Какво задържа интереса на мъжа към една и съща жена дълги години

• 23 694
  • 661
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
Мъжете искат секс всеки ден, докато не срещнат жена, която иска същото... Smile
Виж, манджарето си го търсят редовно.

# 571
  • Out of the Mix
Мария, идеално ми е, нито ми идва в повече, нито ще ми дойде.
До сексуалност е.
Щото нали знаем - не е само до туй в онуй, има и много нюанси за преди и след това.
А денонощието има 24 ч. Smile

Какво за храната?
Мъж, жена всеки има нужда от гориво.
Или се мрънка, че мъжът може да иска жената да е до печката? Joy

# 572
  • Варна

Веси, как така бонус? Към какво бонус?
Бонус към любовта, хармонията, уважението, децата , общите цели  и т н. , и т н. бля-бла  ..Smile
Желанието за секс и интимност , пламъка в очите и приготвянето на вкуснички любими  неща е абсолютен бонус за един мъж. Може всичко друго да го има, но няма ли ги тия две , някак не е на 100%
От мъже съм го чувала това, де ...
Не да е до печката жена му изобщо , но да се храни със полуфабрикати и от Take away с години едно семейство не е много приятно. Или нещо което трудно се преглъща.

# 573
Бонус не беше ли нещо незадължително? Деца, любов, хармония, че и общи цели без секс?! Може, ама на коя планета?

# 574
  • Варна
Бонус не беше ли нещо незадължително? Деца, любов, хармония, че и общи цели без секс?! Може, ама на коя планета?

Секса може да е скучен, нередовен и въобще даже да липсва след н-брой години. Децата не са се случили винаги със страстен и редовен секс, забременява се и от един път. Бонус са тези неща за много  връзки , именно че не са задължителни  Wink
Много хора си живеят сговорчиво и са си свикнали един с друг,  без тръпка, секс и емоции  , че и без топла манджа  даже Laughing в семейството.Имат общ бизнес/ да кажем/  и общи  цели- ипотека и т н . И изведнъж - Бам ! от никъде, като че ли  се появява третия човек Laughing ...И тогава от щастливо женени набързо семейството отива на кино ...

# 575
  • София
Ами това е, защото вече се набляга на "онзи интерес" - пари, бизнес, удобства, имоти, да не водим дела, да не вдигаме шум и прочие тих животец.

# 576
Забрави кавичките при щастливо женени.
====
Имам въпрос към мъжката аудитория: доколко интереса на мъжа може да бъде задържан от мързелива,  но сексуална, интелигентна, артистична жена?

# 577
  • Out of the Mix
Какво имаш предвид под "мързелива"?

Всичко е много относително.

Винаги съм бил в споделено съжителство с взаимно поети битови и всякакви ангажименти.

Ако тя върши едно, аз не лежа, а върша още 2, за да приключим по-бързо, и да се отдадем на планувани, или импровизирани приятни неща от живота.

В същото време не единият да се претоварва, а другият да лежи.
Това няма как да стане, освен ако нещо не е болен, или моментно неразположен.

В същото време и интуицията играе.
Като видя, че нещо не се чувства добре, не я юркам с нищо, а й казвам да почине, легне, да се отпусне, аз ще свърша нужното, особено преливайки от енергия и имайки време.

Та, дефинирай... Simple Smile

# 578
Ами ти добре описа "взаимното". Може би пък да не си попадал на мързелива?
Примерно, чете книга, шие гоблен, рисува в свободното време и не си слага на сърце, че няма сготвено, че дома трябва да се почисти или да се пазарува. Приемаме, че двамата не живеят в мизерия, тоест гореописаните дейности ще трябва да ги поеме мъжа изцяло, а тя ще му върне секс, добро отношение, компания и поети част от разходите, тъй като работи.

# 579
  • София
Ама ако не живеят заедно, защо жената да чисти и готви?
И ако няма деца, една прахосмукачка и две перални са напълно достатъчни. И по една салата вечер.

# 580
Забрави кавичките при щастливо женени.
====
Имам въпрос към мъжката аудитория: доколко интереса на мъжа може да бъде задържан от мързелива,  но сексуална, интелигентна, артистична жена?
Ще ти споделя страничен наблюдаван опит. Зависи си от мъжа. Ако за мъжа това е някакъв вид компромис в началото, като си поомръзнат, става мъка и мазало при цялата сексуалност, интелигентност и артистичност. Ако обаче по принцип това не му е важно, няма проблем.

# 581
Напротив, Роки, живеят заедно.

Телесила, казваш, че има еднорози, които битовизмите не могат ги бутнат? Приемаме, че цената за това не е мърляв дом и изхранване тип Макдоналдс.

# 582
  • Варна
Хах, мърлявия мъж няма да има проблем с мърла.Има хора се намират дето се вика.  Наистина си зависи от мъжа. Някои са над нещата, твърде много Grinning
То мързелива е доста широко понятие, освен мърлява може да значи, не работеща, не грижеща се и за външния си вид и хигиената си, освен за дома.То голяма файда от тази артистичност Wink, нали ...

# 583
Нее, хайде да не променяме първоначално зададените параметри. Писах: работеща, интелигентна, артистична, добавям поддържаща се. Просто домакинството не й е в кръвта.

# 584
  • Варна
Трябва и помощница, ако печели добре ще си я позволи.Щом не е домакиня, то по всяка вероятност е добра в работата си, поне. Никой не иска да живее в кочина, особено поддържана жена.

Общи условия

Активация на акаунт