Отговори
# 240
Баде и аз с харесвам още от Езел ❤🔥

# 241
Ето и други снимки на Толга и партньорки, които ми харесват:

# 242
Суде колко е спекана и като го погледна се отпусна.

# 243
Суде колко е спекана и като го погледна се отпусна.
Толга и Суде бяха страхотна екранна двойка, въпреки огромната разлика в годините. Получи се много добра спойка между тях и химията беше осезаема.

# 244
Берна с котката и

https://www.instagram.com/stories/bernakoralturk/

Гизем

И гледам ,че не сте го споделили от вчера големи клевети по адрес на Берк Октай - съпруга на Йълдъз че имал тайна връзка с колежката си Гюлсим Али.Берк заведе дело и сподели снимки със семейството му.

Някаква моделка твърди ,че Октай също я насилил и тн. Повдига ми се като чуя тия неща и се чудя бившата му още ли се занимава с него? Покой няма ли да му даде тази жена?

# 245
И гледам ,че не сте го споделили от вчера големи клевети по адрес на Берк Октай - съпруга на Йълдъз че имал тайна връзка с колежката си Гюлсим Али.Берк заведе дело и сподели снимки със семейството му.

Някаква моделка твърди ,че Октай също я насилил и тн. Повдига ми се като чуя тия неща и се чудя бившата му още ли се занимава с него? Покой няма ли да му даде тази жена?
Не бях чела, че отново са започнали кампания срещу Берк. Ще го уморят с тези клевети. Голяма усойница е бившата му. Не може да се примири, че Берк създаде прекрасно семейство и е щастлив с дъщеря си и Йълдъз.

# 246
Не знам дали е кампания на бившата жена
 ама под всякаква критика е всичко. Всички знаем какво му причини и как успя да се съвземе след мръсните и номерца.Ето това е харпия жива.

Не бях чела, че отново са започнали кампания срещу Берк. Ще го уморят с тези клевети. Голяма усойница е бившата му. Не може да се примири, че Берк създаде прекрасно семейство и е щастлив с дъщеря си и Йълдъз.

След твърденията, че известните актьори Берк Октай и Йълдъз Чагри Атиксой ще се разведат, Бърк Октай сподели отговор
Yıldız Çağrı Atiksoy и Berk Oktay, които се срещнаха в телевизионния сериал "Warrior" и започнаха да се влюбват, седнаха на сватбената маса през 2022 г. Двойката, която посрещна първото си дете през 2023 г., често споделяше щастието си с последователите си в акаунтите си в социалните медии.ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНА ПУБЛИКАЦИЯ ЧАСОВЕ ПО-КЪСНО
Въпреки това, твърдението на Berk Oktay, че е изневерил на съпругата си Yıldız Çağrı Atiksoy, попадна в заглавията на таблоидите като бомба. Когато беше твърдено, че дуото е спряло да се следват в социалните медии, публикацията на Берк Октай не се забави. Октай сподели снимка на съпругата и дъщеря си в акаунта си в социалните медии и написа: "Благодаря на Бог, моето семейство".
Yıldız Çağrı Atiksoy също публикува снимката, споделена от съпруга й, в акаунта си в социалните медии и даде съобщението "Няма проблем". Mynet

Двойката актриси Берк Октай и Йълдъз Чагри Атиксой, които излязоха на преден план със слухове за раздяла и предателство през последните дни, нарушиха мълчанието си в социалните медии. Двойката отговори на обвиненията заедно със семейната снимка, която споделиха.

Слуховете, които хвърлят сянка върху брака на дуото, които често са наричани "образцова двойка" в таблоидната преса, се разпространиха бързо в социалните медии. Докато някои потребители предполагат, че двойката е спряла да се следва, бяха повдигнати и слухове за изневяра.

ТЕ ОТГОВОРИХА С ПУБЛИКАЦИЯ
Първата стъпка срещу тези слухове обаче дойде от Berk Oktay. Октай, който сподели своя снимка със съпругата и дъщерите си с надпис "Слава Богу, че е моето семейство", косвено отрече обвиненията. Веднага след това Yıldız Çağrı Atiksoy сподели същата снимка в собствения си акаунт.Двойката, която се ожени през 2022 г. и посрещна първото си дете през 2023 г., беше оценена от последователите си с щастливите си семейни пози. Съвместният пост беше интерпретиран като силно послание, че съюзът на двойката продължава.

Потребителите на социалните медии, от друга страна, коментираха след тези публикации: "Твърденията се оказаха неоснователни".

И това

Докато твърденията за криза в брака на Йълдъз Чагри Атиксой и Берк Октай продължават да бъдат на дневен ред, обвинението на модела Тугче Арал в тормоз срещу Берк Октай в социалните медии предизвика вълнение.Твърди се, че има проблем в брака на Yıldız Çağrı Atiksoy и Berk Oktay, чиято връзка започна на снимачната площадка на телевизионния сериал "Воин" и седна на сватбената маса през 2022 г. Докато в социалните медии се разпространяваха слухове, че ще се разведат, изявление със семейна снимка дойде от Октай след обвиненията. Въпреки това, преди тази публикация да успокои нещата, твърденията за тормоз, направени от известния модел Тугче Арал, попаднаха в дневния ред като бомба.

СЕМЕЙСТВОТО МИ Е БЛАГОДАРНО" СПОДЕЛЯНЕ
Въпреки че в социалните медии се говореше, че двойката, която посрещна първото си дете през 2023 г., е имала криза в брака си и е решила да се раздели, беше отбелязано, че Yıldız Çağrı Atiksoy е спрял да следи Berk Oktay в Instagram. При тези събития Октай косвено отрече обвиненията, като сподели снимка със съпругата и дъщеря си с бележка "Благодаря на Бог моето семейство". Веднага след това Атиксой публикува и семейна снимка със сърдечно емоджи.ГЮЛСИМ АЛИ И ТУГЧЕ АРАЛ В ЦЕНТЪРА НА ОБВИНЕНИЯТА
Твърди се, че слуховете за развода са предизвикани от твърдението, че Бърк Октай се сближава с партньора си Гюлсим Али в телевизионния сериал "Harman Yeri". Но най-поразителното изявление дойде от модела и водещ Тугче Арал. Арал твърди, че Октай му е изпращал обидни съобщения в социалните медии.

"ИЗПРАТЕНИ СЪОБЩЕНИЯ С ФАНТАСТИЧНО СЪДЪРЖАНИЕ"
Арал каза: "Той първо ме последва в Instagram. Той хвърляше пламъчни емотикони по моите истории. След това той превключи в режим на тайни съобщения и започна да изпраща обидно съдържание. Тези съобщения продължават както докато съпругата му е бременна, така и след раждането на бебето. В един момент не издържах повече и го блокирах. Тогава не проговорих, защото не исках семейството му да бъде наранено."

Арал също твърди, че е бил притиснат да "мълчи":

"Обаждат ми се отвсякъде, но това не прикрива какво е направено. Не само жената строи гнездото. Имам съобщения и екранни снимки."

Засега няма официално изявление както от Berk Oktay, така и от Yıldız Çağrı Atiksoy относно обвиненията. Общественото внимание е фокусирано върху реакцията на двойката знаменитости.

Както казах Берк заведе дело срещу всички тези клевети.

# 247
Здравейте, момичета!  

„Щастието е в малките радости, в малките ярки моменти, които поддържаме в душата си всеки ден. Щастието е вътре във вас!
Сияйте цветно всеки ден"

Желая ви много красота, усмивки и късмет през целия ден!

8 август - Световен ден на котката

Празникът се отбелязва от 2002 г., а инициатор е Международния фонд за защита на животните (IFAW).
Котките са сред най-популярните домашни любимци. Можем да кажем, че само кучетата им съперничат в това отношение.
И макар да не се славят като най-добрите приятели на човека, писаните определено имат много почитатели.
Котките съпътстват хората в техния живот от повече от 2000 години, а ползите от отглеждането на котки са безброй. Сред тях са:
– понижено кръвно налягане;
– по-малко физически болки;
– подобрен сън;
– по-спокоен живот;
– намалено чувство за самота;
– повече добро настроение
– мотивиране на повече добри деца и грижовност.
Почерпете днес любимците с тяхната любима храна.

# 248

Честит ден на котенцата и на нашите секси котарачета Animal Heart Eyes Cat

# 249
Колко дни останаха до 22-ри?

Еми като поп ще гледаш усещам ,че ще бършем сополите за финал.

# 250
Диди, аз още Кафкас   не съм прежалила, ти ме хвърляш при Метрук отново да се разстройвам.
Не ме отчайвай с тежък финал. Надявам се, че след всички беди, които му се струпват на главата Метрук ще завърши позитивно.
Обаче филма ще го мисля след 13 дни.
Сега съм вперила поглед в котараците - на почит са и днес.

# 251
Наздраве в петък вечер Relaxed

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 17:13 от femmi2

# 252

Да ви опъна софрата и малко нощна гледка от Пловдив -Капана.

Маменият красавец ви радва с пореден пейзажен фон

# 253
Здравейте, момичета!

"Понякога всичко, от което се нуждаем, е жест на доверие. Поглед или усмивка. Нещо, което все още знае как да накара сърцата ни да трепнат."
Роберто Пелико

Нека почивните ви дни бъдат изпълнени с уют, слънчеви мисли и вълшебни мигове!
Светъл и щастлив уикенд!

Маминият красавец се е отчел с поредния пейзаж.
Снимка няма, но сега с него нямам време да се занимавам. Времето ми запълват гостите от Гърция.
Добре че са Суде и Езги да разнообразяват постовете ми.
Ново от Суде:

Ново от Езги:

# 254
Здравейте !  Хубав и приятен летен  уикенд ви желая. Nature Sun With Face

Последна редакция: сб, 09 авг 2025, 14:23 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт