Седмокласна Изпитна 21.07 - 27.07 Второ класиране!

• 60 824
  • 1 371
  •   1
Отговори
# 765
  • Бургас
При нас казаха, че ще ги дават на първата родителска среща, която ще е в седмицата преди 15.09. Даже не бяха подготвени на въпроса ми за такава и се наложи да звънят на някого.

# 766
Супер професионално бе при нас. Лично директорката беше там и обясняваше. Донесоха бележките на крака в стаята където ние и още двама ученика с майките си, попълвахме 6 -те документа. Simple Smile Оцених го високо. Особено след неуредиците в старото училище.

# 767
Между другото, изискванията за втори пилот на пътнически самолет е да имаш средно образование. И това не е от нашето МОН.
Да учиш за пилот, не да работиш като такъв. Как ви ги ражда главата...

# 768
Между другото, изискванията за втори пилот на пътнически самолет е да имаш средно образование. И това не е от нашето МОН.
Да учиш за пилот, не да работиш като такъв. Как ви ги ражда главата...
Позволете ми да съм по- добре запознат от Вас. Може да обогатите информираността си, например оттук:    https://careers.wizzair.com/go/Pilot-Academy/5382601/

# 769
  • София
Точно в този линк пише, че за да те обучават за пилот, трябва да имаш средно образование.

# 770
Трябва си средно образование за пилот, че иначе ще се пръкнат разни, които си мислят, че земята е плоска , макар че, знае ли човек какво ще стане сега, с това образование по религии

# 771
Ами да, пилот се учи постоянно, тренингите и обученията са доживот, не е като да завършиш средно и да хвръкнеш.
Позволете да съм достатъчно информирана, спя вече 20 години до пилот.

# 772
Точно в този линк пише, че за да те обучават за пилот, трябва да имаш средно образование.
Да, и завършваш курса не с диплома, а със сертификат. Нещо като нашата професионална квалификация.

# 773
Лиценз. Все пак трябва да си струва двете години обучение и 80-160к евро, а оттам нататък тепърва да правиш часове, че някой да те вземе насериозно.
Сертификатите ги дават по йога-класовете.

# 774
Едно време гражданските пилоти бяха бивши военни пилоти. Да си пилот не е за всеки.

# 775
Лиценз. Все пак трябва да си струва двете години обучение и 80-160к евро, а оттам нататък тепърва да правиш часове, че някой да те вземе насериозно.
Сертификатите ги дават по йога-класовете.
Лиценз, да. И с бревет пак ще се разберем за какво става въпрос. А линка случайно прочетохте ли? Знам, че спането до пилот се признава за стаж на летателна длъжност в съотношение 5 към 1, а за 20 години ти дават направо бакалавърска степен по авиационна специалност по избор:laughing:. Но, все пак, прочетете, преди да спорите.

# 776
Прочетох го 😀 и? Явно сте искал да кажете нещо различно от "изискванията за втори пилот са да имаш средно образование" и "завършваш курса не с диплома, а със сертификат", които така написани, са лековато подвеждащи.
Докато сме в темата, ако някой иска да побутне седмокласника си в тази професионална посока,  да събира пари отсега.

# 777
Прочетох го 😀 и? Явно сте искал да кажете нещо различно от "изискванията за втори пилот са да имаш средно образование" и "завършваш курса не с диплома, а със сертификат", които така написани, са лековато подвеждащи.
Докато сме в темата, ако някой иска да побутне седмокласника си в тази професионална посока,  да събира пари отсега.
Написал съм точно това, което съм написал. Че за да работиш като втори пилот не е необходима дори бакалавърска степен. Кандидатстваш след средно образование и завършваш без висше. На което вие репликирахте с "Как ви ги ражда главата..."

# 778
  • София
Трябва си средно образование за пилот, че иначе ще се пръкнат разни, които си мислят, че земята е плоска , макар че, знае ли човек какво ще стане сега, с това образование по религии
И непременно отличен английски. че иначе от РВД казали едно, пилотът разбрал друго и станало, каквото станало.

# 779
  • София
В България за пилот изискванията са едни, другаде да припомним Джърмануингс, сега и катастрофата в Индия май ще се окаже по вина на пилота, та дано затегнат изискванията.

Общи условия

Активация на акаунт