ДВАНАДЕСЕТИ клас 2025/2026

• 31 574
  • 581
  •   5
Отговори
# 135
  • София
swetlanago, честито пълнолетие и на твоя младеж! Безаварийни километри и верни спътници! 🍀

# 136
Честито пълнолетие на двамата набори! Да са много здрави и щастливи! Да им е леко и безаварийно шофирането!
Моята девойка ще е пълнолетна чак в края на април догодина и шофьорските курсове не са на дневен ред. За второ лято работи, като тази година смени работното място и е много щастлива. Почти не й виждам очите. Уж трябва да се готви за изпита по немски, но много рядко отваря учебници и тетрадки.

# 137
  • В светлината на слънцето
Ли, да е жив и здрав набора! Ама не стига, че са на една дата родени, а и еднакви неща правят. И набора вчера взе книжка, вече имаме още един шофьор у нас.
Днес го закарахме на Слънчев бряг да работи и като се върне септември ще подаде документи за шофьорска книжка.
Успех и безаварийно шофиране на набора!

Ехаааа, честит да е астралният близнак! Много да е здрав и късметлия! И безаварийно каране! Heart

# 138
  • София
lulumba, swetlanago, да са ви живи и здрави вече пълнолетните младежи! Да покоряват безаварийно всички върхове, които са си поставили за цел! Kissing Heart

Моят синковец се е срастнал с колата откакто взе книжка. Беше ми много странно, когато ме вози за пръв път - в съзнанието ми изневиделица нахлу спомена как го бутах в бебешката количка, сега е негов ред да ме вози Joy

Последна редакция: сб, 09 авг 2025, 23:03 от beb4o_fb

# 139
  • София
Честит рожден ден на астралните близнаци. Да са много здрави, щастливи и да имат късмет във всичко. Леко и безаварийно да им е шофирането Flowers Four Leaf Clover
Моята другата събота е рожденничка и днес замина отново на море с приятелки, за да отпразнуват подобаващо празника 😄
Шофьорския курс остава за следващото лято, след като мине цялата офанзива покрай КСК. Така иска, да й е по - спокойно.

# 140
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Безаварийни пътища на шофьорчетата.
И мен ме возиха. Simple Smile е учебната кола. Не е толкова страшно.

# 141
Страшното е не когато си в колата, а когато с колата детето тръгне само Simple Smile И не в учебна. Поне за мен е така!
Честито на порасналите и безаварийно шофиране на новите шофьори!

# 142
Страшното е не когато си в колата, а когато с колата детето тръгне само Simple Smile И не в учебна. Поне за мен е така!
Честито на порасналите и безаварийно шофиране на новите шофьори!
Страшно си е и ти да си в колата... Иначе само въображението ти работи.
Честито на младшите шофьори! И моите синове се борят за книжка. И ги записах на курс по английски. Лека полека гледаме към следващата учебна година.

# 143
Поздравления и честито на вече пълнолетните набори и на новите шофьори, да им е леко и безаварийно. Нас утре ни чака вадене на медицинско по този повод и от 20.08 - старт на курса Oncoming Automobile.
Вече има уговорени и уроците по БЕЛ - веднъж седмично, 35лв за 1.5 астрономически часа, като след Нова година ще са по 20евро и някъде напред във времето продължителността им ще се удвои.
Освен всичко това ни чака и отбелязване на пълнолетието и сега въм в трескаво издирване на подобаващо място из Гърция. Писах в гръцката тема, но ако някоя мила душа тук също реши да даде идея - ще съм благодарна. Периодът ни е мега натоварен, точно на 22.09 е рожденият ден Simple Smile.
/Копирам си питането от там: Искам поне 4-звезден, ако е sea view, ще е топ / но не е непременно условие/ , говорим за 4ма, плажът да е по-скоро тих, в близост ми е важно да има някакво що-годе представително място за тържествена вечеря, или поне да не е тип каравана. Дестинацията може да е до около 300км от границата, без значение посоката./

# 144
  • София
Anitsa, освен да разгледаш в Букинга, друго не бих могла да предложа.
Ние принципно избягваме хотели, т.е. ако е хотел, да е само за преспиване, предпочитаме апартаменти, а местата за храна четем отзиви като гледаме местните какво харесват. Не познаваме много Гърция, там на плаж не сме ходили (извън летния сезон сме я посещавали), като определено района на Йонийско море повече ми/ни допадна.

# 145
Anitsa, виж Pomegranate Wellness Spa Hotel дали отговаря на изискванията ви, ресторантът на хотела е доста добър, но не знам дали като ценова категория ще ви устройва.

# 146
  • София
В момента сме в Афитос, за мен е уникално градче със зашеметяващи гледки. Но е нависоко, плажовете са "надоле по баира". Има възможност за организиране на парти-изненада, може да се направи тур с лодка и т.н. Исках да изненадам "малките", след няколко дена са рожденици, но ме мързи. Ще видя де, имам малко време да го обмисля.

# 147
За мен Гърция не е дестинация с добри хотели, четири, пет звездни и предлагащи олинклузив. Ходили сме поне десет пъти и никога в такъв хотел. В къщи, направени целите за нощувка. Хубави стаи, но без ресторанти. А храната в близост до морето винаги е била уникална.
Не че няма страхотно изглеждащи затворени комплекси. Виждала съм, но са ми изглеждали много скъпи или просто не сме търсили това. В Гърция ходим заради морето, басейни, спа и други ексри не ни интересуват Simple Smile пок казвам, че това си е нашето виждане! Дано намерите нещо подходящо за наборите!

Последна редакция: нд, 10 авг 2025, 23:32 от MollyBy

# 148
  • В светлината на слънцето
На гърците ол инклузивът изобщо не е силна страна, това го умеят турците. В Гърция се търси къща, апартамент или студио (букинг). Храна - само навън. Имат страхотна кухня. Не търсете и настаняване със закуска. Пекарните им предлагат страхотни закуски. Пак в тях може да се поръча и торта. Гърците са царе на сладкишите.
И от мен един глас за Йонийското крайбрежие, но не е на 300 км.
До 300 км може да погледнете Тасос, по-точно Скала Потамия, като трябва да търсите настаняване в частта, която е към Скала Панагия, защото там има плаж. Останалото е камънак. Това реално са две села на един голям залив. Пред Скала Панагия е само пясък, но кръчмите са зле и атмосферата е никаква. Скала Потамия е супер оживено, с много и хубави кръчми, музика, живот и дълга променада. Но хубавият плаж е само в единия край. Хубава е и столицата, където спира ферибота. Също с много живот, но до хубави плажове ще трябва да пътувате не много дълго. Има и градски, но е компромисен.
Вариант са Скиатос и Скопелос, сега има и пряка самолетна линия. Но пък ще излезе цифра. Островите са скъпи и като се добави билет в последния момент, става много. Иначе си е топ избор като за рожденик.
За Тасос виж и тук настаняване.
https://www.thassos-holiday-rentals.com/bg/skala-potamia/

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 00:03 от lulumba

# 149
Допълвам: Miraggio Thermal Spa Resort и
Soho Exclusive, Thassos.
Децата много харесват Cocoons Luxury Siites, https://www.cocoons.gr/, но не е на плажа (близо е) и за мен стаите са малко тесни.
В Nea Iraklitsa - Yuka Villas Collection, над Lidl, но пресичането към центъра и плажа е малко неприятно.

Общи условия

Активация на акаунт