Майски бебета 2024г. - Тема 7

• 17 808
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
Всички казват, че да, макар че не знам как точно, при положение, че кътника пробива на 4 места... При нас още няма избили кучешки, с кътниците е имало епизодчни драми през някоя нощ.

# 571
Момичета от 2 дни детето ми мига по-често. Като погледне към лампа повече, като е по на тъмно не мига толкова често. Няма зачервяване на очи и не ги чеши. Чудя се дали защото е по-тъмно и повече е на лампи в ясла и вкъщи? Или е някаква алергия. Някой имал ли е такъв проблем?

Благодаря

# 572
Момичета излизането на кучешките зъби мъка ли е? На моето дете кътниците бяха голяма мъка (за 2 седмици излязоха 4те) ама сега май и кучешките са почнали Rolling Eyes
При нас 1вите 2 зъба и последния кучешки бяха ужас. От април до ноември и излязоха 4те кътника и 4те кучешки. Горните кътници даже не съм разбрала, че са пробили, но при последния кучешки беше ужас - запек както винаги, който стигна до 7 дни без изхождане и въпреки всичко, което давах, храна отказваше - само солети и бисквити ядеше, следователно върна всички нощни хранения през има-няма 3 часа, залепена за мен, вкл. нощем спеше гушната в мен и ме стискаше за блузата. Даже Боуена не помогна както преди.
Вече е с 16 зъба и се надявам на почивка преди да излязат последните 4 кътника

# 573
Момичета от 2 дни детето ми мига по-често. Като погледне към лампа повече, като е по на тъмно не мига толкова често. Няма зачервяване на очи и не ги чеши. Чудя се дали защото е по-тъмно и повече е на лампи в ясла и вкъщи? Или е някаква алергия. Някой имал ли е такъв проблем?

Благодаря
От светлината,екрани, преумора според мен. Имам един случай-прибирахме се с колата и тя ревеше истерично. Беше тъмно и й пуснах от телефона песнички.Гледала е около 15/20 мин.,след което като се прибрахме мигаше постоянно. Чак на другия ден се оправи.

# 574
Пускат ли им в яслата телевизор? Знам, че някъде го правят, което е ужасно, защото родителя едва ли знае. В къщи всеки си решава за себе си, но в яслата не е редно да го правят. Пускаш детето да го гледат и учат на нещо, а не да се зомбира пред тв.

# 575
С последния кучешки зъб имаме адски драми.. повече от месец избива - то сополи, то се стича в гърлото. Даже му предписаха Камилия денто да пробваме. Ако знаете някой домашен метод за успокояване на зъб - казвайте, в чудо се виждам вече.

В нашата ясла им пускат (чувам тв като го вземем), но за кратко е.

# 576
Пускат им за кратко. Тя вкъщи не гледа нито телевизия, нито телефони. Чудих се имат и украса коледна с лампички, може и това да е. Ще я наблюдавам няколко дни.

# 577
От къде сте сигурни, че е за кратко?
В градината мога и да се съглася, но не и за яслата. Много са малки.
Може и от лампичките да е. Ако се взира дълго в тях.

# 578
Не съм сигурна, надявам се Simple Smile

# 579
Ние днес бяхме на профилактичен Simple Smile Ами мъничък си ми е Саши 75см. и 10кг. ,ама то и ние с баща му сме малки 🤣 Твърдо против съм да пускат в яслата телевизия.  И аз мисля, че мигането може да е от нещо такова. Заглеждам, че Саши като минем през центъра не може да отлепи поглед от всички мигащи светлини на украсата. Имаме лампички на елхата, но може би не им обпъща такова внимание, защото светят постоянно.

# 580
  • София
Как сте, момичета? Измислихте ли коледни подаръци за малките?
Ние мислим да му вземем кухня, но не е сигурно. Всичко му омръзва бързо...

# 581
Ние взехме и разпределихме всичко за роднини.
От нас има Yoto player, a за останалите: кухня, кухненски принадлежности, дървени плодове и зеленчуци, интерактивно бебе, конструктори, armodini игра за думички.

# 582
Ние взехме баланс колело, все още обмисляме другите подаръци.
Бяхте писали преди, но пак ще питам - каква риба давате и как я приготвяте?

# 583
И ние сме готови с подаръците.
armodini игра за думички и аз взех, разказвач на приказки, едни кофички, които влизат 1 в друга, кула монтесори, масичка с 2 столчета детски.
Чудих се за кухнята ама май ще я оставя за догодина.
Рибата каквато има в кухнята - хек или сьомга. Като съм давала и ние като ядем - печена.

# 584
Столче за кола, неговото отива за бебето 🤣 Карти с четящо устройство. Пееща коледна книжка. Другото ще е изненада от роднини 🙂
Риба - хек, пъстърва, ципура и лаврак съм давала.

Общи условия

Активация на акаунт