Пъзели 70

• 11 541
  • 368
  •   1
Отговори
# 315
                                                                                                          На това време  е нужно пъзел,вино,сирене-в 15 комбинации от 500части  [/list]                                                                                                  
      Ridley's Games  ,,Cheese & Wine".
      [/list]

# 316
      • София
      Имам 30% отстъпка на пъзели Флорика до края на този месец. Ако искате можем да се комбинираме.😊
      Aз се загледах по пъзелите в амазон.де... най-вече Gibson.
      В този магазин - Happyshops има на Gibson (Clementoni ...), но е с
      €4.90 Standard Delivery
      Амазон.де, като изключим 1-2 марки - повечето ги има и в озон, но не всички модели. (обикновено които харесам Grinning )
      Gibsons Flora and Fauna Jigsaw Puzzle (4 x 500 pieces) цели четири...
      Иначе този тип ми харесва - пейзаж на площад или с много движение (пръзненство и т.н.) имах подобен като дете ... но не беше зимен. Този ми се струва с негладък рисунък (може би има такава картина) и не особено лесен (1500 + зима)

Засега този е със сигурност:
      Schmidt Spiele 59713 Rain Magic in Paris Puzzle 500 Pieces  €8.89
      Някой ако иска може да се комбинираме.

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 09:20 от Starrydream

# 317

Wonderland Another Day, 1000 части
      Clementoni

Пряко сили се появявам и аз в темата с един жесток пъзел! Sweat Smile
      Огромни благодарности на Jenaiassez! Heart Eyes
      Задължена съм и много, затова че отдели от времето си и се ангажира с поръчка и доставка от чужбина. Ще намеря начин да се реванширам! Hug

# 318
      • Варна
      Някой ако иска може да се комбинираме.

Аз съм си харесала един Равенс от Амазон.де. Така че офертата ми харесва. Как ще го направим?

# 319
      • София
      От мен една Едука с мини части

# 320
      • София
      Пък аз хем не редя, хем се заглеждам... има нови Black sea и един определено трябва да го имам. Копие на Омая, но така и не се доредих до него, даже съм си свалила картинката , ако трябва да го пращам на господина дето произвежда по картинка Joy както и да е, та някой ако пуска поръчка, или има останал код да ме има предвид
      и за любопитните:
      Скрит текст:

# 321
      Vox, страхотен се е получил! Помня като го търсеше.

Аз продължавам да нямам време да редя, а вече ме сърбят ръцете Smile Но влизам редовно да разглеждам вашите пъзели.

И аз прегледах новите на Black sea, но засега нищо няма да поръчвам.

# 322
      • София
      Лятото свърши и вече вечер сме си вкъщи, а не по паркове и градинки, за съжаление на децата, но пък вече имам време да редя.

Парти за рождения ден на Мики Маус, Trefl Premium Plus, 1000 части

# 323
      • София
      Exploding kittens Cat in the Mirror

Понеже много си харесвам пъзелите, които редя и пуснах да си извадя снимки на всичките. Ще си ги сложа в албумчета, само тях да си гледам. Докато ги вадех от архивите имаше такива, които бях забравила. А моята половинка заключи: любов ли бе да го опишеш Joy

# 324
      • София
      Момичета от София, имам питане, не е по темата и го слагам в скрит текст.

Скрит текст:
        Трябва ми питка с украса за Деня на хляба, хич не ме питайте от какъв зор. Скапахме се родата да правим проекти 4 години, но питки не сме месили.  Почти като в един виц Grinning
      Аз не се наемам, защото не съм правила с украса, не знам какво ще се получи. Виждала съм поръчки, но едни големи, надундачени пити, тя внучката ще се гътне под нея. Представям си нещо по-семпло. Да знаете къде мога да поръчам?
      П.П. Само за Гергьовден да не трябва печено агне Joy

# 325
      • София, България
      Момичета от София, имам питане, не е по темата и го слагам в скрит текст.

Скрит текст:
       Трябва ми питка с украса за Деня на хляба, хич не ме питайте от какъв зор. Скапахме се родата да правим проекти 4 години, но питки не сме месили.  Почти като в един виц Grinning
      Аз не се наемам, защото не съм правила с украса, не знам какво ще се получи. Виждала съм поръчки, но едни големи, надундачени пити, тя внучката ще се гътне под нея. Представям си нещо по-семпло. Да знаете къде мога да поръчам?
      П.П. Само за Гергьовден да не трябва печено агне Joy

Никай имат.
      И вашата Пчела
      https://www.pchela.bg/category/293/pogachi.html

# 326
      • София
      Леле Иренка добре че моите вече са на такава възраст, че ходя веднъж в годината на родителска. Това с базарите ме караше да откачам, ама чак питка да меся.

# 327
      • София
      Еве, не е базар, класната е инициативна.
      Мона Лиза, на Пчела са по 1,5 кг, много ми се вижда. Аз си представям нещо малко, в панерче, по-скоро като идея, а не 30 погачи по метър в диаметър да се подмятат някъде. Ще погледна Ни-кай.
      Ще взема да се изнервя и да купя един пакет тортили Joy

# 328
      • София
      При нас има една пекарна и правят, но не знам дали ги украсяват като за училище Simple Smile

# 329
      • София
      В блока ли?

Общи условия

Активация на акаунт