Би ли ви привлякъл мъж само защото е висок?

• 5 730
  • 164
  •   1
Отговори
# 30
Ако намери елексир с надпис "изпий ме" и го изпие. Въпросът е принципен.

# 31
  • Somewhere far away
Въпроса може да е принципен , но е научно невъзможен.
Относно въпроса, който е зададен така, както е зададен - аз вече отговорих.

# 32
Нормално е при този ръст да привлече внимание. Обаче ако освен висок е и кльощав, то няма никакъв шанс за привличане. Нищо не предизвиква такъв смях у мен, както анимационната гледка на висок и слаб мъж 🤣🤣🤣🤣 Съжалявам.

Само височината не е достатъчна.

Забрави да кажеш за кривокрак. Grinning

# 33
  • Paris, France
С възрастта се смаляваме, като при всеки човек загубата е различна. Между костите и прешлените ни има възглавничка, която предпазва костите от триене една в друга. С течение на времето тази възглавничка задържа все по-малко вода и обемът и намалява като на среща на възглавница. С приближаването на костите една към друга губим по няколко милиметра. Нормално е да се смалим с около 2,5 см след 40г. Дядо ми се изгърби (кифоза) и загуби над 10-15см ръст. Брат му не, но и попина по-млад. Като млади са били със сходен ръст. Жена му си остана висока и стърчеше над него като остаряха, а са се оженили с еднакъв ръст.

# 34
Няма как само ръстът да е в основата на привличането. Мен например досега са ме привличали само мъже м/у 170 и 175, но няма как да кажа, че всички в този диапазон са ми представлявали интерес. Може да е част от нещата, които влияят на избора или отхвърлянето като вариант, но сам по себе си не фактор.

# 35
Очите и погледа ме привличат. Излъчването е важно, не някакви характеристики подредени една под друга и отбелязани с хиксче или тикче.

# 36
Харесвам високи мъже, но нали казват, че на високо акъл не вирее - ами всички, с които се свалях ми идваха много глупави (да не употребя друга дума). Никога не съм била във връзка с висок мъж, но и никога не бих излизала с по-нисък мъж от мен.

# 37
Не, имала съм и високи и с нормален ръст. Двама бяха много високи, над 185, а аз съм 156.
ММ е с 20тина см по-висок от мен и с него се чувствам най-добре. Ако искам мога да сложа лек ток, пак не го стигам. Не се налага да се надигам постоянно, нито той да се навежда за целувка. Само си вдигам брадичката и го целувам.
Но специално заради ръст не съм имала отношения😀 гледам комплексно нещата и в повечето случаи външността не ми е била главен фактор.

# 38
Разбира се, че не. Това е последното нещо, на което трябва да се обръща внимание при избора на партньор

# 39
Ако намери елексир с надпис "изпий ме" и го изпие. Въпросът е принципен.
Въпросът е, че ниските мъже са си комплексари. Повечето жени искат висок мъж, или поне по-висок от тях. Високите жени се ядосват дори на по-ниските момичета, които имат отмъкват високите, защото българите не се славят с височина.

# 40
  • София
Харесвам високи мъже, но няма как да ме привлече само с ръст, когато другите характеристики не стават. От външния вид освен да не е нисък, ми е било важно да не е плешив и да не е дебел. Но дори да е изпълнил тези, следват множество важни личностни качества.

# 41
Само и единствено ръст не би ме привлякъл, а особено 190 не, защото би ми било несъразмерно, все с вдигната глава трябва да съм, за да си говорим. Но е факт и че ръстът при мъжете е един от привлекателни те фактори. Ниските мъже при равни други качества, а дори и при по-привлекателна външност, нямат толкова шансове като високите.

# 42
За мен е шок някой да мисли с такива категории.

# 43
Не. Имала съм гадже 190, имала съм и 169, ако не и по-малко(аз съм 156). Други неща са важни, химия трябва да има още от пръв поглед.

# 44
Разбира се, че ръстът не е единственото важно при избор на партньор, но говорим за вкус.
Ниски или средно високи мъже никога не съм приемала за потенциален такъв.
А, че не всеки висок мъж “става” е ясно.

Общи условия

Активация на акаунт