Тревогите наистина са още по-големи, но и щастието е в пъти по-голямо.

благодаря, че питаш
Моето момче става на 5 месца след 2 дни. Първите 3 месеца за които много хора споделяха, че са много мили и спокойни и как само бебето спи и яде и се кърмите и се гушкате, за мен бяха ад под небето. Но след 3 месец нещата завиха в приятна посока. Вече се наслаждавам на майчинството такова каквото си го представях, или поне отчасти. Моето бебе след 3 месец сякаш извднъж вече не е точно бебе, а малко сладко детенце. Усмихва се, познава ме, имаме някаква базова комуникация, играем, смеем се заедно, пеем, бърборим и какво ли още не. Може би и това време ми беше необходимо да приема, че не съм съвършената майка и че перфектност в майчинството няма, отпуснах се (доколкото моя темперамент и характер позволяват) и се наслаждавам на всеки миг, защото миговете просто хвърчат, и както само 5 месеца са минали, вече има някои неща които започват да ми липсват, чак страх ме хваща колко бързо растат децата. И така... пожелавам просто да се радвате на моментите с децата с всичките несгоди и несъвършенства.
Обаче ако ще ти е притеснено и щом АГ не препоръчва, може би наистина да отмениш. Важното е да си спокойна.
Препоръчани теми