Майски бебета 2024г. - Тема 7

• 4 773
  • 194
  •   1
Отговори
# 135
Да,имаше разтройство. Нашата педиатърка каза,че Т се сваля с много течнности .

# 136
Малините също действат за сваляне на температура, може да давате компот от малини (сока), стига да е приемало детето малини вече и да не е имало проблем с тях, за да му действат, ако вдигне, тъкмо, ако е и сладък ще действа подхранващо. Много е трудно, когато детето отказва прием на храна. Ако има и разстройство и повръщане при малко дете много бързо се обезводнява. Давайте, колкото може повече неща за пиене - айрян, сок, компот, водата дразни стомаха при повръщане. Доста е висока температурата, не знам колко сте далече от София, но може би наистина е по - добре, ако и тази вечер няма подобрение да се приберете. Аз, когато големият ми е видгал висока температура редувам нурофен и панадол, хексалгин така и не се престраших да дам. За толкова малко дете обаче не знам как седи въпроса с редуването на двата препарата и дали ги е приемало и двата и няма проблем с тях. Скорошно оздравяване.

# 137
Аз съм паника и бих се върнала в София за да ми е по-спокойно.

Бързо оздравяване! 🍀❤️

# 138
Presious girl, Как сте? Минаха няколко дни. Оздравяхте ли?
Много са коварни вирусите сега, такова ще е и есента. Вие давате ли някакви витамини за укрепване на имунната система сега преди ясла? Познати ме съветват за коластра или имуностимуланти, но не съм сигурна.

# 139
Здравейте, нямаме вече темперетура. От вчера започна да се храни. Обаче днес е много кисела, не знам на вируса ли се дължи. Голямо реване и тръшкане, по принцип не е ревлива.
Нашата педиатърка знам, че изписва Имунокинд, хомеопатия е, аз го давах зимата. Казах ви, че това ни е първо боледуване. Пък сме постоянно навън, зимата в студа с космонавта и зимния чувал излизахме, в мола всеки ден до Била и ДМ, общо взето при всяка възможност навън.

# 140
И аз съм в размисли какво да взема за имунната система Педиатърката нищо конкретно не препоръча.Сега давам био гаиа, започнахме го още когато беше болен.И аз имам Имунокид таблетки, ползвали сме също и Биозин кидс.Сестра ми пък пахвали Имунобор Актив.Има голям избор на такива продукти ама кое да е... Confused

# 141
Аз давам шуслерови соли номер 3

# 142
Пък сме постоянно навън, зимата в студа с космонавта и зимния чувал излизахме, в мола всеки ден до Била и ДМ, общо взето при всяка възможност навън.

Едно е да обикаляте магазините и друго е да си играе с деца, ако вече се събирате по площадките. Обикновено почти винаги се появява някое подсмъчащо или болно, което директно си казва "Аз съм болна и затова не съм на детска". На нашата площадка вече имаше и случай на шарка. (Детето не са го водили на площадката, де, но чух че говорят за него, че са го прибрали вкъщи от детската заради това, а предните дни си беше на площадката) За имнуностимуланти ще залагам на храната. Малко съм със смесени чувства, според мен може да са нож с 2 остриета. Аз лично преди време си докарах гастрит от имуностимуланти.

# 143
На моят син днес му беше първият ден на ясла.До обяд няколко дни,да посвикне.Отивам да го взема,чувам реве дете.То моето диване.Почти нищо не е ял,малко диня и малко мусака.Иначе си е играл с дечицата.Много му се спеше,беше почти затворил очите.Докато се приберем до вкъщи,заспа.Утре ще видим как ще мине

# 144
Като за първи ден звучи много добре!

# 145
  • Варна
От смяната вкъщи - на ясла, различна обстановка, многото деца. Милото дете, преуморил се е от игри Дени.

# 146
Дано свикне бързо,че като чета тук постове и мнения направо лошо ми става колко труден е периода на адаптация.Попринцип обича да играе с други деца,добре му е сред други хора.Също като е при баба му за 2 дни,хич не реве за мен и не се сеща.Та това ме обнадеждава Grinning

# 147
Дени, стискам палци по-леко да минат следващите дни и бързо да свикне. Моя господин започва ясла на 16ти септември. Няколко дни ще е по два часа и постепенно ще увеличаваме времето.

Иначе сега сме болни вкъщи и двамата. Не можах да го опазя него и той се разболя. Доста кофти вирус с хрема, болка в областта на синусите и кашлица, но поне няма температура. Лекуваме се и се надявам бързо да мине. 😵‍💫

# 148
zoya. Бързо оздравяване.
Той и моя вдигна някаква еднократна температура вчера от 38.Днес нищо му няма,надявам се вече наистина да е било от зъбче.Миналата седмица направихме всички изследвания, всичко си беше наред.

# 149
Ани ходи последните две седмици по два часа, днес остана и да спи, взех я към 15:30. Будила се два пъти, но после лягала и заспивала. Не е плакала, но като я взех много се гуши, едва я откачих.

Аз още не съм я оставяла за преспиване при баби, то няма и как де, че са далеч. Другата седмица обаче ще са три дни с баща си, аз съм на тимбилдинг.

Общи условия

Активация на акаунт