Седмокласна Изпитна 21.07 - 27.07 Второ класиране!

• 60 786
  • 1 371
  •   1
Отговори
# 75
И при мен пише "заявил участие", натискам таб-а за второ, и пак същото

# 76
Хубава работа, ама МОНска

# 77
  • София
Вайбър канал на МОН

✅Министерството на образованието и науката публикува второ класиране за прием в 8. клас. Проверката става в системата https://infopriem.mon.bg/ с входящ номер и идентификационен код.
📌Записването на класираните ученици ще продължи от 22 до 24 юли включително в училището, в което са приети. 
✏️За целта трябва да подадат заявление до директора, оригинал за свидетелство за основно образование, както и медицинско свидетелство за кандидатстващите в професионални гимназии и професионални паралелки.

# 78
  • Куциндрел
Като гледам си оставаме каквото сме били приети на 1во, бала за по-желаната специалност е паднал само с 3 точки.

# 79
  • софия
И при нас пише същото училище като първо класиране, а мин бал за желаната паралелка е колкото нашия?!

# 80
  • София
Май има някакъв проблем.

# 81
Възможно ли е минималният бал да се вдигне вместо да падне на второ класиране?

# 82
При мен излиза некласиран, а по бал последно желание бала и стига. Опитах да се свържа с МОН, но не успях.

# 83
Звъннах на МОН и се обяснявах досега за проблема, казаха, че ще проверяват.

# 84
И при нас пише същото училище като първо класиране, а мин бал за желаната паралелка е колкото нашия?!
Точно такъв е случаят и при нас - излиза, че на второ трябва да пише другото училище....

# 85
На второ класиране е излязал надписът от първо класиране. Ние даже сме записани.
Още малко търпение

# 86
От МОН са запразнили .
Да се моли да не го  пипнат тоз монски компютърджия, дето отговаря за системата, изтерзаните кандидат-гимназиални майки

# 87
И аз се звъннах в МОН, но линията е постоянно заета ...

# 88
Здравейте,
Следя за племенницата ми. Със сигурност има проблем.

# 89
Не стига че имаха достатъчно време за "проверки" преди публикуването, ами сега тепърва ще проверяват...😂
От МОН са запразнили .
Да се моли да не го  пипнат тоз монски компютърджия, дето отговаря за системата, изтерзаните кандидат-гимназиални майки
😂

Общи условия

Активация на акаунт