Седмокласна Изпитна 21.07 - 27.07 Второ класиране!

• 60 930
  • 1 371
  •   1
Отговори
# 90
  • София
От МОН са запразнили .
Да се моли да не го  пипнат тоз монски компютърджия, дето отговаря за системата, изтерзаните кандидат-гимназиални майки
Какво ли ще го очаква....

# 91
Просто трябва да затварят системата и да няма достъп, докато не си качат всичко!

Ако са верни отразените балове във втори таб на Желания, девойката трябва да влезе на 1-во желание! Heart EyesHands Pray Ох, дано!

# 92
Как е възможно подобно нещо, не разбирам, вижда се, че има размествания и да не се актуализира мястото на новото класиране

# 93
Чичото се изложи нЯщо....

# 94
  • София
На второ класиране са оставили първото класиране.

# 95
  • София
Ни моЪ повече, ще си сипя!

# 96
  • София
На второ класиране е излязал надписът от първо класиране. Ние даже сме записани.
Още малко търпение
Ние  не сме и кандидатствали на второ класиране- и стоеше записан. Сега пак е записан, но и в кутийката на второ класиране.
Трябва ли да се притеснявам? Да ходя до училището да потвърждавам??

# 97
  • София
Възможно ли е минималният бал да се вдигне вместо да падне на второ класиране?
и аз това забелязах и не на една и две паралелки в графа "Желания", минималните балове от второ класиране са по високи от минималните за първо. По дадените стойности пак си оставаме  в училището по първо класиране, обаче това с баловете много ме озадачи, нормално ли е?

# 98
Някой може ли дакаже пада ли балът за 91 НЕГ, момичета?

# 99
  • София
Определено има проблем, защото при класирането още ми изписва "заявил участие", а балът излезе. Синът ми е с 6.5 точки над минималния бал в желаната паралелка и училище, би трябвало да влезе, но докато не го видя черно на бяло...

# 100
При мен не се вижда нищо от второто класиране - вероятно защото вече е записан сина?!

# 101
И при нас балът стига за по-горно желание, но на класиране си е същото като на първо. Явно още не са напълно обработени резултатите…

# 102
Само баловете са качили за второто.
Класирането още не...мисля аз.

# 103
Супер странно е това с повишаването на баловете, забелязах го и аз в няколко паралелки. И при нас балът стига за по- горно желание, но си стоим на това от първо класиране. Чакаме да оправят проблема...

# 104
И при нас излиза заявил участие, а по баловете трябва да сме класирани на по-горна позиция. Още повече бяхме класирани и в друга област по първо желание и в крайна сметка се отказахме от мястото и не я записах, за да се освободи мястото за друго дете, което наистина го желае и сега пак във второ класиране виждам тази паралелка като незаписан.

Общи условия

Активация на акаунт