ДВАНАДЕСЕТИ клас 2025/2026

• 31 741
  • 582
  •   1
Отговори
# 480
  • София
42 номер може да се намери. Hug
https://answear.bg/p/obuvki-s-tanak-tok-steve-madden-reyes-r-v-s … 076429DF7E241DDBA
Ние все още сме в издирване на нашата рокля понеже имаме изискване и за цвят и за модел. Blush

# 481
добра идея да ги пупим навреме междудругото, че верно да се упражняват вкъщи хахаха

# 482
  • София
Ние преди месец взехме едни обувки да тренира да ходи с тях, но пък и добре направихме, защото като обикаляме модните къщи пробва роклите с тях. Досега сме обиколили няколко и вече има две рокли фаворит в един от бутиците и още една в друг. Цените на този тип към които тя има предпочитания са от около 1300 на горе, но сме сложили таван най - много 2000 лв. и то само ако роклята й проговори, че е нейната Laughing  До други населени места няма да ходим, защото тук ни предстоят проби в още три магазина и най - вероятно ще избере от тях.

# 483
Марини, дори не съм разбрала, че са имали фотосесия, а са в едно училище, но може би различните класове са по различно време.
При нас май също куверта за ресторанта е 300 лв., аз повече съм възмутена за чалгията, на която ще отидат после, за подобна цена, наета от целия випуск в гимназията, но рефрена е "...ама те всички ще ходят.."
По класове са, Olive, вероятно при вас предстои…
А, коя ще е чалготеката след ресторанта? Синът ми така и не успява да я запомни, защото въобще не е ходил по подобни места, но винаги има първи път…😆

# 484
Обувките при нас са с 15 см висок, но широк ток и на висока платформа, ще сложи силиконови подложки, за да омекоти стъпалото и пръстите, но тя ходи спокойно с висока обувка и може би ще ги разходи,  просто само за да ги поомекоти. Реши, че не иска стилето, защото по време на бала дефилират по мега криви плочки на центъра и не иска да рискува да се пребие, забивайки се в някоя разместена или счупена плочка.

# 485
Моята дъщеря няма да ходи на дискотеката, една групичка от випуска ще продължат по друг начин...
Добра идея за токовете, ама да видим как ще е при нас Simple Smile

# 486
  • София
И моята дъщеря ще продължи в дискотеката с нейна групичка. Relaxed

# 487
Анитса, може ли да споделиш от кои сайтове поръчва?

# 488
  • София
Марини, дори не съм разбрала, че са имали фотосесия, а са в едно училище, но може би различните класове са по различно време.
При нас май също куверта за ресторанта е 300 лв., аз повече съм възмутена за чалгията, на която ще отидат после, за подобна цена, наета от целия випуск в гимназията, но рефрена е "...ама те всички ще ходят.."
По класове са, Olive, вероятно при вас предстои…
А, коя ще е чалготеката след ресторанта? Синът ми така и не успява да я запомни, защото въобще не е ходил по подобни места, но винаги има първи път…😆
Някакво Театро, аз първо реших дори, че ще бъдат в театъра "Театро отсам канала" и се изненадах, че там правят балове, дъщеря ми се изсмя на наивността ми и каза - Мамо, това е чалготека със същото име. Joy

# 489
  • В светлината на слънцето
Момичета от София, вижте роклите и на Оксана мода - 3 бутика на Пиротска, всеки с различни рокли. Много добро изпълнение. Дъщеря ми първо си беше харесала една в нежно синьо в първия им бутик, но във втория видя на витрината нейната рокля и това беше - бяла, на цветя, доста нетипично и различно. Имат интересен избор. Та може да метнете по едно око.

# 490
  • София
Лулу, какъв е порядъка там

# 491
  • на Мелмак
Благодаря, момичета за дискусията.
Значи нашата рокля е в дизайнерски цени Grinning
Ох, да минава изпита Sunglasses

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 07:13 от etty775

# 492
  • В светлината на слънцето
Лулу, какъв е порядъка там

Сега не знам какви са цените. Преди 3 години варираха от 700 до 1500. Нейната бе 1000, доколкото помня, че баба й я плати (събирала жената от пенсията година и нещо).

# 493
Колко човека ви се събират за семейния-приятелския бал? При нас около 40 човека... Търсих малко непретенциозно заведение, не намерих, кетъринг луди пари...

# 494
  • София
20 макс, също никаква идея къде ще бъдем.

Общи условия

Активация на акаунт