Какво задържа интереса на мъжа към една и съща жена дълги години

• 23 698
  • 661
  •   1
Отговори
# 585
  • София
По мое мнение, на днешно време, с цялата заетост и домакински удобства, е доста мързеливо да се поддържа домакинство от двама възрастни. Две перални, две миялни, два пъти робота. Тъй че - не е голям проблем.

# 586
Трябва и помощница, ако печели добре ще си я позволи.Щом не е домакиня, то по всяка вероятност е добра в работата си, поне. Никой не иска да живее в кочина, особено поддържана жена.

Ами то и мъжът трябва да печели добре тогава, да си разделят разходите за помощницата. То няма чак такива будали, дето да плащат на помощница, за да осигурява на мъжа им топла манджа, чистота и уют. И жената, ако го върши без помощница, това също трябва да бъде компенсирано, понеже не го върши само за себе си.

# 587
  • Варна
Трябва и помощница, ако печели добре ще си я позволи.Щом не е домакиня, то по всяка вероятност е добра в работата си, поне. Никой не иска да живее в кочина, особено поддържана жена.

Ами то и мъжът трябва да печели добре тогава, да си разделят разходите за помощницата. То няма чак такива будали, дето да плащат на помощница, за да осигурява на мъжа им топла манджа, чистота и уют. И жената, ако го върши без помощница, това също трябва да бъде компенсирано, понеже не го върши само за себе си.

Да, и двамата, ако и той не пипва нищо из къщи като жена си, трбва да плащат на много народ. Къде нещо се повредило, къде ремонт се наложил. За всичко, за децата също , вероятно, ако ги има. Гледачки, гувернантки. Предполага се, че това са едни успели в бизнеса си и много добре печелещи хора.

# 588
Нее, хайде да не променяме първоначално зададените параметри. Писах: работеща, интелигентна, артистична, добавям поддържаща се. Просто домакинството не й е в кръвта.

Двама такива мъже познавам, доколкото набързо мога да ги преброя. Може и повече да са, но в момента се сещам само за тези. Не живеят в кочини, разбира се, нито мрат от глад.
пп - оп, сетих се за още двама, но са ергени.

# 589
Нее, хайде да не променяме първоначално зададените параметри. Писах: работеща, интелигентна, артистична, добавям поддържаща се. Просто домакинството не й е в кръвта.

Все някой трябва да ѝ изчисти. Ако допринася с друго за семейството, добре. Аз лично нямам интерес да съжителствам с човек, който си практикува хобитата, докато аз работя, домакинствам и всичко. Тая дори не се сеща, че трябва да се пазарува. Браво, хвала на тоз чехльо!

# 590
Защо пък да е чехльо? Малко ли са мъжете, които са си намерили жена за креват и за парад, не им е важно, че не пипва черпака и парцала.
Обикновено става въпрос за втори и нагоре брак и за заможни хора, които могат да си позволят да се хранят навън или си поръчват готова храна и си плащат за домакинска помощ.

# 591
Защо тогава въобще се обсъжда чрез допитване до масовия потребител - мъж? Като си в е взел и си я търпи за красота, значи му е ок това. Много ги знаем какви хора са, като онази с ягодите, дето бъркаше в раните на съфорумките.

Последна редакция: пт, 22 авг 2025, 18:54 от Дренка

# 592
Защо тогава въобще се обсъжда чрез допитване до масовия потребител - мъж?

Е, кого да питат? Макактака има мъже, които не юркат жените си да чистят и готвят, а моят ме бие за една неизмита чаша в мивката?
Това последното е реален случай, не от форума.

# 593
Дренка разбра, кака Сийка хич.
Питам тук защото двойката е със средностатистически доходи и искам да разбера доколко е възможен обратен на по-популярния вариант - жената поела изцяло домакинството, мъжът не й пречи (макар и да не помага), обича я и задоволява. Нищо повече.

# 594
Напълно е възможен този вариант при всякакви социални слоеве. Лично според мен жените, на които "домакинството им е в кръвта", като процент са някъде колкото и мъжете с такива склонности...

# 595
  • Варна
Има много готини мацки за протокола, които се справят много чевръсто в кухнята. Даже над средното ниво. Аз даже следвам няколко кулинарни блогърки / българки/ , които са истински красавици. Едното не изключва другото. Доста тесногръдо е да се мисли, че ако една жена се справя добре с домакинството е задължително някаква буля вмирисана на яхния. Ако някой мъж си е взел жена с две леви ръце, жалко за него. А ако моя мъж беше такъв да не пипва нищо из къщи, бих се дразнила много, даже не знам и супер секси да е дали бих го търпяла. Ама хора всякакви.
Тук изключвам някакви богаташи, ядящи само по ресторанти ежедневно с прислуга, чистачки , гледачки  и такива..

# 596
Споделям горното мнение.
Защо се приема, че една жена, ако изглежда добре и се поддържа, не пипа нищо вкъщи.
Една комплексна личност се справя с всичко – оптимизираш и си свиркаш.
Не е някаква кауза пердута.

# 597
Забрави кавичките при щастливо женени.
====
Имам въпрос към мъжката аудитория: доколко интереса на мъжа може да бъде задържан от мързелива,  но сексуална, интелигентна, артистична жена?

Някакви между-бгмамски жилвания ли ми се привиждат между редовете?
Спалнята v/s кухнята?
Колко лесно беше едно време в тясното студио, от леглото като се протегне човек, се стигаше вратата на хладилника... Е, малко трохи по чаршафите, но между другите сърбежи кой ти гледа?

Защо пък да е чехльо? Малко ли са мъжете, които са си намерили жена за креват и за парад, не им е важно, че не пипва черпака и парцала.
Скрит текст:
Обикновено става въпрос за втори и нагоре брак и за заможни хора, които могат да си позволят да се хранят навън или си поръчват готова храна и си плащат за домакинска помощ.

Малко са, драстично малко. Изпълняващи единия критерий все още се намират. При два обаче разполагаемия избор намалява експоненциално, а ако решиш да включиш трети - направо клони към 0.
Оня лаф, че умната, красивата и работливата са три различни жени, ми кво да ви кажа, изобщо не е случаен. Естествено, че и за мъжете важи, да не почнете да се заяждате сега.
Разликата е, че мнозинството мъже, изпълняващи само един критерий, са доволни от себе си и рядко се натягат да изпълняват други. А жените не сте. Не сте доволни Simple Smile Ако това може в известна степен да ви удовлетвори, приемете, че ми е скромна извадката Wink

# 598
  • Варна
Споделям горното мнение.
Защо се приема, че една жена, ако изглежда добре и се поддържа, не пипа нищо вкъщи.
Ама много е злобарско нали? Laughing
Също като твърдението, че красивите жени са тъпи, няма как иначе . Ако е някаква кривокрака гаргамела задължително е много Ентелигетна.Дам.
Посредственото мнение е, че няма как всичко да има един човек, как тъй !
Щом не готвела и не чистела някаква секс бомба ще да е...мхм Rolling EyesLaughing

# 599
Споделям горното мнение.
Ама много е злобарско нали? Laughing
Също като твърдението, че красивите жени са тъпи, няма как иначе . Ако е някаква кривокрака гаргамела задължително е много Ентелигетна.Дам.
Посредственото мнение е, че няма как всичко да има един човек, как тъй !
Щом не готвела и не чистела някаква секс бомба ще да е...мхм Rolling EyesLaughing

Ама тя май нямаше предвид тъпи ли са, или умни тия, които искрено обичат да домакинстват и да готвят, а че повечето хора го правят по задължение и от нужда, нетолкова от любов към домакинстването. Жени като вас са рядкост, като бисери сред свинете, и заслужавате мъже, които го оценяват и компенсират по някакъв начин този ваш принос.

Общи условия

Активация на акаунт