Седмокласна Изпитна 21.07 - 27.07 Второ класиране!

• 61 366
  • 1 371
  •   1
Отговори
# 150
Ние не сме приети въпреки,че минималният бал на паралелката е колкото нашия.Защо се случва това?Сега сме приети в паралелка с минимален бал 119.75,а нашият е 332.5.Може ли да се направи нещо изобщо?

# 151
  • София
Ние не сме приети въпреки,че минималният бал на паралелката е колкото нашия.Защо се случва това?Сега сме приети в паралелка с минимален бал 119.75,а нашият е 332.5.Може ли да се направи нещо изобщо?
Е тук съм без думи....

# 152
Това означава, че друго дете с Вашия бал, но по-високи оценки от дипломата по другите предмети, е прието и се е запълнила паралелката.
Затова отивате на следващо желание.

# 153
  • София
Някой може ли да напише мин.бал за 73-то СУ момичета (общ.науки) Hands Pray

450.50

# 154
Това означава, че друго дете с Вашия бал, но по-високи оценки от дипломата по другите предмети, е прието и се е запълнила паралелката.

Не ми звучи да е така.

Рефрешнахте ли, su1984 ?

# 155
  • София
Нали има бъг, възможно е да сте вие последно приетите. Изчакайте още малко. На мен примерно все още не ми дава да вляза в калсиране, записани сме вече, но все пак.

# 156
А някой дали има на Испанската с италиански за момичета минималния бал от второ класиране?

# 157
И моите детенце остава в паралелката от първо класиране, до по-горната остават 1,75 точки Simple Smile Няма особено значение това за нас, утре отивам да го запиша и се отдавам на заслужен мисловен отдих най-после. Много съм доволна от това как се подредиха нещата при нас. Успех на всички със следващите класирания - много смелост ви желая! Simple Smile

# 158
Ако има деца с еднакъв бал се разслояват по удвоени резултати от НВО, ако и те са еднакви, по оценките от дипломата за седми клас по всички предмети от група А. Ако и те са еднакви приемат надпланово

# 159
  • София
Първо желание сме приети - НТБГ - банково дело с НЕ.

# 160

Не ми звучи да е така.

Рефрешнахте ли, su1984 ?

Защо да не е възможно да е така?

Ето съобщението от МОН:
УВАЖАЕМИ КАНДИДАТ-ГИМНАЗИСТИ,
УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,

Още веднъж напомняме, че при класиране учениците с равен бал се приемат, дори ако надхвърлят максималния брой ученици за паралелката. Съгласно чл. 59 от Наредба № 10/01.09.2016 г. на министъра на образованието и науката за организация на дейностите в училищното образование обаче, балът се счита за равен, когато са абсолютно равни следните показатели:

– сбора от резултатите от националното външно оценяване;

– сбора от оценките от балообразуващите учебни предмети, превърнати по скала в точки;

средноаритметичната оценка от оценките по учебни предмети, изучавани в VII клас в раздел А на учебния план – български език и литература, чужд език, математика, история и цивилизации, география и икономика, биология и здравно образование, физика и астрономия и химия и опазване на околната среда, от свидетелството за завършено основно образование, превърнати по скала в точки.

Ако по един от показателите има разлика, в дадената паралелка се класира ученикът с по-високия показател.

# 161
Дано скоро излязат минималния и максималния бал за 2-ро класиране.

Честито на всички приети ...

# 162
А някой дали има на Испанската с италиански за момичета минималния бал от второ класиране?

480.50

# 163
те са излезли, в таб желания

# 164
И аз искам да ги видя, но като не си участвал във второ класиране и не можеш

Общи условия

Активация на акаунт