Седмокласна Изпитна 21.07 - 27.07 Второ класиране!

• 61 411
  • 1 371
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Определено има проблем, защото при класирането още ми изписва "заявил участие", а балът излезе. Синът ми е с 6.5 точки над минималния бал в желаната паралелка и училище, би трябвало да влезе, но докато не го видя черно на бяло...
Видях го! "Заявил участие" се смени на "Незаписан". Доволни сме.

# 136
Не мога да вляза!

# 137
Имало ли  е досега в историята такъв гаф на МОН с приема? Не  е истина.
Още по-голям имаше. Писахме назад. С объркани формули за изчисляване на балове без утрояване на математиката беше. За набор 2004. Даже на пресконференцията не се бяха усетили като "анализираха" драматично падналите балове на СМГ, НПМГ и ТУЕС Close
Та имаше първо първо класиране и второ първо класиране.
А за набор 2000 (по спомен) публикуваха оценки НВО с вързани новоизкарани оценки към стари номера или обратното, но беше кошмарно... Очакваш 5,98 (с преизчисляване с оценки беше, не с точки), а виждаш 3,20...

# 138
  • София
Има, че и по-голям беше, макар да не беше за класиране, а за резултати  - този, за който аз  говоря, е вторият упоменат от Пенева.

# 139
ОПРАВИХА ГО !!!!!

Приети сме каквото искаше!!!

# 140
  • София
Успех на всички във второ класиране и дано да е това , която искат деца ! Simple Smile

# 141
  • София
Не знам защо просто не "затварят" системата за някакъв период от време, докато публикуват всички данни. Щяха да спестят нерви и на участващите в класирането и на себе си.

# 142
# 143
Готово, заредиха актуалната информация! Честито на всички!

# 144
Оставаме си на старото място! Записваме се, пък ще гледам какво се случва по-нататък!

# 145
Има, че и по-голям беше, макар да не беше за класиране, а за резултати  - този, за който аз  говоря, е вторият упоменат от Пенева.

Мда....точно 2000та. Изкараха едни резултати, после други..беше доста стресово.

# 146
  • София
Мен ме изхвърля в момента, в който опитам да отида на Желания. Смятам да изчакам около час.

# 147
Oт МОН са специалисти по "поднасяне" на едно "по-добро онлайн преживяване"!😂 Как не си изтестваха системата за толкова години, ами все гафове...
Честито на класираните в по-горно желание!🙂

# 148
  • Куциндрел
ОПРАВИХА ГО !!!!!

Приети сме каквото искаше!!!
Честито и успех!

Моето каза само - хуу, разбрах, остави ме да ям! Това по повод, че запазва резултата от 1во класиране.

# 149
  • Sofia
Някой може ли да напише мин.бал за 73-то СУ момичета (общ.науки) Hands Pray

Общи условия

Активация на акаунт