🌞🍼 Слънце, усмивки и глъч – в „Искам бебе“ сбъдна се сън с мъничък глъч!

• 4 031
  • 105
  •   1
Отговори
# 75
flow_rs, честита рожбичка и на теб. Да ти е жива и здравичка и много щастлива.

# 76
Честити да са ви бебчетата момичета! Heart Eyes

# 77
flow_rs, честито бебче и на теб. Живи и здрави и много късмет занапред!

# 78
Честити бебоции, момичета. Чудесно е как темичката се пълни лека полека с нови, сладки и пухкави попълнения, които пожелавам да порастат здрави, добри и пълноценни хора!  Blue Heart Yellow Heart Тревогите наистина са още по-големи, но и щастието е в пъти по-голямо.

Ванилка, на теб лека и успшна бременност. Yellow Heart

Файонка благополучно пресичане на финалната права. Yellow Heart

Много се радвам за всички вас!

# 79
S.G.C, а твоето бебче на колко месеца стана? Спомням си, че ти беше на финала, докато аз бях в началото на моята бременност! 🩵

# 80
Michelle Simple Smile благодаря, че питаш Simple Smile Моето момче става на 5 месца след 2 дни. Първите 3 месеца за които много хора споделяха, че са много мили и спокойни и как само бебето спи и яде и се кърмите и се гушкате, за мен бяха ад под небето. Но след 3 месец нещата завиха в приятна посока. Вече се наслаждавам на майчинството такова каквото си го представях, или поне отчасти. Моето бебе след 3 месец сякаш извднъж вече не е точно бебе, а малко сладко детенце. Усмихва се, познава ме, имаме някаква базова комуникация, играем, смеем се заедно, пеем, бърборим и какво ли още не. Може би и това време ми беше необходимо да приема, че не съм съвършената майка и че перфектност в майчинството няма, отпуснах се (доколкото моя темперамент и характер позволяват) и се наслаждавам на всеки миг, защото миговете просто хвърчат, и както само 5 месеца са минали, вече има някои неща които започват да ми липсват, чак страх ме хваща колко бързо растат децата. И така... пожелавам просто да се радвате на моментите с децата с всичките несгоди и несъвършенства.

# 81
Не знам за кой са били толкова спокойни 😀, но на нас коликите ни разказаха играта. Сега венците я сърбят и започнаха пак неспокойните нощи, но нямаме още зъбче.

# 82
S.G.C мисля, че някой те е излъгал. Бебетата са точно това само първите няколко дни. После започва екшъна. С баткото нямам спомен от първите два месеца. Бяло петно от липса на сън, постоянният плач (за който ми казват другите и аз не помня). Ето сега с малката пак литна един месец неусетно, но беше значително по-продуктивен. Не знам от опит ли, от това, че е толкова чакана или просто покрай баткото не усещам, но нещата са съвсем различни сега

# 83
Здравейте на всички,
Понеже тук сте вече родили или бременни мами, искам да ви питам следното нещо, което ме тормози: имам закъснение от съвсем скоро и също съвсем бледа черта на теста. В неделя ми предстои пътуване със самолет, полетът ще е 2 часа. Попитах моята гинеколожка дали може да се пътува, тя обаче не препоръчва.
Досега съм имала 2 успешни бременности и 1 биохимична миналата година, нямам проблем със съсирването досега.
Имате ли подобен опит?

# 84
Здравей, Ariel90!
Аз бях с рискова бременност и пътувах 3 часа със самолет в 8ма седмица. След това на връщане в 10та.

Здравейте на всички,
Понеже тук сте вече родили или бременни мами, искам да ви питам следното нещо, което ме тормози: имам закъснение от съвсем скоро и също съвсем бледа черта на теста. В неделя ми предстои пътуване със самолет, полетът ще е 2 часа. Попитах моята гинеколожка дали може да се пътува, тя обаче не препоръчва.
Досега съм имала 2 успешни бременности и 1 биохимична миналата година, нямам проблем със съсирването досега.
Имате ли подобен опит?

# 85
Някои лекари не препоръчват, а други казват, че може. На мен един гръцки лекар ми каза, че може но до определена височина да лети самолета. За съжаление не помня стойностите. По спомен беше по-ниска височината от тази във вторият триместър. Иначе не съм летяла.

# 86
Аз летях с първата бременност преди да разбера, че съм бременна и във втори семестър. Нямах проблеми.

# 87
Благодаря, момичета. Ще помисля още малко, но клоня да не отменям полета. В Европа е все пак, не е презокеански полет.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 21:48 от Ariel90

# 88
Ariel90, мисля че ако е естествена и нискорискова бременност летенето не е проблем. Имам приятелки и познати, които в първи триместър летяха, даже до Тайланд, Индия, гмуркаха се, и то повече от едно пътешествие със самолет за тези 3 месеца. Някои дори караха сноуборд и кайт Smiley Обаче ако ще ти е притеснено и щом АГ не препоръчва, може би наистина да отмениш. Важното е да си спокойна.

Аз не съм летяла, но на мен и с кола не ми даваха да пътувам до 10-11та седмица. Аз имах планирана екскурзия за Гърция за 4ти месец и макар че имах позволение да пътувам, отмених, защото не исках да рискувам бебето (бяха 7 часа път с кола, спане на палатки и т.н.), но все пак нашето бебе е много чакано и ин витро бременност. Та, явно бременната жена си решава как и колко да се пази.

# 89
Да раздвижа малко темата.. днес в 7:03 се роди нашата дъщеричка Емилия. Нямам търпение скоро да се включа и в дискусиите как е свикването с малко бебе вкъщи! Sparkling Heart

Общи условия

Активация на акаунт