Седмокласна Изпитна 21.07 - 27.07 Второ класиране!

• 60 850
  • 1 371
  •   1
Отговори
# 885
3 часа история, не знам моята как ще оцелее. Дано е някой кротък учител, по-снизходителен, по-разсеян, късоглед.

# 886
Сега погледнах пак програмата и за последните две години. Хареса ми, с доста предмети по специалността. Ако министърът дотогава не реши друго, разбира се...
"Мамо, това са едни от най-гадните предмети на света." - мнението на дъщеря ми за математиката и историята.😂

# 887
Записването днес е до 18.00ч. Това значи ли, че утре още сутринта ще има обявени свободни места за 3 класиране? Не виждам никъде срок за обявяване. Така или иначе трябва да се пуснат местата, за да знаят хората дали да си теглят документите в рамките на работния ден.
По-скоро днес до 17.00 часа, пък някъде може и до 18.00 да е, но не рискувайте в последния момент. За всички го пиша.
По график пише, че на 25.07.2025 ще обявят свободните места за 3-то класиране. Едва ли довечера ще работят, за да видят кои паралелки са запълнени и кои не. Така че аз залагам, утре в ранния следобед да излезе списъкът със свободните места.
Напълно разбирам всички, които го чакат с голямо нетърпение.

# 888
  • София
Сега прочетох концепцията за промяна на учебните планове за следващите набори. Този набор хваща последния влак за интензивно изучаване на чужд език във всички паралелки с профил по ДПП, различен от профил “Чужди езици". Например в училища като 22-ро, където има профили от ДПП - хуманитарни, обществени науки и природни науки, ще има само разширено изучаване на чуждия език.Същото важи и за професионалните паралелки. Който има по-малки деца, да си знае отсега. Часовете за разширено изучаване са много малко - може би само за английски ще стигат за някои от децата, които са го учили по-сериозно до седми клас, за всички други езици - нищо няма да научат.

# 889
Да, другата ми ученичка от септември ще е 7 клас и както се бях подсигурила по всички фронтове за нейните матури Joy , сега ще трябва да ги адаптирам към новостите Joy

# 890
Записването днес е до 18.00ч. Това значи ли, че утре още сутринта ще има обявени свободни места за 3 класиране? Не виждам никъде срок за обявяване. Така или иначе трябва да се пуснат местата, за да знаят хората дали да си теглят документите в рамките на работния ден.

Срокът е 25 юли. Денят. Не пише сутрин ли..вечер ли...
А подаването е от 28 юли.

# 891
  • София
Чакай да видим през септември какви формати на НВО за догодина ще публикуват, да не се наложат още адаптации.

# 892
Да ви кажа съвсем няма да си давам зор за номер три.
По математика и български на уроци, оттам нататък, каквото направи. По правило на изпити се справя по-добре от набора, който уж е с по-големи способности.

# 893
Чакай да видим през септември какви формати на НВО за догодина ще публикуват, да не се наложат още адаптации.

Съчувствам на децата и на родителиге на бъдещите седмокласници и шестокласници.
Ще следя какви още проститии ще се измислят и наложат. Но всичко е на гърба на децата за жалост.

# 894
  • Стара Загора
Желязно ветрило, в момента много софиянци ви завиждат....
Не съм дочела до край какво сте писали днес, но влизах точно с идея да споделя, на второ класиране в езиковата гимназия в Стара Загора, момчета влизат с бал 131 за ФЕ-АЕ. На немските паралелки също падна много бала, в сравнение с други години.
На ход са модерните природни науки, които са една паралелка в МГ и една в Руската езикова гимназия / от тази година за първи път/

П.П ще ви дочета, но казуса с еднаквите брой точки...ако и дипломите са еднакви? Какво става в този случай?

# 895
  • Пловдив
При абсолютно равни показатели приемат и двете деца

# 896
  • Отвъд алеята зад шкафа
Не съм дочела до край какво сте писали днес, но влизах точно с идея да споделя, на второ класиране в езиковата гимназия в Стара Загора, момчета влизат с бал 131 за ФЕ-АЕ. На немските паралелки също падна много бала, в сравнение с други години.
На ход са модерните природни науки, които са една паралелка в МГ и една в Руската езикова гимназия / от тази година за първи път/

П.П ще ви дочета, но казуса с еднаквите брой точки...ако и дипломите са еднакви? Какво става в този случай?

За Ромен Ролан ли става дума?

# 897
  • София

Приемат се надпланово всички с еднакви показатели. Историята помни как през 2000та приеха цяла паралелка надпланово защото всички желаещи бяха с 6 на тест и 6 диплома и нямаше по какво да ги отсеят.

# 898
  • Куциндрел
На мен ми е любопитно колко ще са свободните места за София на 3то класиране и къде. Ще чакам и аз да се появят.

# 899
  • Стара Загора

За Ромен Ролан ли става дума?
Да, за сега бал държат основно паралелките с АЕ-ФЕ и АЕ-НЕ

Общи условия

Активация на акаунт