Отговори
# 15
Здравейте , следобедно Nature Sunny

# 16
И Толга е споделил тази фотка, но не открих никакво инфо за нея.

Мисията е завършена това пише.

# 17
Забравих да поздравя за днешния  празник. Да са живи и здрави всички баби. Без тях не можем.

# 18
Феми, благодаря за поздрава. Гордея се, че съм баба на страхотен внук, който ми носи радост и удовлетворение.

Мисията е завършена това пише.
Диди, това го схванах, ама ме гризе любопитство за каква мисия иде реч. Нищо няма като допълнително инфо.

# 19
Еми сложи малко фантазия хммм например
Отдавна не съм ги виждал събрахме се най сетне всички 😗

# 20
Дидиии, цялата фантазия ми се е изпарила.
В момента страдам по Фърат.
Ейй, не мога да превъзмогна този край на сериала. Чакам със свито сърце последните два епизода.

Thunder @ EVILS, благодаря за линка към епизод 100.

Денят на двойната сватба наближава и всички са в трескава подготовка. Знаейки финансовите възможности на семейството Несли и Селви не желаят нищо ново. Склонни са да се омъжат на съвсем скромна церемония, без показност и излишно разточителство.

Керем очаква с нетърпение леля си Суна, убеден, че тя ще се върне. Та тя е единственият роднина на Керем, но уви... Суна се обажда на Фърат и му казва, че баща ѝ е тежко болен и няма да присъства на тържеството. Фърат трябва да успокои сина си, който страда, че Суна не е при тях.

Фърат е взел решение - ще се откаже от боксовия ринг и няма да спази обещанието, което е дал на сина си и своя учител Яман. Споделя със Зафер притеснението си и го моли да отложи мача. До деня на сватбата, когато Керем му показва видео, в което мениджърът и Макуарди предизвикват Кафкас за реванш.

Фърат се съгласява да играе със световния шампион на WBC Джеймс Макуарди, лицата на всички сияят от гордост, че Кафкас  ще спази обещанието си пред Яман и Гюнеш.

Въпреки че сватбите на Зафер и Селви, Керем и Несли започват горчиво в отсъствието на техните семейства, те за кратко време правят тази малка церемония приятна, с любовта и предаността си един към друг.

# 21
Толгахан е жив това е герой - немога да повярвам ,че аз ти го казах която реве всеки път когато гледам смърта на Йиит,Дженк и Есе... ;д

# 22
Толгахан е жив това е герой - немога да повярвам ,че аз ти го казах която реве всеки път когато гледам смърта на Йиит,Дженк и Есе... ;д
Жив и здрав да ни е Толгахан, ама аз за Фърат си страдам.
Толкова качествен сценарий, не трябваше да завърши по този начин. Предпочитам happy end.
Да сложа още малко фотки от сватбата на Зафер и Селви, Керем и Несли, пък дано се разсея малко.

Скрит текст:

# 23
Много хубава тая Берна бе пуста!

# 24
Много хубава тая Берна бе пуста!

Скрит текст:

# 25
Ще го започна този Шампион само да ми се наредят нещата много харесвам Барни знаеш.

Нови снимки е напускала ,но тези направо ми сецнаха дъха а съм жена.

Няма ли как да си партнира с Толгахан? Мисля ,че биха си химичили...

# 26
Здравейте, момичета!

„Не чакай щастието – създай го. С малки неща, с добри думи, с топло сърце.“

Радвайте се на малките неща, които всъщност ни правят много щастливи!
Усмихнат да е денят ви!

24 юли - Ден на радостта

24 юли е денят на радостта. Празникът се отбелязва на тази дата от 1981 г. насам.
Ако се чудите как да отпразнувате този ден – просто се радвайте! Зарадвайте и своите близки и приятели.
Има толкова много поводи за радост – че сме здрави, че близките ни са добре. Порадвайте се на времето навън, на семейството, на хубаво ястие, на свободата си. Подарете усмивка на някого, с която да зарадвате и него!
Ако не може да намерите друг повод за радост, то фактът, че е денят на радостта е достатъчен такъв.

# 27
Епизод 101 (БГ Аудио)
https://playtube.tv/v/TEJ6DG

# 28
# 29
Thunder @ EVILS, благодаря за линка на предпоследния епизод на "Шампионът".

Веднага след сватбата Фърат започва подготовка за шампионския мач. Но  здравословното му състояние никак не е добро.

Керем, приема офертата за участие в първенството за Турция. В първия ден от брака си с Несли той, подобно на Фърат, започва да работи без дъх. Освен това неговият учител Зафер, с когото живее в една и съща къща, не го оставя да диша нито за миг. Двамата заедно провеждат усилени тренировки.

Неблагоприятните новини в обществото през последните няколко седмици силно дразнят Джеймс Макварди. Той приема Фърат като единствен виновник за случилото се и започва да гледа на този мач като на реванш. Когато Фърат се качва на ринга, той няма да се бори само срещу най-силния противник, когото някога е срещал в живота си, но и срещу смъртоносен здравословен проблем и необуздан гняв, амбиция, огън на отмъщение.

И този път преодоляването на всичко това е твърде много дори за Кафкас.

Общи условия

Активация на акаунт