🌞🍼 Слънце, усмивки и глъч – в „Искам бебе“ сбъдна се сън с мъничък глъч!

• 3 940
  • 103
  •   2
Отговори
# 90
Да ви е много,много здрава малката принцеса! 🍀🩷
Прекрасно име сте избрали за тази така чакана и искана рожба!
Бързо и леко възстановяване, Fayona и скоро бебка да е в ръцете ти, да си се гушкате и обичате!

# 91
Ех, че хубави новини! Fayonka, честита дъщеричка! Нека расте много здрава, щастлива и безгрижна! Бързо възстановяване на теб Heartpulse

# 92
Честита да е Емилия Simple Smile много здраве, късмет и щастие да има Simple Smile бързо възстановяване Simple Smile

# 93
Файонка, честито, бъдете здрави, щастливи и благословени. Наслаждавай се на всеки миг заедно.Heart

# 94
Честито бебе, да бъде много здрава и да има много късмет 🍀 Бързо възстановяване на мама

# 95
Да раздвижа малко темата.. днес в 7:03 се роди нашата дъщеричка Емилия. Нямам търпение скоро да се включа и в дискусиите как е свикването с малко бебе вкъщи! Sparkling Heart

Честито! Да е жива и здрава, да расте палава и щастлива! Бързи възстановяване 🌞

# 96
Честито, Фей, пожелавам много семейно щастие!

# 97
Честито! Със силен характер да е малката скорпионка! Simple Smile

# 98
Green Heart Честито!!

# 99
Честито, Фей! Да ви е жива и здрава! 💗

# 100
Файонка, честито! Здраве, щастие и много любов! 💕

# 101
Честито, Файонка 😍 Нека да расте здрава, щастлива и обградена от много любов! Бързо възстановяване 🤗❤️

# 102
Фей, честито и в тази тема. Пожелавам щастливо и безгрижно детство и да е много здрава.

Момичета да Ви питам и тук. Малката има една черта на едният крак, където кожата е по-светла. Така си е от раждането. Питах личната и каза, че така щяла да съм си я познавала. Явно така ще си остане. Някой има ли опит с такова нещо и аз не знам как да го определя. Чудя се дали да не направя консултация с друг специалист или просто да се надявам да се оправи.
Скрит текст:

# 103
  • Замък сред облаците
Честити да сте, Фей! Леко възстановяване!

Пълнолуние, изчакай до лятото според мен.  Меланизацията на кожата е интересен процес. Не мога да кажа че съм дълбоко запозната, но моя пък имаше 2 по-тъмни петна на крака и гърба, които изчезнаха с времето. Отделно след първите 1-2 лета в зависимост колко се излага на слънце детето (моето нали е лятно и първото лято го пазих на сянка) почва активна пигментация в зоните със струпвания на меланинови клетки - там се появяват бенките. Та, според мен изчакай да видиш. Но ако те притеснява - иди на дерматолог.

Общи условия

Активация на акаунт