Майски бебета 2024г. - Тема 7

• 5 078
  • 204
  •   1
Отговори
# 195
Има ли тук мами, чиито деца няма да посещават ясла, а директно ще бъдат записани на детска градина?

# 196
Има ли тук мами, чиито деца няма да посещават ясла, а директно ще бъдат записани на детска градина?
Да, аз няма да давам детето на ясла. Ще тръгне директно на детска градина.

# 197
Към момента и моите планове да такива, да пусна Сашко на детска направо

# 198
  • София
И моя син няма да ходи на ясла. Направо на градина.

# 199
Моника, как си?

Откакто нашата за малко не ни подпали, сменихме разклонителите в кухнята с такива с копче и директно изкл.тока оттам

# 200
Благодаря, добре съм. За сега бременноста върви леко. Само се чувствам по-изморена. И Саши тегли разклонители и всякакви кабели. Зоя как е ? При нея нещата са към финал мисля.

# 201
И при нас няма да има ясла.

# 202
  • София
Ох, момичета, и аз се чувствам така - прегряла от умора, емоции...детето крещи, нерви се, скубе Се, скубе мен, бърка ми в очите, ушите, устата, като се изнерви понякога си отскубва цели кичури. Опитвам се да съм разбираща и спокойна, ама не съм от скала и си изпускам нервите като отговарям по нервно, тръшкам се и аз понякога като малко дете, плача. Един ден не съм имала без него. Обожавам го, обожавам го, ама понякога ми идва в повече всичко. Благодаря, че споделихте как е и при вас - съжалявам, че и при вас е така, но в същото време се почувствах по-малко сама. Heart

# 203
Мони, коя седмица си вече? Стискам палци все така леко да минава бременността, а и раждането накрая. ❤️

Аз вече съм страшно буренце и се търкалям, много ми тежи корема. Очаквам след около месец да се появи девойката. 🥰

Баткото ни е сравнително спокоен като цяло, надявам се да понесе добре промяната с новия член на семейството. Иначе той след третия ден в яслата, на следващия се събуди със сопол, а днес вече и температура. 😐 Не очаквах толкова скоро да се сблъскваме с болестите..

# 204
Мони, коя седмица си вече? Стискам палци все така леко да минава бременността, а и раждането накрая. ❤️

Аз вече съм страшно буренце и се търкалям, много ми тежи корема. Очаквам след около месец да се появи девойката. 🥰

Баткото ни е сравнително спокоен като цяло, надявам се да понесе добре промяната с новия член на семейството. Иначе той след третия ден в яслата, на следващия се събуди със сопол, а днес вече и температура. 😐 Не очаквах толкова скоро да се сблъскваме с болестите..

Утре влизам в 12г.с. Доста раничко разбрахме и пола. Та си чакаме още едно момче вкъщи. Благодаря ти за пожеланията. На теб също да ти е леко раждането. Надявам се адаптацията вкъщи да е бърза и безпроблемна Simple Smile За сега имам намерения да пусна Саши на ясла като стане на 2 и след появата на бебето. Или най-добре (ако се справяме) направо на детска. Но не знам и как ще се справям вкъщи. За болестите знам, че е неизбежно. Дано при вас минат бързо тези периоди и леко.  Ще ми бъде приятно да споделяш опит.

Общи условия

Активация на акаунт