ще живееш с някой 30 г. по-важно е да ти е интересен непрестанно или да се чувстваш добре с него и да се разбирате взаимно.
За мен би било натоварващо някой непрестанно да ми е интересен.

# 171
Малките  дози стрес ги държи във форма.
Сгодните женици писват.
Верният отговор още на първа страница. 😂
 Но сериозно, неща като общи интереси, навици,  удобства, уважение се изпаряват в момента, в който оная с големите очи се заеме " да го разбира". Интерес към една и съща жена  има само, докато не е особено сигурен в нея.
 Крайно емоционални и непрактични същества са мъжете, в заключение.

# 172
Аз след 30 годин брак не бих казал подобно нещо.
Ако подобна мисъл ми е отговора на въпроса от темата - значи никога не съм срещнал подходящата за мен жена и по-добре да вегетирам някъде самостоятелно.
В този живот има доста повече неща от клитор, цицки или напомпани устни които да накарат един мъж да се чувства добре в компанията на дадена жена.
Това, че се чувстваш добре в компанията на някого, че го обичаш, че си привързан и т.н. не означава, че този човек ти е интересен.

Хората, които винаги искат да има тръпка и интерес, постоянно си сменят партньорите, защото старите им доскучават и омръзват.

# 173
  • София
На мен 30+ и ми е интересен, и ми е хубаво, и ми е спокойно. Всичко накуп. Не вярвам в тези теории за временната любов - по-скоро хората бъркат влюбеност (хормони) с любов и от там идва разминаването.
Интересен не означава непознат, а човек, който ти дава стимул за живот, с който всяка сутрин отваряш очи с желанието да общувате, да правите заедно различни неща.

# 174
Значи мъжът с 20+ семеен опит казва, но не, оборват го жени с николко или съвсем малко семеен стаж.

Интерес не е равно непременно на тръпка и съспенс. Интерес е противоположното на безразличие или апатия, интерес е когато ти е хубаво в компанията на любимия човек, когато знаеш какво го вълнува в момента, когато правите общи планове или мечтаете.

# 175
  • София
Малко на майтап - зарежете го и така винаги ще сте му интересна.

# 176
  • Обран бостан ;)
Значи мъжът с 20+ семеен опит казва, но не, оборват го жени с николко или съвсем малко семеен стаж.

Интерес не е равно непременно на тръпка и съспенс. Интерес е противоположното на безразличие или апатия, интерес е когато ти е хубаво в компанията на любимия човек, когато знаеш какво го вълнува в момента, когато правите общи планове или мечтаете.

Това е нормално за тук, а и не само.

Жената винаги е права, независимо дали е права. Wink

Ако заменим думата "интерес" със "съжителство" темата ще е доста по-реалистична.

Например :"Какво задържа един мъж да съжителства с една жена дълги години"

# 177
  • Варна
А моят отговор, например, пак ще е същият - навик и удобство.

# 178
  • Обран бостан ;)
А моят отговор, например, пак ще е същият - навик и удобство.

Щом върши работа е ОК.

# 179
  • SF

Е, пак няма какво да кажеш.
Имам и то много категорично. Писах вече в темата. Затова те попитах за финансите.
Ти не бързай да се сърдиш и да се отяждаш. Написала съм, че нямаш мнение, а не че нямаш достатъчно финансови възможности.
По темата за парите ти нямам мнение. Само подозрения, но не съм ги споделяла с никого.

Общи условия

Активация на акаунт