Какво задържа интереса на мъжа към една и съща жена дълги години

• 23 760
  • 661
  •   1
Отговори
# 495
Разбирам гледната ти точка в стил 'с яденето идва апетита', но не я намирам за правилна.
Аз и на фитнес ходя с желание, и на ски или каквото там друго ползваш за сравнение.
Който иска да го прави по задължение, негов избор.

Вие ако имате чувства един към друг няма как да е задължение. Но всеки си решава за себе си, в това си права.

# 496
Станция, подкрепям мненията ти.
-
Как сте с човек, с който нямате желание за секс? Без значение дали сте ядосани или не.
Стигнало ли се е дотам, вече е изпуснат влака.

# 497
Казват, че нагонът бил два видя - първичен, да те ръчка отвътре, да ти се прави секс. Обикновено е такъв в началото на връзката.
И реакционен - не те ръчка, не ти ври кръвта, но като започнеш и ти става кеф.
Обикновено вторият е по-характерен за жените.
Лошото е ако се съберат жена с първичен и мъж с реакционен, защото жената все се чувства ощетена да подхваща непрекъснато инициативата и да я режат.
Мъжете сякаш по са свикнали.

# 498
Точно със секс се оправят.
Гледам сега един сериал.

Филма става ли за гледане или е сериен?
Trollface

И как точно се прави секс с човек, на който си ядосан или те е разочаровал с поведението си?

E, kak, kak. 3a oтмъщение, ето как Simple Smile

Хората са елементарни същества - ...

Важното, че ние не сме от тия, нали како Сийке?

Казват, че нагонът бил два видя - първичен, да те ръчка отвътре, да ти се прави секс. Обикновено е такъв в началото на връзката.
И реакционен - не те ръчка, не ти ври кръвта, но като започнеш и ти става кеф.
Обикновено вторият е по-характерен за жените.
Лошото е ако се съберат жена с първичен и мъж с реакционен, защото жената все се чувства ощетена да подхваща непрекъснато инициативата и да я режат.
Мъжете сякаш по са свикнали.

На български език думата е - реактивен. Активен и реактивен.
Май българският на много хора е преминал в гугъл превод от английски Wink

# 499
Разбирам гледната ти точка в стил 'с яденето идва апетита', но не я намирам за правилна.
Аз и на фитнес ходя с желание, и на ски или каквото там друго ползваш за сравнение.

Правилна е, от гледна точка на физиологията. А физиологията е в основата на живота.
По-коректно е да се каже, че  съвпада с концепцията на физиологията, защото за гледна точка не може да се твърди правилна ли е, не е ли.

# 500

На български език думата е - реактивен. Активен и реактивен.
Май българският на много хора е преминал в гугъл превод от английски Wink

Ок, не ми се спори. Иначе оценявам чувството за хумор Stuck Out Tongue Winking Eye

"Реакционен" в българския език има няколко значения, но най-често се използва в политически контекст, за да опише противопоставяне на промени и прогрес, като се стреми към възстановяване на предишното състояние. В по-общ смисъл, думата може да се отнася до всякакъв вид реакция или отговор на определено събитие или ситуация. "

# 501

Добре, нека приемем, че за да ти се прави секс трябва да не си изморена, да нямаш ядове в службата или с децата, да няма нищо друго интересно или наложително за правене, да си в добра форма, да са ти отпушени чакрите и прочее... След 40 годишна възраст колко пъти в седмицата ще съвпаднат всички тези обстоятелства?  И даже и да е повече от един, идва и другият момент - ако мъжът не е винаги готов, ами и той иска да му дойде музата с идеално стечение на условията колко често ще ви съвпаднат сексуалните пикове?  Ей така според мен умира сексът в дългогодишните връзки.

# 502
Мислех че по-скоро млади и неопитни хора вярват че се прави секс само като ти се подредят всички звезди и ви се иска романтика и прочие и на двамата Grinning
Точно пък след 40 поне моите наблюдения са че или който ще го хване мързелът, вече го е хванал... или хората подхождат къде по-практчно и по-реалистично към това. Плюс и че при дълга връзка вече много по-добре си усещаш другарчето и знаете как да се предразположите един друг.
А вече човек като не иска - оправдания много, тя точно тая работа не става зорлем.

# 503
Редовният секс стана ясно, че подпомага добрите, дълготрайни отношения.
Къде с желание, къде по инерция, къде защото 'трябва', или за отмъщение - въпрос на гледна точка и кой, какво го устройва.
А какво ще кажете за целувките и значението им при едни дългосрочни отношения?

# 504
Че секс без целувки секс ли е?  Е, ако е сутрешен може и да се пропуснат поради немити зъби Simple Smile Обаче пък целувките наваксват при тръгване на работа, прибиране от работа и други случаи.

# 505
Всякакви прояви на близост са важни, не само целувки или какво и да е друго специфично нещо.
Най-страшното е партньорът да започне да те приема за даденост и че не е нужно да показва и търси близост изрично. То и тогава почва да става все по-неловко и секс да се инициира, макар че в случая не става дума все това да се търси а по принцип.

# 506
Ако не се грижиш за любовта, тя умира.
Екзюпери го е усетил изключително абстрактно и го е пресъздал с розичката в Малкия принц.
Макар там да ми е любима лисичката с нейното "опитомяване".
В този контекст интимност, близост, секс между партньорите са базови.
Когато се влюбя и обичам един мъж винаги искам секс с него. Защото аз съм го приела изконно за близък. Няма настроения, няма обстоятелства. Дребни спречквания не ми нарушават реда.
//
Абе, вие не сте ли чували израза –секс за сдобряване.
Какво наказание чрез секс. Това някакъв вид садизъм ли е?

# 507
Да. След като счупи огледалото на колата.

# 508
Чували сме, но не всеки се кефи на драма в отношенията.
Това превключване на противоположни емоции може да доведе до пристрастяване към караници.
Също е много вероятно да стане замитане на разногласията 'под килима', вместо изясняване.
Ако е секс след сдобряване и изясняване, да. Но секс като механизъм за сдобряване, не.

# 509
Ако не се грижиш за любовта, тя умира.
Екзюпери го е усетил изключително абстрактно и го е пресъздал с розичката в Малкия принц.
Макар там да ми е любима лисичката с нейното "опитомяване".
В този контекст интимност, близост, секс между партньорите са базови.
Когато се влюбя и обичам един мъж винаги искам секс с него. Защото аз съм го приела изконно за близък. Няма настроения, няма обстоятелства. Дребни спречквания не ми нарушават реда.
//
Какво наказание чрез секс. Това някакъв вид садизъм ли е?
Имам наблюдения че много жени наказват половинките си с лишавене от секс, по една или друга причина.Това за мен е много грешна практика и не води до нищо добро.
Дори напротив.

Общи условия

Активация на акаунт