ДВАНАДЕСЕТИ клас 2025/2026

• 30 905
  • 569
  •   1
Отговори
# 540
Той в момента учи Енергетика. Продължава срещата специалност, Ел. инженер. Събота и неделя ходи да работи, монтират слънчеви системи.

# 541
  • София
swetlanago, браво на младежа, поздравления! Да продължава да сбъдва мечтите си с лекота! Kissing Heart

# 542
  • София
Честито, swetlanago,
Браво и успех на младежа.

# 543
  • София
Честито, Swetlanago! Попътен вятър на набора.

# 544
Благодаря за пожеланията!
Това си избра още в седми клас и тогава още искаше във Варна същото.

# 545
  • София

Браво на момчето!

# 546
  • София
Swetlanagо, честито приет студент! С все такъв устрем да преследва желанията си!

# 547
  • София
Изпуснала съм ви, но се върнах и прочетох последните 10 стр.

Честито на всички вече приети деца в университети, браво за постиженията.

Виждам и че някои сте доста напред с баловете. Аз съм тотално изостанала. Последните месеци ми е такава лудница на работа, събота и неделя минават в битовизми и курсове на малката. Изобщо нямам никаква организация за бала. Имам идея за заведение, ама не можем да стигнем до там да говорим с тях. Нямаме нищо купувано като дрехи, каня се от месеци да пиша на един шивач, който ми препоръчаха, ама и това все забравям. От няколко сецмици сме на консултации с кариерен консултант с надеждата да го събуди къде да учи. Той все още няма визия за нищо... освен, че искал по-хубава кола Pensive

Изобщо съм тотално изгубена, вкл. и за седмокласничката къде да се насочи, че и тя не е от ориентираните.

# 548
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Боже! 7 и 12 клас заедно!
Даже не мога да си го представя.
Може и да мога, но не искам.
Сили ти желая.

# 549
Боже! 7 и 12 клас заедно!
Даже не мога да си го представя.
Може и да мога, но не искам.
Сили ти желая.

О, и аз съм в този клуб 7 и 12. Поне малкият се е ориентирал какво иска. И ако всичко е наред - гимназията изпраща един от семейството и веднага ще ѝ дадем другият.🙂

# 550
  • Варна
swetlanago, честито и браво на младежа! Успех и попътен вятър му желая! А специалността е разкош. Чудесно е, че се е ориентирал от малък какво точно иска и е работил целенасочено, за да го постигне.
За комбинацията 7. + 12. клас - съчувствие и съвет за повече вино Wink

# 551
Честито на приетия студент! Благородно завиждам на ориентираните.
Силата да е с майките с деца 7 и 12 клас.
При щерката вчера вечерта имаше първа фотосесия за албума, навън, а моята беше тръгнала със сандали на бос крак, че да й се връзвали с аутфита. Е, бързо я вразумихме с баща й, обу си боти и пак беше намръзнала. Поне имаше яке, че имало и момичета с рокли с гол гръб.

# 552
Като се хвалим или оплакваме с дванадесетокласник и седмокласник, да се отбележа и аз😉.
Предстоят кандидатствания, целите са високи и за двамата,  ще видим реалността къде ще ни отведе🥸.
Честито на всички студенти и стиснати палчета на останалите🥰!

# 553
  • София
Нашите вчера правиха първото пробно ДЗИ по БЕЛ в училище. Добра тренировка, защото моята щерка все не и стига време и вчера точно от това се оплака, че накрая пак не е имала време да си прочете ЛИС-а. Както и се съмнява, че май не си е пренесла всички отговори на бланката. Учителката по БЕЛ им е казала, че януари пак ще правят пробно ДЗИ някоя неделя.

# 554
  • София
Предстоят пробни ДЗИ и при нас, на 19.12 ще е по БЕЛ. Както бях спокойна, започнах лекинко да се стресирам Joy
За фотосесията класът на набора решил, че и двете такива ще бъдат пролетта, другите класове минаха. Не се бъркам за нищо, но жадувам за информация. Каквото и да кажа обаче, дори и да не е свързано с матури и КСК, накрая все се стига до тях. И се оказва, че го дразня - честна пионерска, сам по заобиколен път стига до двете теми и все намира нещо, за което уж съм мрънкала

Общи условия

Активация на акаунт