Би ли ви привлякъл мъж само защото е висок?

• 5 766
  • 164
  •   1
Отговори
# 60
Дори ми е странно, че такъв въпрос може да се зададе. Плашещо е даже. Много по- важни неща има от високия ръст.

# 61
По принцип съм виждала как мои приятелки въздишат на басейна по непознат мъж, който беше доста грозноват и зле облечен, но много висок. Просто много висок. Това е.
В гимназията им се подигравахме на такива високи, прегърбени мъже - наричахме ги Лърч (от сем. Адамс). А те въздишаха точно по такъв.

# 62
  • Paris, France
Чела съм, че височината на мъжа било физическото качество, от което най-силно зависи популярността с жените. Много на брой ниски мъже са ми казвали, че нямат успех с противоположния пол, но според мене бяха и грозни/дебели, а не просто ниски. Наистина там, където съжителстват ниски с високи раси, повече жени от ниски раси се женят с мъже от високи раси, дори когато мъжете от високите раси не печелят повече от мъжете от ниските раси. Също, ниските жени по-трудно се навиват на връзка с нисък мъж, дори когато е леко по-висок от тях. Едната ми баба беше около 1.74м висока и се е оженила за мъж с нейния ръст. Още като дете ми направи впечатление, че всички жени наоколо бяха много по-ниски от баба ми, а с много по-високи мъже. Другата ми баба беше към 1.60 висока и за нея мъж под 1.85м не ставаше. Мъжът и бил над 1.90м.

В черна Африка, където хората са най-разнообразни не е рядкост жената да стърчи с 20см над мъжа и ръстът на мъжа не е никакъв фактор за да се хареса. Също и дебелината не им пречи особено. По африканските пазари поне 25% от мъжете са с доста по-висока жена. Нещо като той е 1 62м, а тя е 1.78м, че се е и нащуфирчила на 10см ток.

# 63
  • Далечният изток
И от още 6 континента да ми дадеш примери, не знам защо трябва да ме интересуват де, но пак няма да захаресам ниските мъже.

# 64
Очаквам скоро тема "Колко сантиметра трябва да е мъжкото достойнство, та да го одобрите?

И старите мъжемелачки тука, да извадят шублера.

# 65
А, ето там размерът има значение.

# 66
  • Далечният изток
Ама и ръстът има значение.
Обикновено дребните мъже са супер комплексирани. Аз не съм срещала все още нисък мъж, който да е окей с ръста си, само комплексари. Най-вече, че имат много ограничен избор на жени. Хвърлят се към по-високи мацки само за да си докажат, че ръстът няма значение, щото нали... имат други качества, но с времето като си покажат "качествата" в пълния си блясък и като им бият шута, и още повече се озлобяват. От опит го пиша. Всички ниски мъже, които познавам, са злобни и въобще неприятни.

# 67
Очаквам скоро тема "Колко сантиметра трябва да е мъжкото достойнство, та да го одобрите?

И старите мъжемелачки тука, да извадят шублера.
И противно на очакванията, именно онази групичка мъже, която коментира всичко тук, ще е най-активна!

# 68
  • Пловдив
Принципно не, ама за всеки случай - моя е висок. 188

# 69
От опит го пиша. Всички ниски мъже, които познавам, са злобни и въобще неприятни.
100% и моето мнение!

# 70
  • Mediterraneo
Би ми привлякъл вниманието, защото с моите 176 см и аз респектирам с височина. Но само единият ръст не може да значи нищо.
И да, ниските мъже( тези под 170) обикновено са злобни, комплексирани и неприятни.

# 71
  • София
Под 170 въобще не ги броя, тъй като и аз съм толкова.

# 72
  • пустинята Гоби
И аз съм 170 и съм харесвала сравнително ниски мъже, все пак важно е и цялото излъчване, телосложението. Мъжът ми е висок, просто така се случи.

# 73
И аз съм 170 и съм харесвала сравнително ниски мъже, все пак важно е и цялото излъчване, телосложението. Мъжът ми е висок, просто така се случи.
Тия ги разправяй на баба си, че така се случило. Телосложение на нисък мъж няма как да те привлече, особено ако си висока дама.
 Мъж по нисък от мен, за мъж не съм го възприемала.

Последна редакция: чт, 24 юли 2025, 09:13 от So Lucky*

# 74
Много грозно изказване, че мъж под еди си колко не се възприемал за мъж 🤨. Какво да правят те, че такъв им е гена? Не заслужават секс, любов, връзки?
Ужас. Комплексари и високи и ниски има, идиоти - също. Не мисля, че всеки по-нисък мъж от 190 трябва да се поставя под общ знаменател. Нали и ние жените не искаме да ни категоризират така?
Тоест ако след време имаме син с ММ, понеже не сме по два метра и двамата, да го отписвам тва момче направо. 😀
Без значение дали има други качества 😀

Общи условия

Активация на акаунт