ДВАНАДЕСЕТИ клас 2025/2026

• 31 767
  • 582
  •   2
Отговори
# 150
  • В светлината на слънцето
На Неа Ираклица плажът е леко кофти обаче. По това време там излизат сините медузи, от които кожата ужасно сърби след влизане във водата. Но пък наблизо е Амолофи, който е един от най-хубавите в тази част. По-близо до него е Неа Перамос, който е и по-оживен от Неа Ираклица. Обаче там е все едно си на Китен: гмеж, основно бг реч и много родни селебритита. Ако си намеря координатите на гъркинята отпреди години и ако все още го отдава под наем изобщо, там бяхме в страхотен мезонет с три спални плюс огромен хол. Те са три залепени един до друг. Единият не се даваше изобщо, другият е на Иван и Ирина Тенчева и третият се даваше, че не беше и скъп. Утре ще потърся. Може да се опита. Аз не съм фен на тези две места по принцип, заради страшната ц..ния там. Може да се е оправило де, говоря за преди години. Но Амолофи е топ плаж. А и кръчмите в Неа Перамос бяха доста добри като кухня.

# 151
Ние сме близо и въпреки това нямаме особени симпатии към Гърция - имаме къмпинг опит, лета във апартаменти, също и във вили. Не сме от онези фенове на кулинарния туризъм, дето издирват различни кръчми за всяко ядене, както не сме  и по местенето от плаж на плаж, та затова издирвам нещо комплексно.
Много благодаря за дадените идеи Flowers Hibiscus , дано някъде ни излезе късмета. Flowers Four Leaf Clover

# 152
Ние имаме добър приятел, който извън сезона (май-юни или септември) организира големи групи приятели да посетим за 2-3 дни  топ хотелите с изследователска цел Wink и успява да уговори наистина добри цени, но като цяло това не е моят тип туризъм за Гърция и в последните години не ходим.
 Ако трябва да избера някой от посочените и желанието ми е да се поглезя или да поглезя някого сериозно, а бюджетът не е от толкова сериозно значение, бих избрала Pomegranate, но говорете с някоя агенция, ако могат да ви предложат по-добра цена или се свържете директно с избраното място.

# 153
  • София

Малей, кога сте изписали 11 страници... връщам се да чета.

# 154
  • България, София
lulumba, swetlanago, на патерици: Честити пълнолетни наборчета и шофьори. Да бъдат живи и здрави, щастливи и обичани, смело да мечтаят и да сбъдват мечтите си, да бъдат заобиколени с добри приятели и да се радват на успехи и удовлетворение. Да шофират разумно и безаварийно.

Мда, колко бързо се изниза времето от момента, когато ги бутахме в колички, а сега те вече могат да ни возят.

# 155
  • София
Записвам се в новата тема, че трябва да съм вече в час с подготовката на 12 клас.

Наборът има книжка от 3 месеца и от тогава не слиза от колата. Даже ходи и на море вече, аз бях в тих ужас в дните на голямото пътуване. Работи 2 месеца в Хепи, но напусна. Сега се е отдал на денонощни игри и спане до 13-14 часа. Никаква мисъл за учене и кандидатстване. То само аз мисля за тези неща. За бала хич не ми се мисли, след НГ ще отидем в няколко магазина и ще поръчаме всичко, това съм решила. Сбирка с роднини ще има скромно, ама ми е още много далечно това.

Връщам се да прочета 11-те страници Simple Smile

# 156
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
На срещата говорихме за кандидатстване в Русия.
В последните три години интересът не е висок, но кой знае, на някого може да е полезно.

Преди една-две години отидохме в руския културен център на Шипка и младежът, който отговаря за образователните програми ни даде информацията, но обясни, че има изискване за руски език.
Казва се Стефан, имам и телефона му, но не съм го питала и не смятам за редно да го публикувам.

# 157
Не знам дали осъзнавате, че в Русия има война. Не бих пратила детето си.

# 158
  • София
Руснаците драпат да изпратят децата си да учат на запад, аз ще си пратя моето там и то по време на война?!

# 159
  • София
Там и без война не бих изпратила детето си. Ще вземе да каже/напише нещо неподходящо и ще се озове в затвора.

# 160
Напълно подкрепям горните мнения.

# 161
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
На срещата го коментирахме с една от съфорумките.
Това е единствената причина да го пусна.

# 162
  • На морето!
Особено за момче в момента е супер опасно да ходи в Русия.
В работата си се срещам с доста руснаци, които панически бягат, защото режимът на Путин мобилизира всички пълнолетни, млади и нетолкова млади мъже. Това включва и чужденци, измислят им провинение и затвор или армия. И двете са ад.
Това за майката, която се интересува от образование в Русия.

Catty m, ти говориш за моя син! 1:1!

Разкажете за срещата, пуснете някоя снимка на ЛС за съфорумките от провинцията ☺

# 163
  • София
Нека не намесваме политиката в тази тема. Пусната е информация. Ако някой го интересува, да я използвла. Ако не, нека я подмине.

Аз искам да попитам дали някое дете ползва  Super Note Manta? Моят син иска да му взема дигитална тетрадка и се е ориентирал точно към тази. Ще съм благодарна, ако някой има лични отзиви.

# 164
  • София
Точно тази не я знам, моят син има Viwoods ai paper, доволен е. За някои може да е недостатък, че няма подсветка, но той сам си я избра много информирано. Гледа много ревюта, чете отзиви, беше виждал електронна тетрадка на приятел и се запали, но не предпочете неговия модел.

Общи условия

Активация на акаунт