ДВАНАДЕСЕТИ клас 2025/2026

• 13 868
  • 280
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте и от мен в новата тема! Напоследък не пиша често, но….вече съм много изморена Simple Smile Да завършва и набора, че ми писна вече.
В момента чакаме класиране за желания университет за брат му. То не бяха курсове-немски, малко английски, български. Не бяха изпити за сертификати. Сега записан в СУ, ще се отписва, че го приеха другаде, на по-желано място. Най-желаното обаче още не е излязло класирането и сега го чака второ записване и евентуално/дано пак отписване. Абе лудница си е! В момента в който го настаним там където ще учи започваме с набора същата схема и дори сме закъснели, но нямах сили паралелно    да го мислим Simple Smile
Относно бала, ние ще направим почерпка в деня на бала за близки, както направихме и тази година. Още ни е рано обаче. Тази година резервирахме ресторант в края на април Simple Smile Добре че при познат, иначе нямаше шанс Simple Smile
За нашия е по важно да избере костюма, че той си пада по това. Чакаме едни конкретни намаления в края на януари за тази цел!
Иначе сега набора работи, спортува, излиза вечер….все забавни за него неща! Нека…

Последна редакция: чт, 24 юли 2025, 23:38 от MollyBy

# 16
Kally May, благодаря, че отново се погрижи да има къде да си споделяме мисли и чувства...Тази година ще е по-предизвикателна от лежерния 11-ти клас, определено, но ще се подкрепяме!

За бал у дома въобще не се говори, освен че и той заяви, че не иска никакви роднински тържества, а родата вече пита кога и къде...Та, да видим как ще го отиграем - ако го направим в деня на бала ще е най-безболезнено за него, защото ще може да се спаси набързо без угризения. Но, и неговият е на 24ти, та сигурно трябва да питам в заведението, което си харесваме кога да го резервираме...
MianaNia, да е весело и безпроблемно влаковото приключение на девойката! Нашият младеж също беше на ръба да се запише, но липсата на компания го спря, а и аз не мисля, че бихме били спокойни да пътува съвсем сам.
Ще следя за организация за среща и ако сме в София ще се включа с удоволствие!
Така и не разбрах кога мина този първи ваканционен месец, но дойде ли време за септемврийска Гърция рязко се омърлушвам...но засега, приятни почивки на всички, за които тепърва ще има...

Последна редакция: чт, 24 юли 2025, 22:33 от marini

# 17
  • София
Демейнота тържество доколкото и какта аз го разбирам не е за изкласилия младеж или девойка, а за изтерзаните родители. Та и те нямат много думата, а щом аз изтерзано трябва.да правя нещо, то се случва.бавно. В никакъв случай на деня на бала... в някой.ден, след красирането в уни, ще.му дойде.и.на това.редът.

# 18
  • На морето!
И на нас ни и далече-далече балът, на него и университетът му е далеч в мислите, сега се вълнува от концерти и излизания с приятели, активен в своя метъл период е.

# 19
  • София
KallyMay, благодаря за уютната ни темичка Flowers Hibiscus

То в 11.клас нямаше какво много да пишем, живот си живееха наборите. Сега се прокрадват някакви идеи в главата на синковеца, свързани са с бъдещите му планове - научих си урока, кротувам и чакам той да реши какво точно и как. И чак тогава ще включа турбото и аз Joy

# 20
  • на Мелмак
Благодаря за темата и аз.
Прочетох ви за бала. Честно, бях го изключила. Щерката първо не искаше да ходи. Сега може да ходи. Роклята ще е черна. Това знам. Най-важното ѝ е, че днес заминава за Хилса в Пловдив. Септември ще я натисна за доста работи. Още малко ще се помота Simple Smile

# 21
MianaNia, да е весело и безпроблемно влаковото приключение на девойката! Нашият младеж също беше на ръба да се запише, но липсата на компания го спря, а и аз не мисля, че бихме били спокойни да пътува съвсем сам.
Можеше да ги запознаем и да пътуват по-голяма компания. Моята ще е с най-добрата си приятелка, само двечки. И на мен ми е супер притеснено, но няма как да я спра.
Все пак юни бяха за три дни в Солун сами, сега юли - за четири в Париж на един концерт и за август - търся успокоителни за целия месец

# 22
  • София
MianaNia, да си изкара страхотно девойката! Притеснението винаги ще ни съпътства, няма как, да са ни живи и здрави, за да лудуват на воля Kissing Heart

ПП : https://offnews.bg/obshtestvo/kraiat-na-edna-epoha-obiaven-e-kon … treva-848590.html

Нещото, което ни бе обещано от всички институции, разследващи, разпитващи... Може да е само съвпадение, но душата ми ликува, заради нейните безотговорност и бездействие онази директорка се вихреше.

# 23
  • София
Като чета за тези балове ме втриса. Нищо не искам да прави, но девойката иска всичко, дано внезапно си смени мнението, но едва ли. Ще гледам да е минимално.
Иначе - работи на морето в комплекса на близки, мислеше да е до края на август, но внезапно след 2 лета там /започна на 16 г./ вече не й е толкова романтично да работи 6 дни в седмицата и да няма почивка цяло лято, затова реши да се върне в средата на август.
Много съм доволна, че романтичният ореол на това да си сервитьор/барман/хостеса зазля, миналото лято ми разказваше как можело да си вземе gap year и да прави това, докато реши какво иска да учи. Сега очевидно забеляза, че не е толкова яко да бачкаш нелека работа по цял ден за не много пари. Grinning
Но трябва да ги оставим да си минат пътя и да си направят грешките, явно.

# 24
  • София
Аз се вълнувам за бала му, той-не. Веднъж заговорих за костюм, смокинг и фрак, той искрено се изненада, че някой (Кой?) може да мисли за такива неща. Не само година преди бала, а изобщо.

Мин седмица го питам, иска ли да купим костюм от Италия. Той се подсмихна и каза:  “От Италия може, може и от Илиенци, все от някъде ще купим, споко!”

# 25
Моят син работи като екскурзовод лятото и виждам, че това много му помогна да се разчупи.
Септември се прибира и се започва - уроци по математика, шофьорски курс, подготовка за два езикови изпита по DSD за немския и Cambridge за английския.
За бала няма никаква тръпка. Тяхната гимназия винаги е на 24 май, а партито ще е у дома - градинско с кетъринг компания.

# 26
  • София
Обожеобожеобоже..... Flushed
Не мога да повярвам, че тоя проклет, вреден и прогнил динозавър е напът да бъде разкаран!
Мислех си, че и до правнуците ми ще се вихри на поста змията нейдна Confounded !

А пък да ви пусна и аз нещо:
Предложенението за ваканциите и неучебните дни за 25/26 уч.г.
За първи път да го одобря и аз Joy
Мислех си, че 12-класниците нямат пролетна ваканция, а ето че имат. Значи може и там да се възползваме от едно пътуване, например до Англия, за купуването на костюм.
Харесва ми и идеята двете задължителни ДЗИ-та да са преди баловете, които традиционно започват от 24.05. Така младежите ще могат да се отпуснат на празника си пълноценно, като изпитите са вече зад гърба им.

# 27
Двете задължителни ДЗИ винаги са били преди баловете, а 12 клас винаги е имал пролетна ваканция, макар и доста по-къса от останалите класове. Няма промяна, винаги е било така.
Не виждам с какво МОН се тупат в гърдите честно казано.

# 28
  • София
Сега ако разкарат и Баба Янка, може нещо добро да започне да се случва в образованието. Simple Smile

# 29
  • София
...Няма промяна, винаги е било така...
Сигурно, но аз като "съм" за първи път в 12-ти клас по новата програма JoyJoyJoy

Сега ако разкарат и Баба Янка, може нещо добро да започне да се случва в образованието. Simple Smile
Да не пропуснем и Диан п393R@$7@ ! Той каква мърша е Rage ...

Общи условия

Активация на акаунт