Седмокласна Изпитна 21.07 - 27.07 Второ класиране!

• 60 017
  • 1 371
  •   1
Отговори
# 15
Е, то нали е същото, какво толкова му подменят на Второ класиране на това с желанията?

# 16
  • София
Всъщност, каква е процедурата им? Трябва ли всички РУО-та да са готови, за да качат класирането или може всяко поотделно?

# 17
Е, как, в петък привечер в София работиха - оправиха тройните таблици в Желания Simple Smile

# 18
  • София
Всички наведнъж, Миленка. Няма как частично.
За нас кампанията приключи, но ми е интересно какво ще е движението в баловете.

# 19
Дами и господа, всички тръпнете в очакване на резултати. Не пълнете темата с "благодаря за темата", "успех" и "изтриха ми коментара". Има бутон за следене, използвайте го вместо да пишете цели страници с празни постове.
Успех с класирането!

Последна редакция: пн, 21 юли 2025, 13:27 от bubanka

# 20
  • София
Всички наведнъж, Миленка. Няма как частично.
Мерси Simple Smile

Предлагам Летящ змей да ходи да протестира пред тяхното РУО, значи Grinning

# 21
Е то щото постовете от сорта айде какво става, защо не излиза, толкова ли не могат да натиснат едно копче, не са спам🤣🤣 а за езиците не са спам, тъй като касаят всички кандидати, но явно ги трият, защото провокират конфликти.
Та да кажа на адашката по ник - адашке, немският освен че е езика на Хитлер, но е също и езика на Маркс и Енгелс 🤣🤣🤣
Но също и на Бетовен, на Вагнер, на Ницше, на Ойлер и Моцарт ... и то ще излезе, че на повечето гении в света, а също и на всички notorious политици и философи, които са повлияли на целия свят и на нас - имали сме режими, основани както на Хитлер, така и на Маркс и Енгелс 🤣

Както е казал самият Маркс - "eine Fremdsprache ist eine Waffe um Kampf des Lebens"🤣🤣 дано го написах вярно, не съм гледал ни Гугъл, ни никъде.

# 22
Няма причина да не обсъждате езиците кротко и културно, но не всички го правят. Постовете за езиците, които не нарушават правилата, можете да намерите в старата тема, все още са там. Simple Smile

# 23
Всъщност, каква е процедурата им? Трябва ли всички РУО-та да са готови, за да качат класирането или може всяко поотделно?
Трябва, поне доколкото знам.

# 24
  • София
Докато чакаме, пак да постави въпроса за езиците на съседите , изкл. на румънския, защо няма търсене и паралелки сръбски, гръцки, турски, албански, ако има търсене, ще има и предлагане, защо няма търсене за изучаване на такива езици

# 25
Като се замислите включително и тук писаха майки, които са пуснали кандидатури в 2 области. Съответно всички трябва да са готови едновременно, за да се пусне класиране. Не е всяка област сама за себе си. Всички сме едно село.
Вече ми свърши чакалото, макар че моето дете е записано, но чакам за племенничката. Направо не ми се мисли на вас какво ви е!

# 26
И температурата на въздуха се качва, заедно с класиранията. Това е защото се разширява пустинята. Населението се увеличава, дърветата се изсичат, на тяхно място се сади царевица, която поливат от подпочвени води, за да правят царевичен сироп, от който хората масово затлъстяват и оглупяват.Тази пустиня после нагорещява въздушните маси, които идват към нас и сгряват страстите и хората ги избива да се карат.
Изводът е, садете дървета. Лошото е, че двама садят, двеста секат. При това положение не виждам бъдеще за човечеството, така че живейте си живота докато го има и не се ядосвайте

# 27
  • София
Благодаря за новата тема, на късмет да е на всички тръпнещи!
Shushi2 и ние те обичаме многоооо!
миналата седмица по това време / още в 13:29 / вече е имало класиране ... аз си бях напълнила програмата до към 13:30 и вече съм седнала, чакам и рефрешвам .... дай Боже здрави нерви!

# 28
Много философски го давате днес! КПД-то ми пак е ниско! Наборката е във фаза - да се чете дръпнато, троснато, не й пука от нищо! На мен ми писна!

# 29
Успех на всички чакащи!🙂 На мен ще ми е любопитно да видя и статистиките след второ класиране.
Докато чакаме, пак да постави въпроса за езиците на съседите , изкл. на румънския, защо няма търсене и паралелки сръбски, гръцки, турски, албански, ако има търсене, ще има и предлагане, защо няма търсене за изучаване на такива езици
Може би няма и преподаватели...
tonitabrandtner, откъде е информацията, че паралелката с гръцки я е имало допреди няколко години (онлайн не открих нищо след 2016 г)? Аз съм завършила точно училището, в което имаше паралелка с гръцки език - приятелка с гръцки работеше в Гърция, после и в гръцка фирма в България, т.е. имаше си много добра реализация точно с гръцкия език. И детето ще учи в същото училище и според мен, след като е отпаднала паралелката с гръцки, са се удвоили паралелките по специалността, с която е приета тя (докато гледах учебната програма на класовете, забелязах, че в по-горните класове има само паралелки "а" и "б" - като "б" е с друга специалност, а от няколко години има и паралелка "в" със специалност като "а").
Започна ли виртуалната опашка на infopriem?🤪

Последна редакция: пн, 21 юли 2025, 14:08 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт