Седмокласна Изпитна 21.07 - 27.07 Второ класиране!

• 62 542
  • 1 371
  •   1
Отговори
# 105
Няма никаква логика баловете на второ класиране да се качват. Най-много да останат същите, но не и да се покачват. Явно има проблем.

# 106
Във Viber канала на МОН са писали доста хора, че има проблем с второто класиране.

# 107
Срещу желаната паралелка стои бал 0.00, това може би означава, че няма класирани на втори етап в нея?

# 108
  • София
Помощ! В желанията виждам, че сме се качили 3 места по-нагоре, в Класиране е пренесено
Училището от първо класиране със статус Заявил участие!
Да откачам ли, или ще оправят грешката?

# 109
Значи на моето ЗАПИСАНО дете, което няма редени желания за 2 класиране (в таб желания няма нищо) излиза също прекопирана информация - къде е приет и статус записан, само че в таба за второ класиране (таб класиране).
А при племенничката в някои от паралелките излизат ПО-високи минимални балове за някои паралелки, отколкото са били на 1 класиране Simple Smile Напр първо класиране 460т, второ класиране 470т. мининален бал в архитектурата.

# 110
  • София
Възможно ли е минималният бал да се вдигне вместо да падне на второ класиране?
Възможно е да е отразено така. Дете което е било прието на първо класиране с повече от минималния бал, заявява участие във второ. Не се прекласира и си остава в същата паралелка и в същото време няма новоприето дете с по-нисък от неговия бал. Не знам дали ясно го обясних, ама реално това дете не е ново за паралелката, само не се е записало на първо класиране.

# 111
  • София
Голяма каша.

# 112
  • София
Повишава се балът от деца, приети на първо класиране в паралелката със съответния бал, но незаписали се, защото са чакали второ класиране. При второ си остават на същото място и техният бал, който е по-висок от минималния за първо класиране, се изписва сега на второ.

# 113
  • София
Не е за първи път.

# 114
Много трябва да ги СРАМ в МОН.
Крайно несериозно!!!

# 115
Срещу желаната паралелка стои бал 0.00, това може би означава, че няма класирани на втори етап в нея?
Означава, че всички деца приети на първо са се записали и няма движение на второ.

# 116
  • варна
В страницата на МОН във фейса ,масово пишат за грешката

# 117
  • Пловдив
Класирането излезе, но ми се струва, че има грешка. Балът на дъщеря ми за конкретната специалност е 346.5. а сега при второ класиране тя не е приета в тази специалност, въпреки че минималният бал за второ класиране е 342.75. Това грешка ли е? И ако да - какви са ми полезните ходове?

# 118
  • ту тук, ту там
Някой може ли дакаже пада ли балът за 91 НЕГ, момичета?
470,50 стои в таба за втори етап за момичета.
Но не знам къде е бъгът - в желания или в класиране, така че не знам колко е реално.  🤷♀

# 119
Възможно ли е минималният бал да се вдигне вместо да падне на второ класиране?
и аз това забелязах и не на една и две паралелки в графа "Желания", минималните балове от второ класиране са по високи от минималните за първо. По дадените стойности пак си оставаме  в училището по първо класиране, обаче това с баловете много ме озадачи, нормално ли е?
В предишната тема Санака го обясни многократно и подробно.
Когато дете, прието в паралелката, но не с минилания бал за паралелката, заяви учиастие във второ класиране и се прекласира отново там, то излиза неговия бал. Това е в случая, че няма нови класирани в паралелката, а с по-ниския бал са се записали.

Общи условия

Активация на акаунт