Борба до ключ - предаване по NOVA

• 27 306
  • 417
  •   1
Отговори
# 45
Аз ще го гледам, би ми било интересно да видя брокерите как се пазарят за цена, свалят ли я, но не беше показано, и после за продажбата също.
Би било интересно и някакъв чертеж да покажат на апартаментите, влизахме от стая в стая, но с чертежа по-лесно се вижда в съотношение как е, може ли да се преустрои, да се бутат стени и т.н.

Докато работят, срещат ли се семействата и брокерите? Говорят ли си ? Или само със строителния ментор?

# 46
Хареса ми предаването, определено ще го гледам

# 47
  • София
Иван и Андрей казаха, че това е първото брокерско реалити у нас, но излъгаха. През 2017 г. бе излъчено "Дом за всеки", с водещ Драгомир Симеонов, пак по Нова телевизия, където пак имаше конкуренция между мъж и жена имотни консултанти.

# 48
Иван и Андрей казаха, че това е първото брокерско реалити у нас, но излъгаха. През 2017 г. бе излъчено "Дом за всеки", с водещ Драгомир Симеонов, пак по Нова телевизия, където пак имаше конкуренция между мъж и жена имотни консултанти.

Оооо, да, помня, имаше една брокерка Пепи, сега май е ПР.

# 49
Намен онова шоу ми допадаше много повече от това с тези сложнотии. Но тази Пепи ми беше много лигава и освен това май не беше и брокер.

# 50
разпределение
Home2you
Скрит текст:

Inclusive
Скрит текст:

# 51
Много се ядосах на Караджов. Вместо да помогне на закъсалото семейство, той дава неадекватно и общи съвети (махайте всичко), а останалото време рекламира строителни материали. Той ги накара да махнат всички врати и после гледам, че бяха заковали найлони, защото им е студено.
Семейството, което се отказа, можеше да го по помогнат малко да му намерят водопроводчик и плочкаджия. Техният водопроводчик го бяха намерили докато мъжът хвърля боклука и той им върза тенекия. Те разчитат главно на собствени сили, докато другото семейство има проверени хора за всичко заради ескейп стаите. Плюс това по-неопитната двойка се паднат на по-амбициозната брокерка - с марковите чантета и голямото самочуствие. Това ги напрегна допълнително.
Стана ми жал за отказващата се двойка, кому е нужно да ги карат да спят на обекта и допълнително да ги изнервят? Недомислена работа малко.

# 52
  • гр.София
Отказващото се семейство ми е по- симпатичното.
Целият епизод ми беше странен. Хаотичен.. Рекламираха смески ,санитарен фаянс, в една и съща фирма купуваха тоалетните чинии... За какво им беше да забият сума пари за отопляваща седалка, за едната реклама.
Не разбрах и Вероника какво гледаше на лаптопа и ронеше сълзи от щастие. Първо реших,че гледа децата си. После показаха на екрана й някакъв дето се явява в сумати тв предавания - Георги Блажев. Те са хора на продукцията ли?

# 53
На репортажа говореха за ескейп стаите им, затова плака. Малко ми е досадна и прекалено много преиграва.

# 54
Очаквах повече решения за интериор, планирането му, решения/проблеми при ремонта. Много емоции според мен показваха на екрана. Не видях как са изготвили проекта , как са го предатавили, наистина ли на момента избраха цвета на плочките и как ще изпълнят препоръките на възложителите.

# 55
  • София
Двойката, която се отказва ми е по-симпатична. Другата дама е доста натоварваща и трудно й разбирам какво говори. Това със сълзите ми беше малко пресилено. Караджов ми е излишен, а с тези реклами съвсем неприятен. Като цяло е несправедливо да се плати само на едното семейство, а другото три месеца безплатен труд да извършва. Печели продукция, брокери, едната двойка, а за другата двойка нищо. Ами не е ОК.

# 56
И на мен дамата с ескейп стаите не ми е приятна за разлика от мъжа й, който изглежда готин и с чувство за хумор, ама от нея не може да вземе думата, все го скастря за нещо.

Прави сте, че е много тъпо накрая едната двойка да не получи нищо, а сума ти време да са работили про боно за брокери и продукция. Тук едно потупване по рамото е направо подигравка като гледам как ги правят на луди калинки.
Това със спането в тези коптори и то без баня и тоалетна е унизително, можеше да го направят след като двете са ремонтирани и готови.

"Менторите" са абсолютно безполезни, особено този Караджов, нали уж е там да им помага? За каквото са го попитали до сега, получават някакви общи приказки ( поне това е излъчено ).
Двамата брокери също не допринасят с нещо съществено, мацката не ми харесва, твърде насериозно се е взела, мъжът е по-симпатичен.

Надявам се да не се откаже двойката, а да е само момент на напрежение и емоции. Даже си мисля, че другата двойка ще предложи да им помогнат с техните майстори, но да видим.

Не е лошо предаването, но има неща за доизпипване.

# 57
Тази двойка окончателно ли се отказаха?
Или ще ги уговарят да останат?

# 58
  • София
Не виждам логика да ги оставят да се откажат, най-много да им намерят майстори или да спрат една седмица работа и двете семейства, докато дойде такъв. Все пак не е станало кой знае какво.

За бани и тоалетни, казаха, че имат осигурени, но не са толкова близко и за тоалетна поне на едните показаха и химическа. Може да са наели апартамент някъде между двата апартамента и там да ползват баня.

# 59
  • София
Разбира се, че няма да ги оставят да се откажат, твърде много усилия, време и пари са хвърлени вече от продукцията. Подозирам, че ще допуснат увеличаване на бюджета за ремонта - но в еднакъв размер и за двете семейства.

Общи условия

Активация на акаунт