ДВАНАДЕСЕТИ клас 2025/2026

• 31 228
  • 576
  •   1
Отговори
# 570
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
И аз съм чувала за пробен изпит, който си се признава. Т.е. може да се избере с коя оценка да се кандидатства - от пробния или редовния изпит.
Но това не са пробните изпити в училището, а точно като реалните, само по-рано.
Според мен е добър ориентир къде са децарс и добра възможност да разберат как протичат изпитите и да са по-спокойни на истинските.

# 571
За УНСС миналата година е имало доста дати за ПИ, като им гледам инфото на сайта - за прием обаче взимат по-добрия резултат - в случай, че ДЗИ е по-успешно, с него балообразуват, ако ли не - с ПИ.
Това, че Регалия правят съвместно ПИ с УНСС не е нищо по-различно, просто дата в календара на университета. Изпитът няма някаква по-различна тежест от останалите дати.

# 572
Всички преводи на МГ по-горе са коректни. Secondary school e британската дума за high school (American English).

# 573
  • София
Точно това си спомних - че в едни далечни години на учебника ми по АЕ в гимназията пишеше Secondary school, но тогава учехме British, не American English. Simple Smile

# 574
  • гр.Варна
Привет,привет!
И аз се включвам във вълнуващата тема на дванадесетокласниците.Heartbeat
Нашето момче е в МГ - Варна и уж се е насочил към чужбина. Изключтелно безметежен и лежерен е.Не знам как са Вашите Rolling Eyes
Мина IELTS и се представи добре.Сега почива....Rolling Eyes

За абитуриентската запазихме заведение още месец Май за 40 човека,но май ще редуцираме броя до 20.
Пиша най-вече,за да попитам дали можете дадете идеи от къде да видим за костюм,защото той не търси,а чака да му дадем насока къде да гледа.
За Варна,знаете ли добри шивачи?
А дали и в нашия град има присъствени пробни ДЗИ-та?

catty m,
сигурна съм,че ще се справиш.Жените винаги успяваме да удържим фронта Flowers Hibiscus

# 575
  • Пловдив
Аз също се интересувам дали в Пловдив някъде правят пробни ДЗИ, на които всеки може да се запише.

# 576
  • София
Боже! 7 и 12 клас заедно!
Даже не мога да си го представя.
Може и да мога, но не искам.
Сили ти желая.

О, и аз съм в този клуб 7 и 12. Поне малкият се е ориентирал какво иска. И ако всичко е наред - гимназията изпраща един от семейството и веднага ще ѝ дадем другият.🙂

Хихихи, колко готина идея... Стискам палци!

ПП

Dive, 7+12 с вино едва ли се минава. Тук поне арарат ще да трябва... сигурно с поточна линия... или поне внос на едро...

ППП
Онуй се запъна с двата крака този път, че не ще да ходи на уроци по БЕЛ... не бих казала, че не му трябват - според мен просто не му се ходи... в 7-и клас много му помогна учителката, сега... не го знам как ще е.

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 16:52 от katiABV

Общи условия

Активация на акаунт