Майски бебета 2024г. - Тема 7

• 11 105
  • 485
  •   1
Отговори
# 210
Оооо и ние сме със сопол, червени гърло и лека температура. Бяхме де. Днес вече нищо и няма. Давам и имуностимулатор предполагам че от него се размина по-леко. Е сега е наш ред с баща и Grinning

# 211
Като сме на темата със сополите. Някой успявал ли е да прави инхалации. Онзи ден опитахме и голяма греда

# 212
Правих успешно като беше по-малка. Последно се пробвахме на 10-11 м и не се случиха нещата.

# 213
Като сме на темата със сополите. Някой успявал ли е да прави инхалации. Онзи ден опитахме и голяма греда

Можеш и с мундщука пред лицето, докато спи. Това ако става дума за такива с физ. р-р, за лекарство няма да стане.

# 214
Като мъничка на 4/5 месеца изобщо не се дърпаше. Скоро опитвах, изпадна в истерия и с двете приставки не стана.

# 215
И ние сме правили инхалации,като беше по-малък.Незнам дали бяха успешни,ревеше от шума на инхалатора.

# 216
Днес ще опитаме докато спи. Няма да се отказвам и на будно да опитвам. Ще трябва да се научи..  няма как.

Някой мислил ли е да взима за вкъщи пантофки за зимата? Знам че боси и/или с чорап е най-добре, но подът си е студен зимата

# 217
Днес ще опитаме докато спи. Няма да се отказвам и на будно да опитвам. Ще трябва да се научи..  няма как.

Някой мислил ли е да взима за вкъщи пантофки за зимата? Знам че боси и/или с чорап е най-добре, но подът си е студен зимата
Аз сериозно се замислям, тъй като Саши си събува чорапите и ходи бос по плочките. Дано не се научи да събува и пантофките. 😅

# 218
Ние му взехме пантофки и сега си ходи с тях, че в нас паркетът е пързалка и падна вече веднъж по чорапи...независимо че са със силикон отдолу Simple Smile

# 219
И за трябва да взема пантофки. Миналата година носи плетени терлички,много меки и топлички.Но много ги събуваше.За яслата му взех от Мат Стар.Сигурно и за вкъщи от тях ще взема.

# 220
Боже, Ани си събува маратонки, сандали, каквото има. Чорапи рядко търпи. Не знам в яслата как ходи а пантофи честно казано, сигурно ѝ ги обуват по десет пъти.

# 221
Боже, Ани си събува маратонки, сандали, каквото има. Чорапи рядко търпи. Не знам в яслата как ходи а пантофи честно казано, сигурно ѝ ги обуват по десет пъти.

Ооо, те в яслата са други деца Grinning Моят там може да седи по 10-15мин на гърнето без да става. Вкъщи все едно има шило на гърнето (а са едни и същи гърнетата на Икеа). Гледат децата едни от други

# 222
Така е, там също така всичко си яде. У нас на същата кухня се муси.

# 223
Нашите подове също са студени и ще й взема пантофи за вкъщи, също обича да си събува чорапи, особено лятото както често беше боса съвсем свикна без

# 224
Миналата година цяла зима лази по пода боса, тази година мисля да я оставя пак така. Не са ни най-топлите настилки в апартамента и ако усетя повече студ, ще слагам чорапи.

Общи условия

Активация на акаунт