КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 10 (Сезон 4)

• 58 179
  • 746
  •   2
Отговори
# 720
В понеделник е последен ден за гласуване в анкетата, тъй като ще има нова тема.  Който не е гласувал, все още може да го стори, при добро желание Wink

p.s. Кукушев в новия си подкаст каза, че от Къщата нарочно пускат по 3 епизода седмично, за да може той да не смогва и да откачи. Той и без това е с 2 епизода назад Grinning

Последна редакция: нд, 10 авг 2025, 23:52 от diziler

# 721
  • София
Това с Биляна и тъмницата е доста тъпо, аз мислех, че ще е вътре за два дни и я пускат, все пак за един багаж ставаше въпрос, а не да я третират все едно е отпаднала. Тя после трудно ще се интегрира, а и няма нищо интересно покрай тази тъмница.

# 722
  • София
Просто искат да вкарат още един дуел, ама Даниела ги отсвири.
Биляна щеше да бие немотивираната Даниела според мен.
Според мен все още се лутат и не знаят какво точно да правят с този формат.

# 723
Просто искат да вкарат още един дуел, ама Даниела ги отсвири.
Биляна щеше да бие немотивираната Даниела според мен.
Според мен все още се лутат и не знаят какво точно да правят с този формат.
Нормално да ги отсвири и аз да съм на мястото на Даниела ще ги отсвиря не ми изглеждаше никак немотивирана по време на битката добре се справи,аз дори се чудя сред толкова неприятни образи Йоана какво все още прави там и как не си е тръгнала супер е напрягаща тая Божидара и не се търпи буквално прави циркове!
А иначе съм впечатлена от богатия речник на Даниела трудно бих си представила момиче което изглежда така да има повече от 5 думи в речника,Йоана си е ясна че е умна още от Ергена само не знам наистина какво ще видим от нея при положение очевидно хора които с нищо не са и не могат да са интересни правят истерии за да печелят и отнемат екранното време на другите от които наистина можеш да научиш нещо полезно за самите тях,досега са Божидара разбрах че си е за психиатрично заведение защото има сериозни ментални проблеми и ми е жал за нея как се излага,реално хора от там още в първите епизоди разказаха наистина травматични преживявания които не ги карат да се държат по този начин я тя щото мъжа и я е оставил трябва да се държи така ли? Еми извинете но аз не го приемам за нормално и не го одобрявам даже на този етап почва да ми липсва стария сезон

# 724
Извинявайте, ама как момиче, което не знае елементарни въпроси, минава за умна?
Просто е прикрита и обрана и не ни дава възможност да разберем дали е отчайващо проста или съвсем стандартно тъпа.
Такива неща като поредността на планетите в Слънчевата система, съседните държави и техните столици и базови исторически факти са част от умението да знаеш къде се намираш. Не е само до възпитание и етикет, но и до начина, по който взимаш решение и когато няма знания, на които да се базираш, тези решения обикновено са доста тъпи и лесно манипулируеми. Затова е лесно и някой чичко пияница да те впечатли.

На мен Дари ми харесва. Преиграва, преекспонира цялото нещо, влязла си е в русалксата роля и прави шоу. Иначе какво щяхме да гледаме?

# 725
Извинявайте, ама как момиче, което не знае елементарни въпроси, минава за умна?
Просто е прикрита и обрана и не ни дава възможност да разберем дали е отчайващо проста или съвсем стандартно тъпа.
Такива неща като поредността на планетите в Слънчевата система, съседните държави и техните столици и базови исторически факти са част от умението да знаеш къде се намираш. Не е само до възпитание и етикет, но и до начина, по който взимаш решение и когато няма знания, на които да се базираш, тези решения обикновено са доста тъпи и лесно манипулируеми. Затова е лесно и някой чичко пияница да те впечатли.

На мен Дари ми харесва. Преиграва, преекспонира цялото нещо, влязла си е в русалксата роля и прави шоу. Иначе какво щяхме да гледаме?
Съгласна! Не не я защитаваме Божидара.Да не се държи като останалите ама поне показва нещо..Дори отрицателно да е.Няма лоша реклама. Някои пробиват с хубаво някои с лошо.Това ми напомня за онази дразнещата реклама на Джъмбо ,която дразнеше всички ,но и ВСИЧКИ говореха за нея.😅

# 726
Щяхме да гледаме всичко останало. Буквално не знаем отношенията на повечето в Къщата, защото ни занимават с малката сестра на Атанаска Тушева вече 7 епизода.

# 727
Божидара намери  в кого  да  се  влюби. Толкова ли не усеща мъжете? Млада е, ама не е тийн.

Дизайнерът на „замъка“ да вземе да си изгори дипломата, ако има такава. Имам чувството, че гледам експеримент с опитни животни в дървена кутия. Подът, стените и мебелите са в един цвят?!?!  УЖАС.

# 728
Типът “шоу” , което Божидара се мъчи да сътвори се получава при хора тип Евгени Минчев , Вулева или Кулагин- тя няма капацитет.

# 729
Точно, докато при тях са си черти на характера, за които всички знаем, то при нея е някаква изкуствена и досадна поза.

# 730
Промото за довечера
https://www.facebook.com/influhouse/videos/799189102435780

Пак типична бигбрадърска игра, с класациите, където сами се подреждат. Ех, Павка, Ирак.. едно и също Grinning

# 731
Няма как без тази игра, винаги ражда много скандали. Даже в Mr. Cash я повториха, но там беше с туист (и тук да кажа, че там игрите са много добри, нямат равни в друго шоу).
Във втори сезон например точно след тази игра тръгна туиста на сезона - беше им обещана награда и Томас мислеше, че ще е имунитет или гласове, затова се нареждаше за всичко на първо място. Така издразни всички и го номинираха, а наградата беше просто сухи пасти.

Отвратителен коментар за Йоана от Божидарка. Дори и да беше инвестирала много, може ли така да говориш? Никаква роля не играе, тя е комбинация на нисък интелект, високо самочувствие и откровена злоба.

Хайде да вкарват вече Биляниш.

# 732
Аз си пуснах само интрото от На среща с Божидара и приятеля й и ми се стори също толкова неприятна, колкото и в Къщата.

# 733
Няма как без тази игра, винаги ражда много скандали. Даже в Mr. Cash я повториха, но там беше с туист (и тук да кажа, че там игрите са много добри, нямат равни в друго шоу).
Във втори сезон например точно след тази игра тръгна туиста на сезона - беше им обещана награда и Томас мислеше, че ще е имунитет или гласове, затова се нареждаше за всичко на първо място. Така издразни всички и го номинираха, а наградата беше просто сухи пасти.

Отвратителен коментар за Йоана от Божидарка. Дори и да беше инвестирала много, може ли така да говориш? Никаква роля не играе, тя е комбинация на нисък интелект, високо самочувствие и откровена злоба.

Хайде да вкарват вече Биляниш.
Инвестирала аз го разбирам ро този начин: Тренира, храни се здравословно и т.н. Защо всичко казано трябва да е негативно? Или само ,защото Божидара го е казала е лошо? Инвестиция си е да..тук не броим даже :гърди,нос ,устни,скули и прочие...😅😅

# 734
Защото е очевидно , че завижда

Общи условия

Активация на акаунт