Трикчета по време на лятната почивка

• 3 009
  • 59
  •   1
Отговори
# 45
А аз си взех от Тему ето такива найлончета: https://share.temu.com/j54VoUQE8oA
Всяко е пакетирано в отделно пакетче за еднократна употреба, нося си по няколко в дамската чанта. Много са удобни, изпробвано. Simple Smile
Взела съм такива хартиени за децата, но те твърдо отказват да тоалетират на обществени места.

# 46
  • Mediterraneo
Тоалетирам, тоалетират. Сериозно?!

# 47
Ок, не искат да влизат в обществени тоалетни се има предвид, без значение доколко потенциално чисти са. По-добре?

# 48
  • Mediterraneo
Разбрах какво се има предвид и от първия път. Дано не се наложи поредната глупост, тоалетирам... Ама то така се почва.

# 49
Били ли сте в хотел, където картата която се използва за ключ спира ел. захранването в стаята? Лошото е, че и климатика спира да работи. Всяка друга подобна карта, върши същата работа. Това е трик, който използваме и когато трябва да излезем по различно време от стаята.

Toва е много често срещано и има логика. Но има вариации - понякога климатикът си продължава, както винаги е с хладилника. Също така не винаги всякаква карта може да свърши същата работа, но пък винаги при поискване хотелът издава и втора карта за другия човек. Просто не го предлагат без да се поиска.
На мен скоро моя роднина, която работи в хотел, ми го каза същото, че всякаква друга карта под формата на пластика, може да се сложи, за да не спира тока. Примерно ако сте две приятелки в една стая, едната иска да се разхожда, а другата да си седи в стаята, разхождащата се взима картата ключ, а другата пъха каква да е друга пластика, за да не стои на тъмно.

# 50
Казал е за там конкретно, за другаде може и да не свърши работа. Не са всичките еднакви.
Но си е тъпо при стая за 2ма души да не се дава втори ключ, тези хора не се движат все заедно все пак...

# 51
А понякога асансьорът на хотела се задейства със същата карта.

# 52
При нас конкретно проблема беше, че същата карта беше и чип за паркинга, т.е за да излезе мъжа ми с колата, а аз да остана с детето в стаята, той следва да вземе ключа за стаята и така аз оставам заключена без ток. Втори ключ ни отказаха, защото бил резерва,ако нещо се случи.

# 53
  • Mediterraneo
Това са някакви глупости. Ако говорим за магнитни карти, де, не за ключове. Работя на бар в хотел, на ден събираме поне десетина загубени магнитни карти. Предават се на рецепция, където ги "препрограмират". Да не говорим, че има главен ключ, който отключва всички врати, респективно такава карта, с такива разполагат камериерки и поддръжка Simple Smile Simple Smile
Веднъж ММ се хвърли в морето с двете карти в джоба на банския. Дадоха ни само една после, за наказание.

# 54
Пълна простотия си е двама възрастни с един ключ за стаята, дори и само ключ да е. А когато служи и за да работят контакти, за асансьор, паркинг и подобни пък си е възмутително. Единият ако излезе сам, другият стои арестуван в стаята ли?
Като са си решили системата по такъв начин, да не се циганят за втора карта за втория човек, все пак идва той да си остави парите на тях а не обратното... Това направо завива към темата със селските пинизи.

# 55
Това е бил кофти хотел. И са използвали тактиката "ако мине". Бас държа, че при скандал и разговор с управителя ще се намери решение. На нас в Гърция преди седмици пак ни дадоха една карта, поискахме си втора и с усмивка и без никакви въртели ни издадоха и нея. Ама беше хубав хотел.

# 56
Аз разбирам да провят някоя простотия "ако мине" когато печелят или спестяват нещо от това, пак е тъпо но поне има логика някаква.
А от това да носят дискомфорт на гостите си и да си печелят лоши отзиви каква полза имат?

# 57
Печелят икономия на енергия - климатиците не работят по цял ден, докато хората са на плажа.

# 58
  • София
Или губят и пари, и клиенти, когато не са двамата залепени. Как ли пък няма да ме задължат да не остана да си лежа, докато той е навън с колата (в примера, когато няма вариант). Ще ме чуят по цялото крайбрежие и ще си тръгна с обезщетение и заведени дело срещу тях.

# 59
Точно че накрая ще ги заринат и с лоши отзиви, освен че и очевидно същите клиенти няма да повторят там.

Общи условия

Активация на акаунт